Форум >
Публикувано на 03-03-2013 03:26 | Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили. НЕ СЪМ студент.
Търсих доста, но не намерих нищо което да не е обвързано със студенти, имаше програми, но вече бяха заети. Ще съм благодарен на отзовалите се, ще ми съкратите търсенето

Търсих доста, но не намерих нищо което да не е обвързано със студенти, имаше програми, но вече бяха заети. Ще съм благодарен на отзовалите се, ще ми съкратите търсенето

Публикувано на 03-03-2013 08:38 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Имаш ли висше?
Публикувано на 03-03-2013 10:04 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Paradise писа:
Имаш ли висше?
Имаш ли висше?
за шофьори висше образование ли искат вече в Англия.
Публикувано на 03-03-2013 11:27 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Paradise писа:
Имаш ли висше?
Имаш ли висше?
За съжаление нямам, няма и пари за висше

Публикувано на 03-03-2013 18:05 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Не се изисква висше естествено, но се надявах, че поне ще мога да го насоча към правилния тип виза. Иначе пич просто така няма да стане. Играй за зелена карта или ходи в Англия след 2014. Английски говориш ли?
Публикувано на 03-03-2013 18:11 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Английски говоря почти на перфектно ниво... След 2014 не м ие на далавера. Е защо няма да стане? Имам познати които заминаха за разни ферми растителни. Кофтито е че няма места там където са те защото повечето хора си направиха годинки там.
Редактирано от pipetko на 03-03-2013 18:15
Публикувано на 03-03-2013 18:14 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Аз главно за САЩ говоря, че няма да стане.
Публикувано на 03-03-2013 18:16 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
Не знам, надявам се да има начин, пък ако не в Англия, че тука вече 3-та зима поДред глад яко ...
Публикувано на 04-03-2013 17:18 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
pipetko писа:
Не знам, надявам се да има начин, пък ако не в Англия, че тука вече 3-та зима поДред глад яко ...
Какво значи глад яко да не би да няма работа ? Направо ме изумяваш аз се си мисля ,че там са си добре.
Публикувано на 05-03-2013 13:53 | RE: Търся работа в САЩ или Англия - хаускийпинг, растителни ферми, шофьори на автомобили
http://ngbconsult.com/h2b/
На този линк може да научите повече за типа виза H2B, тя е подходяща и за не студенти. Също така има и списък с работните позиции за Америка, които предлагаме на хора, които не учат в университет.
Единственото основно изискване, за да кандидатствате по някоя от тях е да владеете английски на средно или по- високо ниво.
Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да питате тук или на нашия е-майл: office@ngbconsult.com
На този линк може да научите повече за типа виза H2B, тя е подходяща и за не студенти. Също така има и списък с работните позиции за Америка, които предлагаме на хора, които не учат в университет.
Единственото основно изискване, за да кандидатствате по някоя от тях е да владеете английски на средно или по- високо ниво.
Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да питате тук или на нашия е-майл: office@ngbconsult.com
Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Редактирано от NGB Consulting на 05-03-2013 13:54
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители