Форум >
>
Работа в САЩ >
Тема: Busser?
Публикувано на 28-12-2013 20:58 | Busser?
lucyj
Потребител

Здравейте! Интересно ми е дали някой е работил като busser( отсервирване на маси и помагане на сервитьора). Какви са впечатленията, има ли бакшиши и да се насоча ли и аз към тази длъжност? :))

Публикувано на 28-12-2013 21:11 | RE: Busser?
tyshA
Потребител
https://facebook.com/http://bgonline-tv.com/bbt-online

Не съм работил работата, но знам, че почасовото заплащане варира от 2-3-4 долара но получаваш и бакшиш разбира се. Според мен работата е хубава и се вадят добри пари. До колкото знам получаваш бакшиша от сервитьорите а не от процента в заведението, но не съм се интересувал по-подробно. Ако се интересуваш повече питай във фирмата която си се записала или мислиш да се запишеш.

Публикувано на 28-12-2013 23:54 | RE: Busser?
lucyj
Потребител

Благодаря ти за отговора! : ) ще се допитам и ще пиша ако се интересуваш
Публикувано на 18-01-2014 23:07 | RE: Busser?
alper_api
Потребител

Мн добра работа добри пари ще натрупаш и спестиш,и мн зависи в къде ще си , предлагам ти да си по край Източното крайбрежие...
Публикувано на 19-01-2014 17:31 | RE: Busser?
baisvetlan
Потребител

Работил съм като Busser в доста заведения.Заплащането на час е от 2-3-4 $ + бакшиш. В заведенията които плащат 7-8 $ на час ,тоест мин.за щата бакшиша е най-малък,затова и ти плащат минимума .Много е важно точно в кое заведение ще си,както казва колегата някъде плащат като взимаш част от бакшиша на сървара а в др процент от оборота се разделя на броя бъсери/фудрънари което за мен е по добре.Работата някъде е доста трудна>кръста си понаболява в началото на други проблема със тежките бъспенове е решен по др.начин.....абеее пълен късмет успех
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти