Форум >
>
Работа в САЩ >
Тема: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Публикувано на 01-10-2014 04:15 | South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
logistik
Потребител

*Напиши го на кирилица!
Във форума се пише на кирилица, моля спазвайте правилата!

Редактирано от Elektra на 01-10-2014 17:11
Публикувано на 05-10-2014 18:03 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
logistik
Потребител

Сега пиша на кирилица по темата и се надявам да не ме банват и да ми трият поста-ако все пак има демокрация в този сайт.
и така по темата.
НЕ ХОДЕТЕ В ГРЕБНЕР ТЕРМИНАЛ НА "SDWG"- ОСВЕН , АКО НЕ СТЕ МАЗОХИСТИ И НЕ ИСКАТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ И ДА ВИ Е ГАДНО.НАЕМА Е 400 УСД, ХАЗАИНА ВИ ДАВА КОЛА ПО 75 УСД НА МЕСЕЦ БЕЗ БЕНЗИНА. ЗАПЛАТА , КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ Е 1590-1600 УСД-ДРУГОТО ОТИВА В ДАНЪЦИ.
ТОВА ГО ПРАВА С ЦЕЛ ДА ПРЕДПАЗА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ-КАНДИДАТИ ДА ПОРАБОТАТ ТУК-КАТО ЧУЕТЕ "ГРЕБНЕР" -БЕГАЙТЕ С 350 КМ/Ч В ДАЛЕЧИНАТА.
ПОТЪРПЕВШ СЪМ-АКО ВЪРНЕТЕ 2000 УСД ЗА 3 МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕТЕ КЪСМЕТЛИИ.ТОВА Е!!!
angryangry

Публикувано на 06-10-2014 21:11 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
fearless79
Потребител

Здравейте,ТОВА КОЕТО ОПИСВАТ ЗА ГРЕБНЕР НЕ Е ТОЧНО ТАКА-МНОГО ПО-ЛОШО Е.БЯХ ТАМ 2012 И 2013 ГОДИНА.

Публикувано на 08-10-2014 15:38 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Elilito
Потребител

Като е било толкова лошо,защо пак си се върнал там на следващото лято? ?? Питам от любопитство...
fearless79 писа:
Здравейте,ТОВА КОЕТО ОПИСВАТ ЗА ГРЕБНЕР НЕ Е ТОЧНО ТАКА-МНОГО ПО-ЛОШО Е.БЯХ ТАМ 2012 И 2013 ГОДИНА.

Публикувано на 25-11-2014 22:36 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
logistik
Потребител

ами г-це или г-жа-идете в "Гребнера"-много ще ви хареса-супер е.не е зле-само за мазохисти и екскурзията си я бива.а пък за пари не питайте-толкова много са-толкова, че в банката не се побират.а пък ръководството на базата не е зло-човечни са-лъжат, но не е нарочно-не с цел да не вземеш жалките трохички -(българите са на 11.68 усд-американците земат 14 усд на час)-но да се почувстваш неудобно-че те са велики шефове, а ти аборигена не си толкова учен и на по-малко да свикваш.това е истината!велики охлюви са началството-дори ми се гади и повръщам като пиша
Публикувано на 10-11-2015 02:54 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Ziro
Потребител

Здравейте, истината за ръководството в " Гребнер " е че никога не съм срещал по-концентрирана сбирщина от сган, алкохолици и престъпници. Първо главния мениджър е завършен алкохолик, който се напива всеки ден в работно време до козирката и издава неадекватни, цинични команди.
Такава широбадженащина не съм срещал и в комунизма: синчето му само върви из базата, мърмори си под носа, прави физиономии и крещи.
Сайт мениджъра е абсолютен депресант, който не провежда никаква комуникация с персонала, изчервява физиономийката си с цвета на варен рак и също крещи. Наложи се да заплаша съществото с полицейско правораздаване, след което стана по-спокоен, жалкият гном. Съществото, също е внедрило синчето си в базата, "на парт тайм".
За тези които не са запознати, пари в компанията "СДУГ", могат да се направят по време на 3-те жътви/каквито пари аз направих през 2013, но в друга база/, от извънредните часове, защото те се плащат път и половина. Но в "Гребнер" тези часове се дават само на татьовите деца и на "силно приближени" до ръководсвото хора.
За да не бъда голословен ще кача линк на един от "работарите" там от женски пол:, която е част от гръбнака на ръководството, за да имат възможност бъдещите жертви на " Гребнер " да се запознаят с колегите си в базата.http://www.keloland.com/newsdetail.cfm/bank-robbery-in-warner/?id=14932
Редактирано от Ziro на 10-11-2015 17:50
Публикувано на 10-11-2015 14:46 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Ziro
Потребител

Пропуснах важен елемент от парада на изродите, за което моля да ме извините. Същество както се досещате е с българско гражданство-бъгърче. Това същество е в базата от 2012. Думата която англичаните имат за този вид същества е "трейтор", а на руснаците "кръйса". Това е същество, което би продало и собствената си майка в турски харем, ако си заслужава цената.
Заради този род същества се срамувам да се нарека българин.
Редактирано от Ziro на 10-11-2015 15:21
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти