Форум >
Публикувано на 01-10-2014 04:15 | South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
*Напиши го на кирилица!
Във форума се пише на кирилица, моля спазвайте правилата!
Във форума се пише на кирилица, моля спазвайте правилата!
Редактирано от Elektra на 01-10-2014 17:11
Публикувано на 05-10-2014 18:03 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Сега пиша на кирилица по темата и се надявам да не ме банват и да ми трият поста-ако все пак има демокрация в този сайт.
и така по темата.
НЕ ХОДЕТЕ В ГРЕБНЕР ТЕРМИНАЛ НА "SDWG"- ОСВЕН , АКО НЕ СТЕ МАЗОХИСТИ И НЕ ИСКАТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ И ДА ВИ Е ГАДНО.НАЕМА Е 400 УСД, ХАЗАИНА ВИ ДАВА КОЛА ПО 75 УСД НА МЕСЕЦ БЕЗ БЕНЗИНА. ЗАПЛАТА , КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ Е 1590-1600 УСД-ДРУГОТО ОТИВА В ДАНЪЦИ.
ТОВА ГО ПРАВА С ЦЕЛ ДА ПРЕДПАЗА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ-КАНДИДАТИ ДА ПОРАБОТАТ ТУК-КАТО ЧУЕТЕ "ГРЕБНЕР" -БЕГАЙТЕ С 350 КМ/Ч В ДАЛЕЧИНАТА.
ПОТЪРПЕВШ СЪМ-АКО ВЪРНЕТЕ 2000 УСД ЗА 3 МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕТЕ КЪСМЕТЛИИ.ТОВА Е!!!

.gif)
.gif)

и така по темата.
НЕ ХОДЕТЕ В ГРЕБНЕР ТЕРМИНАЛ НА "SDWG"- ОСВЕН , АКО НЕ СТЕ МАЗОХИСТИ И НЕ ИСКАТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ И ДА ВИ Е ГАДНО.НАЕМА Е 400 УСД, ХАЗАИНА ВИ ДАВА КОЛА ПО 75 УСД НА МЕСЕЦ БЕЗ БЕНЗИНА. ЗАПЛАТА , КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ Е 1590-1600 УСД-ДРУГОТО ОТИВА В ДАНЪЦИ.
ТОВА ГО ПРАВА С ЦЕЛ ДА ПРЕДПАЗА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ-КАНДИДАТИ ДА ПОРАБОТАТ ТУК-КАТО ЧУЕТЕ "ГРЕБНЕР" -БЕГАЙТЕ С 350 КМ/Ч В ДАЛЕЧИНАТА.
ПОТЪРПЕВШ СЪМ-АКО ВЪРНЕТЕ 2000 УСД ЗА 3 МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕТЕ КЪСМЕТЛИИ.ТОВА Е!!!

.gif)
.gif)

Публикувано на 06-10-2014 21:11 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Здравейте,ТОВА КОЕТО ОПИСВАТ ЗА ГРЕБНЕР НЕ Е ТОЧНО ТАКА-МНОГО ПО-ЛОШО Е.БЯХ ТАМ 2012 И 2013 ГОДИНА.
Публикувано на 08-10-2014 15:38 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Като е било толкова лошо,защо пак си се върнал там на следващото лято? ?? Питам от любопитство...
fearless79 писа:
Здравейте,ТОВА КОЕТО ОПИСВАТ ЗА ГРЕБНЕР НЕ Е ТОЧНО ТАКА-МНОГО ПО-ЛОШО Е.БЯХ ТАМ 2012 И 2013 ГОДИНА.
Публикувано на 25-11-2014 22:36 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
ами г-це или г-жа-идете в "Гребнера"-много ще ви хареса-супер е.не е зле-само за мазохисти и екскурзията си я бива.а пък за пари не питайте-толкова много са-толкова, че в банката не се побират.а пък ръководството на базата не е зло-човечни са-лъжат, но не е нарочно-не с цел да не вземеш жалките трохички -(българите са на 11.68 усд-американците земат 14 усд на час)-но да се почувстваш неудобно-че те са велики шефове, а ти аборигена не си толкова учен и на по-малко да свикваш.това е истината!велики охлюви са началството-дори ми се гади и повръщам като пиша

Публикувано на 10-11-2015 02:54 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Здравейте, истината за ръководството в " Гребнер " е че никога не съм срещал по-концентрирана сбирщина от сган, алкохолици и престъпници. Първо главния мениджър е завършен алкохолик, който се напива всеки ден в работно време до козирката и издава неадекватни, цинични команди.
Такава широбадженащина не съм срещал и в комунизма: синчето му само върви из базата, мърмори си под носа, прави физиономии и крещи.
Сайт мениджъра е абсолютен депресант, който не провежда никаква комуникация с персонала, изчервява физиономийката си с цвета на варен рак и също крещи. Наложи се да заплаша съществото с полицейско правораздаване, след което стана по-спокоен, жалкият гном. Съществото, също е внедрило синчето си в базата, "на парт тайм".
За тези които не са запознати, пари в компанията "СДУГ", могат да се направят по време на 3-те жътви/каквито пари аз направих през 2013, но в друга база/, от извънредните часове, защото те се плащат път и половина. Но в "Гребнер" тези часове се дават само на татьовите деца и на "силно приближени" до ръководсвото хора.
За да не бъда голословен ще кача линк на един от "работарите" там от женски пол:, която е част от гръбнака на ръководството, за да имат възможност бъдещите жертви на " Гребнер " да се запознаят с колегите си в базата.http://www.keloland.com/newsdetail.cfm/bank-robbery-in-warner/?id=14932
Такава широбадженащина не съм срещал и в комунизма: синчето му само върви из базата, мърмори си под носа, прави физиономии и крещи.
Сайт мениджъра е абсолютен депресант, който не провежда никаква комуникация с персонала, изчервява физиономийката си с цвета на варен рак и също крещи. Наложи се да заплаша съществото с полицейско правораздаване, след което стана по-спокоен, жалкият гном. Съществото, също е внедрило синчето си в базата, "на парт тайм".
За тези които не са запознати, пари в компанията "СДУГ", могат да се направят по време на 3-те жътви/каквито пари аз направих през 2013, но в друга база/, от извънредните часове, защото те се плащат път и половина. Но в "Гребнер" тези часове се дават само на татьовите деца и на "силно приближени" до ръководсвото хора.
За да не бъда голословен ще кача линк на един от "работарите" там от женски пол:, която е част от гръбнака на ръководството, за да имат възможност бъдещите жертви на " Гребнер " да се запознаят с колегите си в базата.http://www.keloland.com/newsdetail.cfm/bank-robbery-in-warner/?id=14932
Редактирано от Ziro на 10-11-2015 17:50
Публикувано на 10-11-2015 14:46 | RE: South Dakota Wheat Growers-Grebner baza!!!!
Пропуснах важен елемент от парада на изродите, за което моля да ме извините. Същество както се досещате е с българско гражданство-бъгърче. Това същество е в базата от 2012. Думата която англичаните имат за този вид същества е "трейтор", а на руснаците "кръйса". Това е същество, което би продало и собствената си майка в турски харем, ако си заслужава цената.
Заради този род същества се срамувам да се нарека българин.
Заради този род същества се срамувам да се нарека българин.
Редактирано от Ziro на 10-11-2015 15:21
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители