Форум >
>
Работа в САЩ >
Тема: WESTMARK - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ПОДОБНИ РАБОТНИ ОФЕРТИ
Публикувано на 13-10-2016 22:50 | WESTMARK - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ПОДОБНИ РАБОТНИ ОФЕРТИ
lo_alexandrova
Потребител

Здравейте!
Реших да отделя от времето си и да споделя опита си от това лято, тъй като преди да замина нямаше никаква актуална информация за работното място и смятам, че може да е от полза на някого.
Та, заминахме за Скагуей, Аляска в началото на май месец. Градчето е готино, но определено не е за всеки, защото е много малко и нямаш възможности да пътуваш извън него. Иначе има доста интересни предизвикателства за хайкарите Основната ми работна оферта беше за Westmark Inn като хаускипър. Работата в хотела е тегава, много е, супер отекчаваща и монотонна. Заплащането е смешно, а за оувъртайм - няма как да си помислиш. Т.е. ако разчитах само на този работодател щях да съм на един голям МИНУС. Хаузинга беше много зле - визирам това, че живееш с още 30 човека в нещо като голямо бунгало и всичките тези хора разполагат само с две бани и две тоалетни...Дискриминацията ви е в кърпа вързана! Американците можеха да пият, да друсат и да чупят из къщата , да вдигат всички с музиката си, докато за българите се викаше полиция дори когато просто си стояхме отвън и си говорехме...Питайки мениджъра на хотела защо го правят и че това е очевидна дискриминация-той ми отговори, че това не е така и че не може да промени мисленето ми. Бакшишите са рядкост, тъй като хаусмените минаваха преди нас и ги обираха...Проблема така и не се реши цяло лято. А на края на сезона започнаха да се държат още по-отвратително, изгониха и две българки от хаузинга безпричинно, съкращаваха часове и договори...Изобщо беше ужасно! Дори едно чао не ми казаха накрая, виждайки че робът си заминава. С втората работа също нямах особено голям късмет, но в това малко градче от 20 улици няма как да имаш кой знае какъв..
Като цяло лично аз не препоръчвам нито Скагуей, камо ли работодателите ми, нито пък агенцията с която заминах, която изобщо не я интересуваше какво се случва и като цяло изобщо никой не се трогна от това, че аз съм разочарована от тях и не е редно да изпращат хора там, където миналата година от 8 българина да напуснат 6...Ама те нали си правят кинтите ("Портокаловата" агенция визирам в последните редове)

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 38 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти