Форум >
Публикувано на 05-08-2010 13:54 | RE: Летни бригади в САЩ?
tofita писа:
Здравейте, до сега не съм ходила на бригада в САЩ и искам да знам - ще трябва ли да си издам нов паспорт и лична карта с биологични данни, за да замина ? Изискват ли се ?
Здравейте, до сега не съм ходила на бригада в САЩ и искам да знам - ще трябва ли да си издам нов паспорт и лична карта с биологични данни, за да замина ? Изискват ли се ?
Биометрични данни.Ами ако сегашният ти е валиден достатъчно дълго време не е необходимо да ходиш да се разправяш да го сменяш.
А за личната ти карта -няма значение за САЩ
Публикувано на 05-08-2010 14:35 | RE: Летни бригади в САЩ?
Биометрични
.Благодаря за отговора 

Публикувано на 12-10-2010 10:27 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте и от мен
)
И аз се каня тази година да отида на бригада в САЩ
Но все още не са ми много ясни нещата и това,което най-много ме притеснява е,че за сега поне няма с кой да замина
Някои може ли да ми даде съвет коя работа е по-подходяща за момиче,иска ми се да работя в някой хотел,като камериерка или нещо подобно
Ако някой също си няма другарче за бригадата нека пише
)

И аз се каня тази година да отида на бригада в САЩ

Публикувано на 13-10-2010 15:23 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте до сега не съм работил извън б.Не съм студент 2011 ще направя 30 г,каква е процедурата за работа в САЩ и има ли такава.Доста фирми има които предлагат някаква виза h2p или нещо такова но във форума прочетох ,че са я спряли .Дайте инфо моля и предварително се извинявам ако някъде го има ,нов съм и ми е необходимо малко време да го разгърна целия форум. Благодаря
Публикувано на 13-10-2010 16:43 | RE: Летни бригади в САЩ?
Доколкото знам за САЩ може само да си редовно обучени студент и то до 27 години. 

Публикувано на 14-10-2010 11:24 | RE: Летни бригади в САЩ?
Благодаря за бързото инфо,ще се радвам ако някой разполага с нещо по обнадеждаващо 

Публикувано на 26-10-2010 14:47 | RE: Brigada USA
Редактирано от Ivo на 06-12-2010 17:08
Публикувано на 06-12-2010 14:57 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте, нека и аз споделя мнение по темата. Аз бях нанй-хубавото място в Америка - прекрасния Вейл, Колорадо. Колорадо е страхотен щат, с уникална природа и много високо заплащане. Вейл е страхотен град, няма много забавления, но пък купони и вкъщи ставаха. Имаше достатъчно заведения, хотели и други, където всички успяхме да си намерим втора работа и да се приберем с повече парички. Моят съвет като избирате къде да отидете е да търсите място, което не е толкова разпространено сред българите, няма чак толкова студенти, за да не стеават проблеми. Но нали знаете - разни хора, разни идеали
Избирайте внимателно приятели и дано имате чудесно лято. Що се отнася до мен - аз отново отивам в Колорадо 

Публикувано на 17-12-2010 23:48 | RE: Летни бригади в САЩ?
Ще ходя това лято в Аляска може ли някой да ми даде повече информация за ситуацията там . Благодаря предварително
Публикувано на 27-10-2011 18:01 | RE: WAT
Здравейте и от мен . Искам да споделя и моето мнение за програмата Work and travel . Аз вече 3 лета прекарах в САЩ на различни дестинации и смея да твърдя , че това бяха най-хубавите ми лета до сега . Просто нямам думи, с които да опиша какво е да стоя пред статуята на свободата, белия дом или алеята на славата . Неща, които и в най-смелите си представи не съм си представяла, че някога ще видя станаха част от ежедневието ми . Ако се чудите дали да предприемете тази крачка-давайте смело ! Аз се доверих на Cool Travel и ви ги препоръчвам-много са точни и всичко , което са ми казали винаги е било точно и прецизно . Ако мога да бъда полезна с някакво инфо-пишете ми 
mod. edit: Моля, пиши на кирилица

mod. edit: Моля, пиши на кирилица
Редактирано от Fairy на 27-10-2011 19:18
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители