Форум >
Публикувано на 05-08-2010 13:54 | RE: Летни бригади в САЩ?
tofita писа:
Здравейте, до сега не съм ходила на бригада в САЩ и искам да знам - ще трябва ли да си издам нов паспорт и лична карта с биологични данни, за да замина ? Изискват ли се ?
Здравейте, до сега не съм ходила на бригада в САЩ и искам да знам - ще трябва ли да си издам нов паспорт и лична карта с биологични данни, за да замина ? Изискват ли се ?
Биометрични данни.Ами ако сегашният ти е валиден достатъчно дълго време не е необходимо да ходиш да се разправяш да го сменяш.
А за личната ти карта -няма значение за САЩ
Публикувано на 05-08-2010 14:35 | RE: Летни бригади в САЩ?
Биометрични
.Благодаря за отговора 
.Благодаря за отговора 
Публикувано на 12-10-2010 10:27 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте и от мен
)
И аз се каня тази година да отида на бригада в САЩ
Но все още не са ми много ясни нещата и това,което най-много ме притеснява е,че за сега поне няма с кой да замина
Някои може ли да ми даде съвет коя работа е по-подходяща за момиче,иска ми се да работя в някой хотел,като камериерка или нещо подобно
Ако някой също си няма другарче за бригадата нека пише
)
)И аз се каня тази година да отида на бригада в САЩ
Но все още не са ми много ясни нещата и това,което най-много ме притеснява е,че за сега поне няма с кой да замина
Някои може ли да ми даде съвет коя работа е по-подходяща за момиче,иска ми се да работя в някой хотел,като камериерка или нещо подобно
Ако някой също си няма другарче за бригадата нека пише
)Публикувано на 13-10-2010 15:23 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте до сега не съм работил извън б.Не съм студент 2011 ще направя 30 г,каква е процедурата за работа в САЩ и има ли такава.Доста фирми има които предлагат някаква виза h2p или нещо такова но във форума прочетох ,че са я спряли .Дайте инфо моля и предварително се извинявам ако някъде го има ,нов съм и ми е необходимо малко време да го разгърна целия форум. Благодаря
Публикувано на 13-10-2010 16:43 | RE: Летни бригади в САЩ?
Доколкото знам за САЩ може само да си редовно обучени студент и то до 27 години. 

Публикувано на 14-10-2010 11:24 | RE: Летни бригади в САЩ?
Благодаря за бързото инфо,ще се радвам ако някой разполага с нещо по обнадеждаващо 

Публикувано на 26-10-2010 14:47 | RE: Brigada USA
Редактирано от Ivo на 06-12-2010 17:08
Публикувано на 06-12-2010 14:57 | RE: Летни бригади в САЩ?
Здравейте, нека и аз споделя мнение по темата. Аз бях нанй-хубавото място в Америка - прекрасния Вейл, Колорадо. Колорадо е страхотен щат, с уникална природа и много високо заплащане. Вейл е страхотен град, няма много забавления, но пък купони и вкъщи ставаха. Имаше достатъчно заведения, хотели и други, където всички успяхме да си намерим втора работа и да се приберем с повече парички. Моят съвет като избирате къде да отидете е да търсите място, което не е толкова разпространено сред българите, няма чак толкова студенти, за да не стеават проблеми. Но нали знаете - разни хора, разни идеали
Избирайте внимателно приятели и дано имате чудесно лято. Що се отнася до мен - аз отново отивам в Колорадо 
Избирайте внимателно приятели и дано имате чудесно лято. Що се отнася до мен - аз отново отивам в Колорадо 
Публикувано на 17-12-2010 23:48 | RE: Летни бригади в САЩ?
Ще ходя това лято в Аляска може ли някой да ми даде повече информация за ситуацията там . Благодаря предварително
Публикувано на 27-10-2011 18:01 | RE: WAT
Здравейте и от мен . Искам да споделя и моето мнение за програмата Work and travel . Аз вече 3 лета прекарах в САЩ на различни дестинации и смея да твърдя , че това бяха най-хубавите ми лета до сега . Просто нямам думи, с които да опиша какво е да стоя пред статуята на свободата, белия дом или алеята на славата . Неща, които и в най-смелите си представи не съм си представяла, че някога ще видя станаха част от ежедневието ми . Ако се чудите дали да предприемете тази крачка-давайте смело ! Аз се доверих на Cool Travel и ви ги препоръчвам-много са точни и всичко , което са ми казали винаги е било точно и прецизно . Ако мога да бъда полезна с някакво инфо-пишете ми 
mod. edit: Моля, пиши на кирилица

mod. edit: Моля, пиши на кирилица
Редактирано от Fairy на 27-10-2011 19:18
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД