Форум >
Публикувано на 12-03-2011 09:06 | RE: Бригади в САЩ
До колкото ми е известно, в щатите на бригада можеш да идеш САМО като студент, и то РЕДОВЕН. До 28 год.
Ако не си студент, не можеш.
Другият начин е работна бригада.
Ако не си студент, не можеш.
Другият начин е работна бригада.
Публикувано на 13-03-2011 11:22 | RE: Бригади в САЩ
Аз 3 лета ходя с Флетчер Лънд и сега сам 4-ти курс и отново се записах и чакам до края на месеца интервю евентуално или направо да ме уведомят дали ще взема виза. В тази агенция всичко е много бързо, Севиса ти пристига за 2 седмици и после още 10 дена за посолството и общо взето 1 месец ти трябва за всичко... Препоръчвам ви ги!!!
Мод: Използвай кирилизатора!
Мод: Използвай кирилизатора!
Редактирано от Fairy на 13-03-2011 11:24
Публикувано на 14-03-2011 00:26 | RE: Бригади в САЩ
Почти всяка фирма предлага заминаване с виза Н2В, която е за нестуденти, но има определена квота за заминаващи.
Публикувано на 18-03-2011 14:58 | RE: Бригади в САЩ
Здравейте, искам да попитам дали мога за замина на 20 юни за САЩ и дали е прекалено късно тогава.Моля някой който ако е ходил тогава или е запознат да пише
)

Публикувано на 18-03-2011 15:01 | RE: Бригади в САЩ
Rosen86 писа:
Добре де от всички фирми който избройхте не намерих една която да предлага работа за завършили студенти
някой може ли да ми каже някоя фирма която не изисква да си студент?
Добре де от всички фирми който избройхте не намерих една която да предлага работа за завършили студенти

www.tobeone.org Uspeh

Публикувано на 19-04-2011 19:52 | RE: Бригади в САЩ
наистина ФЛЕТЧЬР ЛИНД са страхотна фирма,всичко се прави много бързо и точно.
Публикувано на 30-12-2011 16:39 | RE: Бригади в САЩ
batlamas писа:
Здравейте, искам да попитам дали мога за замина на 20 юни за САЩ и дали е прекалено късно тогава.Моля някой който ако е ходил тогава или е запознат да пише
)

Здравей! Не е прекалено късно да заминеш на 20 юни. Аз миналата година заминавах с Куул Травел и сега се сещам поне за 3-ма човека, които нямаха никаква възможност за по-ранно заминаване и си търсеха оферти с по-късни дати. Неприятен е моментът, че тогава има по-малък избор на работни оферти, защото сезонът започва към края на май и всеки работодател иска да има персонал за началото.
Публикувано на 04-07-2012 14:29 | RE: Бригади в САЩ
аз не съм студентка ,но искам да замина на бригада.как може да стане това?
Публикувано на 05-07-2012 10:09 | RE: Бригади в САЩ
Бригада не може, можеш да се пробваш за H2B работна виза, но е доста трудно да ти я дадат.
Ориентирай се към Англия
Ориентирай се към Англия

Публикувано на 17-08-2012 04:30 | RE: Бригади в САЩ
Здравейте!
Кога е най-добре да се кандидатства за бригада? Искам да работя в сферата на туризма. Коя фирма бихте ми препоръчали?
Кога е най-добре да се кандидатства за бригада? Искам да работя в сферата на туризма. Коя фирма бихте ми препоръчали?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители