Форум >
Публикувано на 02-02-2012 13:16 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
GaLiNoR писа:
добре то няма друг вариант??? Нали
добре то няма друг вариант??? Нали
Варианти винаги има, стига човек да ги потърси, а не да седи и да чака да му паднат възможности от горе
Да ти дам една такава?И иначе за САЩ оснве програмите за бригади си имат у други - work & study и тн
Върви в някой офис и поразпитай 
Публикувано на 03-02-2012 18:26 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
Здравейте искам да замина в Америка на нестуденска бригада на 26 години сум кажете ми към коя фирма да се обърна и имам ли шанс да отида
Публикувано на 08-07-2012 21:46 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
И мен ме интересува същия въпрос който интересува и dodnika.
Интересуваме също мога ли да отида на студентска бригада като в момента карам 28-та година и съм студент редовно обучение магистратура? Благодаря ви предварително.
Интересуваме също мога ли да отида на студентска бригада като в момента карам 28-та година и съм студент редовно обучение магистратура? Благодаря ви предварително.
Публикувано на 09-07-2012 23:41 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
Условието за Work&Travel USA е участниците да са студенти редовно обучение и да са на възраст между 18 и 28 години.
В твоя случай най-вероятно вече е късно...
В твоя случай най-вероятно вече е късно...
Публикувано на 13-10-2012 16:42 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
Значи от прочетеното до тук разбирам че студентите задочно обучение не могат да отидат на бригада. За тези визи H2B нищо не се казва дали се дават още или не. Май остава варианта да се запиша редовно и тогава но това означава пропиляване на поне 1-2 години.... кофти!
Публикувано на 20-12-2012 00:53 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
Да, H2B визите съществуват и консулството на САЩ в БГ толерира студенти задочна форма на обучение да участват по тези програми.
Работим от години по тези програми и визи се дават. Да, тази пролет имаше повече откази от обичайното и ние от NGB не разбархме причината за тези откази, но определено консулството беше с афинитет към кандидатите ни, които бяха задочна форма на обучение.
Именно затова за сезон 2013 търсим именно студенти задочна или дистанционна форма на обучение. Има вече трима работодатели търсещи кандидати за пролетно-летния сезон.
Работим от години по тези програми и визи се дават. Да, тази пролет имаше повече откази от обичайното и ние от NGB не разбархме причината за тези откази, но определено консулството беше с афинитет към кандидатите ни, които бяха задочна форма на обучение.
Именно затова за сезон 2013 търсим именно студенти задочна или дистанционна форма на обучение. Има вече трима работодатели търсещи кандидати за пролетно-летния сезон.
Публикувано на 20-12-2012 14:41 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
NGB Consulting, от няколко месеца консулският отдел на САЩ е изцяло сменен и не се знае дали този ще е толкова "толерантен и ще има афинитет към задочници". Имам не малко познати, които се пробваха с H2B визи и то при доста сериозни работодатели и получиха отказ.
Публикувано на 22-12-2012 14:11 | RE: Бригада в САЩ - нестудент?
Откази на H2B визи винаги е имало, ще има и тази година.
Но е факт, че кандидатурите на хора задочно обучение се гледаха по- добре.
Ние сме фирма, която се занимава с този тип визи от години, имаме дългогодишно партньорство с нашите работодатели и предоставяме най- добрата възможност на хората да се опитат да сбъднат мечтите си.
Но е факт, че кандидатурите на хора задочно обучение се гледаха по- добре.
Ние сме фирма, която се занимава с този тип визи от години, имаме дългогодишно партньорство с нашите работодатели и предоставяме най- добрата възможност на хората да се опитат да сбъднат мечтите си.
Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД