Форум >
Публикувано на 18-02-2011 09:53 | Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Да се опитам да съживя малко активността на раздела за бригадите в САЩ. 
Къде отивате и какво ще работите на бригадата в САЩ?

Къде отивате и какво ще работите на бригадата в САЩ?

Редактирано от Ivo на 18-02-2011 09:55
Публикувано на 18-02-2011 15:49 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Hyatt Regency , Lake Tahoe
Food % Beverage
Там ще съм аз това лято . Ако във форума има и други , които ще ходят там да пишат едно съобщение

Food % Beverage
Там ще съм аз това лято . Ако във форума има и други , които ще ходят там да пишат едно съобщение

Публикувано на 19-02-2011 00:27 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Skagway,Alaska
Position:Houseman/Bellboy
Date of departure: 01.05.2011
Заминаван за 3та година заедно с брат ми.
Position:Houseman/Bellboy
Date of departure: 01.05.2011
Заминаван за 3та година заедно с брат ми.
Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 19-02-2011 11:53 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Някой за Мичиган това лято?
))

Публикувано на 06-03-2011 17:40 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Тъй като темата е къде ще ходите реших да питам тука, а да не пускам нова тема.
Та въпроса ми е може ли някой, който вече е ходил или пък има впечатления да сподели къде е най-добре от източните щати да се отиде или може и къде да не се ходи да споделите. В смисъл аз искам някъде на крайбрежието, но разглеждам офертите и има предложения от Мейн до Орландо, Флорида.
Аз някакси не съм навит нито за Мейн, нито за Флорида.
Например какво може да кажете за Вирджния, Ню Хемпшир, Кънектикът, Роуд Айлънд и т.н.
Та въпроса ми е може ли някой, който вече е ходил или пък има впечатления да сподели къде е най-добре от източните щати да се отиде или може и къде да не се ходи да споделите. В смисъл аз искам някъде на крайбрежието, но разглеждам офертите и има предложения от Мейн до Орландо, Флорида.
Аз някакси не съм навит нито за Мейн, нито за Флорида.
Например какво може да кажете за Вирджния, Ню Хемпшир, Кънектикът, Роуд Айлънд и т.н.
Редактирано от Mihov на 06-03-2011 17:43
Публикувано на 08-03-2011 15:33 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Споделете някакво мнение за High Sierra Pools? Някой работил ли е с тях?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Публикувано на 03-05-2011 18:54 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Някой за Луизиана ?
Публикувано на 03-05-2011 19:52 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Joseph писа:
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Чувала съм само положителни отзиви

Публикувано на 05-05-2011 13:51 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Някой за Juneau AK ??
Публикувано на 05-05-2011 14:26 | RE: Къде ще ходите и какво ще правите на бригадата в САЩ?
Rehoboth Beach, DE касиерче
Mihov за Delaware- щатът с най-малко и най-ниски данъци

Mihov за Delaware- щатът с най-малко и най-ниски данъци

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители