Форум >
Публикувано на 13-02-2009 13:24 | Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Пускам темата тук, за да се развижи малко и тази част на форума.
А и темата е между двата раздела така че... все тая.
Какви са причините да се избере САЩ пред Англия и обратно?
Моите - защо избрах Англия?
1. По-близо е.
2. По-малко пари влагаш, за да заминеш.
3. Повече пари се изкарват (е не винаги)
4. За щатите знам, че за да направиш пари бачкаш на 2 места като луд ...и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
5. .... не съм привърженик на САЩ.

А и темата е между двата раздела така че... все тая.

Какви са причините да се избере САЩ пред Англия и обратно?
Моите - защо избрах Англия?
1. По-близо е.
2. По-малко пари влагаш, за да заминеш.
3. Повече пари се изкарват (е не винаги)
4. За щатите знам, че за да направиш пари бачкаш на 2 места като луд ...и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
5. .... не съм привърженик на САЩ.

Публикувано на 13-02-2009 13:55 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Az pak sam privarjenik na sa6t.NO,po daleko e,pove4e pari sa nujni za da otideh,a i ako se slu4i ne6to nepredvideno(zaboliavane,ili incident niakav) po trudno se reagira..Az li4no ne izkarah koi znae kakvi pari ,no pak be6e prejiviavane...Vapreki 4e hodih v Anglia si ostavam za USA..
Anglia e blizo ,a i ne6tata sa po uredeni v smisal , i ako se razbolee6 si4ko e bez pari..Dokato v USA tria si plati6 i posle ot zastrahovatelnata moje i da ti varnat parite,palen ta6ak..Anglia zvu4i po sigurno,niakak
Anglia e blizo ,a i ne6tata sa po uredeni v smisal , i ako se razbolee6 si4ko e bez pari..Dokato v USA tria si plati6 i posle ot zastrahovatelnata moje i da ti varnat parite,palen ta6ak..Anglia zvu4i po sigurno,niakak
Редактирано от Silver Fox на 13-02-2009 14:10
Публикувано на 24-02-2009 22:48 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
sega subiram mneniq ot vseki, za6toto sum za purvi put. Mislq 4e v USA e po - dobre za zaplatata, no zaosigurqvaneto ne sum oburnal vnimanie.. 

Публикувано на 25-02-2009 00:59 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
В UK се печелят повече пари от USA,но изживяването в щатите не може да сравни с англия.Все едно да сравняваш Смолян със Свети Влас.
Публикувано на 04-03-2009 19:55 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Ivo писа:
и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
Ами ти като си в фургон, на средата на нищото, и ще спиш едва ли не на полето, какво ще разбереш от Англия? Може би тракторите дето ще са около теб, ще се движат в дясната лента

Редактирано от H1pNoTiC на 04-03-2009 19:59
Публикувано на 04-03-2009 20:18 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Видял съм достатъчно. 

Публикувано на 05-03-2009 08:52 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Не съм била в САЩ, но бях в Англия и твърдо си заставам зад идеята за бригада именно там. Първо е по-близо и второ не си на тръни ще ти издадат ли виза или не. Освен това факта, че живееш и спиш в каравана няма значение - от теб зависи дали ще отидеш да разгледаш. Време има достатъчно за всичко. И съм чувала, че в САЩ трябва да работиш на две места, за да си избиеш вложените средства, докато в Англия не е така. Така че и аз съм тлърдо за бригада в Англия.
Публикувано на 14-09-2009 12:34 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Аз се интересувам по-специално от работа в Аляска и бригада в Англия. Ще помоля тези, които са били да споделят отзиви, интересувам се горе-долу какви пари са ти нужни за заминаването, колко се изкарват, отношението на другите към теб. Знам, че всичко е относително, защото зависи на каква агенция/работодател и т.н. ще попаднеш , но все пак в голяма част нещата предполагам са горе -долу еднакви.
Публикувано на 09-10-2009 22:40 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Тук , всеки говори спрямо собствените си преживявания , нали така ?
Т.е някой са отишли в Англия добре им е било , изкарали са пари , кефили са се по някакъв начин и това автоматично означава ,че Англия е по-добра дестинация ..
мм не, не !!! Не съм била в Англия , не мисля и да ходя там , и не защото ми разказват какви ли не абсурди относно условията , работата и това ,че си третиран като роб , а просто защото бригадата не означава само и единствено парата , а клишето е "Ееее къде е паунда , къде е долара ?" Но в никакъв случай не искам да споря кое е по-добре и т.н , защото някой заминават да съберат пари , за други това не е на първо място, а за самото изживяване , да видят свят така ,че .. всичко е много индивидуално !
А относно коментара,че ако си във фабрика , дори няма да разбереш ,че си бил в САЩ , извинявай , но по-тъпо нещо не съм чувала..
В САЩ можеш да усетиш как в действителност живеят хората, докато на полето в Англия едва ли е най-типичния пример за живот ..
Бях тази година в САЩ и мога да кажа ,че изкарах страхотно лято , с незабравими моменти , работих на две места и не умрях от умора и не станах сумнамбул, нито съм вървяла като робот, спестих пари и събрах много впечатления, както и посетих по-известните дестинации , така че мога спокойно да кажа ,че САЩ си заслужава и потенето за ВИЗИ и парите , които влагаш , и чакането .. и все пак искам да кажа ,че всеки си избира пътя , по-важното е ,че човек е мотивиран да замине и да обмени опит ..

Т.е някой са отишли в Англия добре им е било , изкарали са пари , кефили са се по някакъв начин и това автоматично означава ,че Англия е по-добра дестинация ..

А относно коментара,че ако си във фабрика , дори няма да разбереш ,че си бил в САЩ , извинявай , но по-тъпо нещо не съм чувала..
В САЩ можеш да усетиш как в действителност живеят хората, докато на полето в Англия едва ли е най-типичния пример за живот ..
Бях тази година в САЩ и мога да кажа ,че изкарах страхотно лято , с незабравими моменти , работих на две места и не умрях от умора и не станах сумнамбул, нито съм вървяла като робот, спестих пари и събрах много впечатления, както и посетих по-известните дестинации , така че мога спокойно да кажа ,че САЩ си заслужава и потенето за ВИЗИ и парите , които влагаш , и чакането .. и все пак искам да кажа ,че всеки си избира пътя , по-важното е ,че човек е мотивиран да замине и да обмени опит ..

You can do anything you set your mind to ..
Публикувано на 23-11-2009 16:09 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Аз също съм за САЩ,защото ако искаш да видиш нещо интересно и забавно,там е мястото
!Но това зависи от целта на пътуването ест. Има много фирми,които предлагат супер оферти за Сащ с добро заплащане. Аз съм от Велико Търново и преди 1 седмица мои приятели се записаха с една фирма тук да ходят в аляска за работа в хотел,за страхотна цена. За съжаление аз съм последна година в университета и не мога да отида
!

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители