Форум >
Публикувано на 08-11-2011 23:43 | RE: Търся си дружка за бригада???
Да сте чували отзиви за тази агенция "ToBeOne Student"?
Публикувано на 12-11-2011 00:42 | RE: Търся си дружка за бригада???
Здравейте и от мен. От София съм и също имам планове да отлитам към Америка през лятото за първи път. С моите приятели сме се насочили към източното крайбрежие като цяло, все още нищо конкретно. Още не сме избрали агенция, към която да се запишем. Мои приятели са пътували и с Usit и с ToBeOne и са останали много доволни. Освен тях ми допада и Cool Travel, така че още има да го мислим :-))
Публикувано на 22-11-2011 00:24 | RE: Търся си дружка за бригада???
Здравейте, аз също си търся дружка за бригада
) Ако някой е в същото положение може да ми пише 
) Ако някой е в същото положение може да ми пише 
Публикувано на 22-11-2011 11:47 | RE: Търся си дружка за бригада???
Пиши на кирилица!
И разгледай форума!
И разгледай форума!
Редактирано от Ivo на 22-11-2011 11:56
Публикувано на 27-11-2011 21:15 | RE: Търся си дружка за бригада???
и аз съм запътил към Америка,записах се в Cool Travel Благоевград,насочил съм се към Източното крайбрежие
Публикувано на 27-11-2011 22:28 | RE: Търся си дружка за бригада???
stiffler писа:
и аз съм запътил към Америка,записах се в Cool Travel Благоевград,насочил съм се към Източното крайбрежие
Здравей и аз съм с Cool Travel (София), но още имам леки колебания за щат

Публикувано на 23-03-2012 01:34 | RE: Търся си дружка за бригада???
sunny_soul писа:
Здравейте!Реших да замина на бригада тази година ,обаче никой друг от познатите ми не се нави да дойде с мен..Понеже заминавам за първа година и мъъъничко ме е страх,ако някой от форума ще ходи за пръв път или втори и може ми помогне с инфо ,особено ако ще бъде с Oringe или Integral мооолляя да помага ....Или ако има някой от Благоевград или околността независимо с коя фирма,благодаря предварително
Здравейте!Реших да замина на бригада тази година ,обаче никой друг от познатите ми не се нави да дойде с мен..Понеже заминавам за първа година и мъъъничко ме е страх,ако някой от форума ще ходи за пръв път или втори и може ми помогне с инфо ,особено ако ще бъде с Oringe или Integral мооолляя да помага ....Или ако има някой от Благоевград или околността независимо с коя фирма,благодаря предварително

И аз съм сама за бригадата и съм от блг. ти до къде стигна с кандидатстването ? Може да ми пишеш на и-мейла cveteto_1@abv.bg Както и други които са от блг. и ще пътуват сами
Редактирано от cveteto_1 на 23-03-2012 01:39
Публикувано на 01-04-2012 17:51 | RE: Търся си дружка за бригада???
Здравейте! Аз заминавам за Китъри, Мейн на 28 май. Договорът ми е с Ориндж и летя до Бостън, а оттам с влак или автобус.
Ако някой лети за Бостън на същия ден, или ще работи в Китъри да пише. Хаусинга не е подсигурен там, а пък и никой не иска да пътува до напълно непозната страна съвсем сам, затова колкото повече сме по-добре. За повече от трима души таксиметровите шофьори правят отстъпки при междуградски(в моя случай междущатски) пътувания. Дано се видим. Успех на всички бригадири !

Ако някой лети за Бостън на същия ден, или ще работи в Китъри да пише. Хаусинга не е подсигурен там, а пък и никой не иска да пътува до напълно непозната страна съвсем сам, затова колкото повече сме по-добре. За повече от трима души таксиметровите шофьори правят отстъпки при междуградски(в моя случай междущатски) пътувания. Дано се видим. Успех на всички бригадири !

Редактирано от Geni_92 на 01-04-2012 17:55
Публикувано на 03-04-2012 16:45 | RE: Търся си дружка за бригада???
Здравейте, някои случайно да се е насочил към New Jersey?

Публикувано на 05-04-2012 21:00 | RE: Търся си дружка за бригада???
Здравейте ,аз заминавам пак тази година към Калифорния -този път съм се запътила към Санта Каталина -един остров близо до Лос Анджелис . Ако някой си търси дружка в тази посока да вика
Работната оферта за острова е за един ресторант ,работната позиция е server/host плащат по 8$ на час + бакшишите ,за които мениджъра ми каза ,че са трицифрени (на ден) , а местенцето е райско . Миналата година бях в Сан Диего , но тази година нямаше оферти за там
Работната оферта за острова е за един ресторант ,работната позиция е server/host плащат по 8$ на час + бакшишите ,за които мениджъра ми каза ,че са трицифрени (на ден) , а местенцето е райско . Миналата година бях в Сан Диего , но тази година нямаше оферти за там
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД