Форум >
Публикувано на 04-11-2011 20:11 | Кредит за бригада в USA?
Здравейте,тази година за първи път ще ходя на бригада в Америка,но ми се налага сама да се справя с таксите,някой може ли да ми даде инфо кои банки отпускат кредити за бригада без поръчител ???
Публикувано на 07-11-2011 11:52 | RE: Кредит за бригада в USA?
Здрасти,
Аз пътувам всяка година с една фирма(няма да споменавам имена да не правя реклама), те имат споразумение с Експрес Банк за отпускане на студентски кредит. Хубаво е при кредита че имаш гратисен период през който плащаш само лихвата, като при мен на 3хил кредит плащах 30лв на месец докато се прибера, а след това изплатих всичко без да имам наказателни такси.
Аз пътувам всяка година с една фирма(няма да споменавам имена да не правя реклама), те имат споразумение с Експрес Банк за отпускане на студентски кредит. Хубаво е при кредита че имаш гратисен период през който плащаш само лихвата, като при мен на 3хил кредит плащах 30лв на месец докато се прибера, а след това изплатих всичко без да имам наказателни такси.
Публикувано на 08-11-2011 18:12 | RE: Кредит за бригада в USA?
Здравей,може ли да ми разясниш повече по емайл или скайп коя е фирмата и как стоят нещата БЛАГОДАРЯ ТИ
viktoriq369 е името ми в скайп ще съм ти много благодарна
viktoriq369 е името ми в скайп ще съм ти много благодарна Публикувано на 18-11-2011 16:00 | RE: Кредит за бригада в USA?
Така.. и на мен ми изникна едно такова притеснение. Ще трябва да мисля как да си покрия паричките за самолетен билет, който не си е малко парички, понеже ще е до Аляска. С фирма Ориндж съм. От там споменаха, че ЦКБ, с които явно имат споразумение, отпускат някакви кредити, но не съм разпитвал за условия.
Някой може ли да даде съвет за случая? Някой, ако се е възползвал от предлагания кредит от ЦКБ или има препоръки за други нека пише! Ще съм ви много благодарен
Някой може ли да даде съвет за случая? Някой, ако се е възползвал от предлагания кредит от ЦКБ или има препоръки за други нека пише! Ще съм ви много благодарен

Публикувано на 18-11-2011 17:14 | RE: Кредит за бригада в USA?
Ето тук обсъждаме тъкмо това:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2269&pid=33550#post_33550
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2269&pid=33550#post_33550
Публикувано на 19-11-2011 10:12 | RE: Кредит за бригада в USA?
Аз съм с TOBEONE и те ми дадоха един талон за креди от SGEkspersbank, кадето като попитах ми казаха, че мога да кандидаствам за креди дори и за 15000 лв, не че ми трябват толкова де, но плащаш само главницата по кредита а лихва започваш да плащаш след , като завършиш образуванието си. Едни приятелки миналата година същата агенция ги изпратила на един остров от които са останали много доволни и споделиха, че са възтановили тази сума по заминаването за един месец работа само, което ми се струва супер яко! Дори споделиха, че са платили доста повече за трансфер на парите от колкото им е струвало ползването на парите през този период от изтеглянето и плащането на всички такси към агенцията...
Публикувано на 20-11-2011 21:02 | RE: Кредит за бригада в USA?
Да,а искат ли поръчител в тази банка,за която говориш? 

Публикувано на 20-11-2011 21:06 | RE: Кредит за бригада в USA?
Между другото в линка, който са ни постнали има добра информация
))
))Публикувано на 21-11-2011 10:27 | RE: Кредит за бригада в USA?
Мисля, че това ще свърши работа http://www.sgeb.bg/bg/students-loan.html
Редактирано от Elektra на 21-11-2011 10:57
Публикувано на 30-12-2011 16:39 | RE: Кредит за бригада в USA?
Аз съм заминавал на бригада в САЩ с Cool Travel и чрез тях съм ползвал студентски кредит от Societe Generale Експресбанк, защото имат договорени преференциални условия за кредита. По-нисък лихвен процент и такива ти. Като цяло с кредит си е рискована работа, после се напъваш да бачкаш, за да го върнеш, но ви препоръчвам, ако ще тегли някой кредит да е чрез агенцията, с която ще заминава, защото имат уговорени по-добри условия иначе си е резачка.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД