Форум >
Публикувано на 01-01-2012 11:02 | RE: Кредит за бригада в USA?
Не се захващай много са големи лихвите и аз мислех така да направя, НО се отказах. Връщаш близо 2 бона ти си решаваш колега. По - хубаво от приятел или от родители вземи (както направих аз). Успех и Честита Нова Година

Публикувано на 05-01-2012 22:33 | RE: Кредит за бригада в USA?
Societe Generale Експресбанк << Специално за тази банка , ми казаха , че имаш гратисен период и връщаш само лихвата до 1вата година. Примерно ТЕГЛИШ 4000лв . ЛИХВА на месец ти е 40лв .... ти връщаш парите след 6 месеца ...плащаш лихвата САМО на тези 6 месеца ( 6 х 40 = 240лв ) и 4000 хиляди лева , които си изтеглил преди това ! Елементарно е ...
П.С. Важи САМО за студенти!
П.С. Важи САМО за студенти!
Публикувано на 20-02-2013 14:35 | RE: Кредит за бригада в USA?
Така тази тема е поустаряла знае ли някой има ли промени при вземане на кредит за бригада какви са условията ? И разбира се как е по-добре да вземеш кредит чрез фирмата с която заминаваш или отделно...
Публикувано на 06-03-2013 21:08 | RE: Кредит за бригада в USA?
в прокредит са почти същите условията, а някой знае ли кои са банките които дават кредити за бригада, обиколих около 10 от по гелемите банки само в 3 от тях имат
Експрес банк - студентски
ЦКБ
Алианц
не съм очарован и от трите за това търся и други
Експрес банк - студентски
ЦКБ
Алианц
не съм очарован и от трите за това търся и други
Публикувано на 06-03-2013 22:12 | RE: Кредит за бригада в USA?
ми да ти кажа други банки които предлагат нецелеви кредит няма,само дск си пропуснал,но там условията са най-зле и ще ти отпуснат само ако си с интеграл.И аз съм с кредит ,теглих от сосиете женерале,но смятам,че в цкб са най-добри условията.Успех.
Публикувано на 06-03-2013 23:31 | RE: Кредит за бригада в USA?
благодаря за инфото, ходих и в ДСК а там ми казаха че могат да ми предложат само потребителски, което не ме устройва защото лихвата е мн по висока
писах ти на лично за малко повече инфо относно кредита от сосиете ще съм благодарен на помощ
писах ти на лично за малко повече инфо относно кредита от сосиете ще съм благодарен на помощ
Публикувано на 07-03-2013 13:55 | RE: Кредит за бригада в USA?
Може ли някой да ми даде отговор кои са банките с ниска лихва когато се тегли студентски заем....може да ми напишете няколко , за да сравня? Мерси предварително.
Публикувано на 07-03-2013 23:13 | RE: Кредит за бригада в USA?
не трябва да се водиш само по лихвата, такси, годишен процент на разходите, не винаги по ниската лихва излиза по рентабилно
Публикувано на 08-03-2013 11:34 | RE: Кредит за бригада в USA?
Аз теглих заем през есента на 2011, сума от 4000лв за бригадата, която ми предстоеше. От Експрес Банк - Societe Generale Bank бяха пъргави по оформянето на документите.Да сме чакали най-много един месец по отпускането на заема.
Октомври месец 2012год, щом се прибрах си върнах заема и цялата сума, която погасих беше 4500.Като през тази една година аз съм погасявал само лихвата в размер на 45лв в продължение на една година.
Октомври месец 2012год, щом се прибрах си върнах заема и цялата сума, която погасих беше 4500.Като през тази една година аз съм погасявал само лихвата в размер на 45лв в продължение на една година.
Публикувано на 08-03-2013 15:29 | RE: Кредит за бригада в USA?
Това ниска лихва ли е? И защо да не се водя само от лихвата, какво друго играе роля, за по-добър кредит? Не съм много запозната и се извинявам.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители