Форум >
>
Искам да замина на бригада в САЩ >
Тема: Издаване на виза?

страница 10 от 10

<< < 7 8 9 10
Публикувано на 12-04-2017 14:52 | RE: Издаване на виза?
casual
Потребител

Niko_GT писа:
Здравейте, имам нужда от съвет и малко помощ? Кандидатствам за първи път за бригада в САЩ, имам одобрена работна оферта и преди няколко дни бях на визово интервю в посолството. Но за съжаление ми отказаха виза, което е много тъпо дадоха ми един лист и това беше тяхната аргументация. Въпроса ми е, имал ли е някой подобен случай и ако ДА, дали след това се е решавал да обжалва отказа, и да се яви повторно отново? Моля ви пишете за да знам как да постъпя?

Обжалването е заблуда, резултатът ще е същия, даже на самия лист на отказа пише, че не е препоръчително да се ходи на ново интервю в рамките на 6 месеца.

Публикувано на 16-04-2017 21:38 | RE: Издаване на виза?
Niko_GT
Потребител
party-boy9

Ок, значи се опитваш да ми кажеш че няма такива случаи при които са взимали виза от втория път. Аз не съм сигурен в това, иначе благодаря за мнението ти макар и откровенно Песимистично поднесено!cool
Публикувано на 27-04-2017 13:37 | RE: Издаване на виза?
ToniSvetoslavov
Потребител

Здравеите,този лист означавали че няма смисъл да се явявам на повторно визово интервю,беше ми отказа защотото имам една двоика и една невнесена оценка които изпит ми е утре!!
Възможно ли е причината да е друга имам акт от преди 3 години за каране с 0.8 промила алкохол,някои за съвет да де какво да правя и възможно ли е заради една двоика да ми беше отказа виза за сащ
Публикувано на 28-04-2017 00:04 | RE: Издаване на виза?
ToniSvetoslavov
Потребител

http://prikachi.com/images.php?images/14/9107014q.jpg
Публикувано на 11-01-2018 17:38 | RE: Издаване на виза?
vanesav2
Потребител

Здравейте, имам въпрос. С една моя приятелка се записахме за бригада и се чудя нещо. Понеже тя е сирак има ли голяма вероятност да не и дадат виза понеже е потенциален емигрант? Защото доста мои познати ми казаха, че има шанс да не я пуснат.
Публикувано на 29-10-2018 17:14 | RE: Издаване на виза?
Kyinarii
Потребител

Здравейте, имам намерение в най-скоро време да се запиша за бригада, но ме мъчи един въпрос. Видях, че и други колеги са питали преди време подобно нещо, но точен отговор не е даден. Имам огромно желание да замина за Щатите и ще направя всичко каквото зависи от мен, но големия въпрос е дали ще ми дадат визата, защото преди месец ме осъдиха по две обвинения: първо - шофиране на МПС под въздействието на марихуана и второто - притежание на марихуана (водиха го незначително количество, беше около 0,6 грама). Наказанието ми е 3 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок. Ако има някой, който е бил в подобна ситуация(с действаща присъда) и се е пробвал да сподели дали ли са му визата или ако някой просто знае края на подобна история без да го изпитал. Благодаря предварително!

страница 10 от 10

<< < 7 8 9 10

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти