Форум >
Публикувано на 12-04-2017 14:52 | RE: Издаване на виза?
Niko_GT писа:
Здравейте, имам нужда от съвет и малко помощ? Кандидатствам за първи път за бригада в САЩ, имам одобрена работна оферта и преди няколко дни бях на визово интервю в посолството. Но за съжаление ми отказаха виза, което е много тъпо дадоха ми един лист и това беше тяхната аргументация. Въпроса ми е, имал ли е някой подобен случай и ако ДА, дали след това се е решавал да обжалва отказа, и да се яви повторно отново? Моля ви пишете за да знам как да постъпя?
Здравейте, имам нужда от съвет и малко помощ? Кандидатствам за първи път за бригада в САЩ, имам одобрена работна оферта и преди няколко дни бях на визово интервю в посолството. Но за съжаление ми отказаха виза, което е много тъпо дадоха ми един лист и това беше тяхната аргументация. Въпроса ми е, имал ли е някой подобен случай и ако ДА, дали след това се е решавал да обжалва отказа, и да се яви повторно отново? Моля ви пишете за да знам как да постъпя?

Обжалването е заблуда, резултатът ще е същия, даже на самия лист на отказа пише, че не е препоръчително да се ходи на ново интервю в рамките на 6 месеца.
Публикувано на 16-04-2017 21:38 | RE: Издаване на виза?
Ок, значи се опитваш да ми кажеш че няма такива случаи при които са взимали виза от втория път. Аз не съм сигурен в това, иначе благодаря за мнението ти макар и откровенно Песимистично поднесено!

Публикувано на 27-04-2017 13:37 | RE: Издаване на виза?
Здравеите,този лист означавали че няма смисъл да се явявам на повторно визово интервю,беше ми отказа защотото имам една двоика и една невнесена оценка които изпит ми е утре!!
Възможно ли е причината да е друга имам акт от преди 3 години за каране с 0.8 промила алкохол,някои за съвет да де какво да правя и възможно ли е заради една двоика да ми беше отказа виза за сащ
Възможно ли е причината да е друга имам акт от преди 3 години за каране с 0.8 промила алкохол,някои за съвет да де какво да правя и възможно ли е заради една двоика да ми беше отказа виза за сащ
Публикувано на 28-04-2017 00:04 | RE: Издаване на виза?
http://prikachi.com/images.php?images/14/9107014q.jpg
Публикувано на 11-01-2018 17:38 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, имам въпрос. С една моя приятелка се записахме за бригада и се чудя нещо. Понеже тя е сирак има ли голяма вероятност да не и дадат виза понеже е потенциален емигрант? Защото доста мои познати ми казаха, че има шанс да не я пуснат.
Публикувано на 29-10-2018 17:14 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, имам намерение в най-скоро време да се запиша за бригада, но ме мъчи един въпрос. Видях, че и други колеги са питали преди време подобно нещо, но точен отговор не е даден. Имам огромно желание да замина за Щатите и ще направя всичко каквото зависи от мен, но големия въпрос е дали ще ми дадат визата, защото преди месец ме осъдиха по две обвинения: първо - шофиране на МПС под въздействието на марихуана и второто - притежание на марихуана (водиха го незначително количество, беше около 0,6 грама). Наказанието ми е 3 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок. Ако има някой, който е бил в подобна ситуация(с действаща присъда) и се е пробвал да сподели дали ли са му визата или ако някой просто знае края на подобна история без да го изпитал. Благодаря предварително!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители