Форум >
Публикувано на 11-09-2012 05:16 | RE: Издаване на виза?
Няма как да нямат офиси, тъй като най- малкото в Пловдив има университет, от който 1000% ходят студенти на бригади. И най- добре провери уебсайтовете на тези фирми, разгледай горе - долу какви са цените и виж къде са им филиалите точно в Пловдив 

Публикувано на 24-10-2012 09:35 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, аз се записах за бригада и прегледах документите за виза, видях че има поле дали паспорта ми е губен или открадван..... Та преди година две ни разбиха апартамента к ни бяха взели папортите, ест. Обявихюе ги за откраднати и т.н. Та дали това е повод сега да не ми дадат виза с новия ми паспорт?
Публикувано на 30-10-2012 22:05 | RE: Издаване на виза?
Здравей,
това със сигурност не е причина за отказ на виза. Най-много да те питат как е бил откраднат, което ме съмнява, тъй като интервюто трае около 30сек -1минута и те питат къде отиваш и какво ще работиш. Успех
това със сигурност не е причина за отказ на виза. Най-много да те питат как е бил откраднат, което ме съмнява, тъй като интервюто трае около 30сек -1минута и те питат къде отиваш и какво ще работиш. Успех
Публикувано на 07-11-2012 12:43 | RE: Издаване на виза?
Здравейте! Знаете ли дали бих имала проблем с здаването на виза, понеже миналата година бях пректснала. Сега пак съм редовна студентка и имам основателна причина за прекъсването ми, придружена с медицински документ.
Редактирано от Benedetta на 07-11-2012 12:44
Публикувано на 07-11-2012 13:47 | RE: Издаване на виза?
Здравей, Benedetta.
На самото интервю за виза може да ти зададат въпрос защо си прекъснала и ще трябва да им обясниш причината. Много хора са прекъсвали, но стига към момента студентският ти статус да е ОК не би трябвало да се притесняваш. Успех!
На самото интервю за виза може да ти зададат въпрос защо си прекъснала и ще трябва да им обясниш причината. Много хора са прекъсвали, но стига към момента студентският ти статус да е ОК не би трябвало да се притесняваш. Успех!
Публикувано на 07-11-2012 15:48 | RE: Издаване на виза?
Много ти блягодаря! Дано да е така! 

Публикувано на 17-01-2013 00:00 | RE: Издаване на виза?
Здравейте! Подготвил съм се да заминавам на бригада тази година ама сега се сетих за един проблем.. с английския съм ОК разговорно , с универса съм ОК (най-много с един изпит да остана на края на годината), ОБАЧЕ имам условна присъда за притежание на марихуана , на която изпитателния срок от 3 години изтича този април или май ... та въпроса ми е какъв е шанса да ми откажат виза само заради това ? Много ще съм благодарен на някой реален отговор , защото тия дни мислех да хода да се записвам вече , но ако със сигурност отказват при такива обстоятелства виза , няма да има смисъл въобще .. 

Публикувано на 17-01-2013 10:17 | RE: Издаване на виза?
kymatica, преди да отидеш на самото интервю за виза се попълват около 200 въпроса. Там има въпрос дали сте имали проблеми със закона и дали имате присъди и тн. Мой приятел миналата година замина въпреки, че имаше условна присъда за побой. Нямаше никакви проблеми- даже не го и питаха на самото интервю, защото преди това беше писал обяснение във файла.
Публикувано на 17-01-2013 17:55 | RE: Издаване на виза?
аха , демек на тези въпроси да напиша , че съм имал проблеми със закона и да обясня защо имам условна присъда? .. и евентуално на самото интервю , ако ме питат да им обясня как стоят нещата? .. да не се скатавам , така ли ?
много моля някой по запознат със случая да ми даде съвет какво да направя .. мерси предварително!
P.S: estrellita , много ти благодаря за инфото
много моля някой по запознат със случая да ми даде съвет какво да направя .. мерси предварително!P.S: estrellita , много ти благодаря за инфото

Публикувано на 21-01-2013 16:13 | RE: Издаване на виза?
Здравейте,
миналото лято заминах с брат ми на бригада в Америка,но той реши да остане, а аз се прибрах в България. Сега съм 4ти курс и се чудя дали имам шанс да получа виза и тази година,при положение,че брат ми остана в Щатите. Някой бил ли е в същата ситуация?
миналото лято заминах с брат ми на бригада в Америка,но той реши да остане, а аз се прибрах в България. Сега съм 4ти курс и се чудя дали имам шанс да получа виза и тази година,при положение,че брат ми остана в Щатите. Някой бил ли е в същата ситуация?

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД