Форум >
>
Искам да замина на бригада в САЩ >
Тема: Издаване на виза?

страница 4 от 10

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 11-09-2012 05:16 | RE: Издаване на виза?
Sabbath
Потребител

Няма как да нямат офиси, тъй като най- малкото в Пловдив има университет, от който 1000% ходят студенти на бригади. И най- добре провери уебсайтовете на тези фирми, разгледай горе - долу какви са цените и виж къде са им филиалите точно в Пловдив wink

Публикувано на 24-10-2012 09:35 | RE: Издаване на виза?
Bra1nSicK
Потребител

Здравейте, аз се записах за бригада и прегледах документите за виза, видях че има поле дали паспорта ми е губен или открадван..... Та преди година две ни разбиха апартамента к ни бяха взели папортите, ест. Обявихюе ги за откраднати и т.н. Та дали това е повод сега да не ми дадат виза с новия ми паспорт?
Публикувано на 30-10-2012 22:05 | RE: Издаване на виза?
estrellita
Потребител

Здравей,

това със сигурност не е причина за отказ на виза. Най-много да те питат как е бил откраднат, което ме съмнява, тъй като интервюто трае около 30сек -1минута и те питат къде отиваш и какво ще работиш. Успех
Публикувано на 07-11-2012 12:43 | RE: Издаване на виза?
Benedetta
Потребител

Здравейте! Знаете ли дали бих имала проблем с здаването на виза, понеже миналата година бях пректснала. Сега пак съм редовна студентка и имам основателна причина за прекъсването ми, придружена с медицински документ.
Редактирано от Benedetta на 07-11-2012 12:44
Публикувано на 07-11-2012 13:47 | RE: Издаване на виза?
estrellita
Потребител

Здравей, Benedetta.
На самото интервю за виза може да ти зададат въпрос защо си прекъснала и ще трябва да им обясниш причината. Много хора са прекъсвали, но стига към момента студентският ти статус да е ОК не би трябвало да се притесняваш. Успех!
Публикувано на 07-11-2012 15:48 | RE: Издаване на виза?
Benedetta
Потребител

Много ти блягодаря! Дано да е така!
Публикувано на 17-01-2013 00:00 | RE: Издаване на виза?
kymatica
Потребител

Здравейте! Подготвил съм се да заминавам на бригада тази година ама сега се сетих за един проблем.. с английския съм ОК разговорно , с универса съм ОК (най-много с един изпит да остана на края на годината), ОБАЧЕ имам условна присъда за притежание на марихуана , на която изпитателния срок от 3 години изтича този април или май ... та въпроса ми е какъв е шанса да ми откажат виза само заради това ? Много ще съм благодарен на някой реален отговор , защото тия дни мислех да хода да се записвам вече , но ако със сигурност отказват при такива обстоятелства виза , няма да има смисъл въобще .. no
Публикувано на 17-01-2013 10:17 | RE: Издаване на виза?
estrellita
Потребител

kymatica, преди да отидеш на самото интервю за виза се попълват около 200 въпроса. Там има въпрос дали сте имали проблеми със закона и дали имате присъди и тн. Мой приятел миналата година замина въпреки, че имаше условна присъда за побой. Нямаше никакви проблеми- даже не го и питаха на самото интервю, защото преди това беше писал обяснение във файла.
Публикувано на 17-01-2013 17:55 | RE: Издаване на виза?
kymatica
Потребител

аха , демек на тези въпроси да напиша , че съм имал проблеми със закона и да обясня защо имам условна присъда? .. и евентуално на самото интервю , ако ме питат да им обясня как стоят нещата? .. да не се скатавам , така ли ? много моля някой по запознат със случая да ми даде съвет какво да направя .. мерси предварително!
P.S: estrellita , много ти благодаря за инфото
Публикувано на 21-01-2013 16:13 | RE: Издаване на виза?
eve_kz
Потребител

Здравейте,
миналото лято заминах с брат ми на бригада в Америка,но той реши да остане, а аз се прибрах в България. Сега съм 4ти курс и се чудя дали имам шанс да получа виза и тази година,при положение,че брат ми остана в Щатите. Някой бил ли е в същата ситуация?

страница 4 от 10

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 154 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
quiksilver mitko55 gogonbr miro75 _pepito_ Ivo statope precakan sv85uk garvana8308 sisoko81 sitalk2004 emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти