Форум >
Публикувано на 22-01-2013 18:30 | RE: Издаване на виза?
kymatica , аз мисля,че рискуваш повече ако напишеш за присъдата си,отколкото ако не споменеш нищо. Вярно е,че от посолството проверяват доста неща преди да ти дадат виза. Също така е вярно,че интервюто е по-скоро формалност и решението се взима преди това. От друга страна това са хора,които проверяват хиляди документи за няколко месеца и поне според мен не винаги са супер прецизни. Иначе не бих могла да си обясня как са дали виза на някои от познатите ми. Само заради това,че си осъждан (било то в България или докато си бил на бригада в САЩ) шансовете ти за виза намаляват драстично и започват да граничат с 0. Освен,разбира се, ако нямаш много сериозни връзки... Може би е добре да поискаш мнение и в някоя от агенциите,които се занимават с WAT.
Публикувано на 23-01-2013 13:46 | RE: Издаване на виза?
eve_kz, ако брат ти е останал в САЩ и е нелегален няма да ти издадат виза или поне шансовете са минимални
Публикувано на 27-01-2013 18:28 | RE: Издаване на виза?
Ще имам ли проблем с взимането на виза ако след първия семестър имам два не взети изпита
Публикувано на 01-02-2013 14:20 | RE: издаване на виза джей1
Здравейте,искам да попитам каква е възможността за издаване на виза ако нямаш взет изпит или ако имаш само 1,има ли шанс за издаване на виза?
Публикувано на 03-02-2013 15:28 | RE: Издаване на виза?
Споко, това да ти е проблема. Има студенти, които отиват с по 5-6 невзети изпита на бригада.
Публикувано на 10-02-2013 00:41 | RE: Издаване на виза?
Здравейте,
аз имам следния въпрос: [i]Възможно ли е да ми откажат виза, тъй като в момента съм на трудов договор?[/i] От агенцията, която ще ми подготвя документите, доста ме наплашиха, тъй като са имали случай, в който кандидатът е скрил това и виза е била отказана. Моите документи не са готови още и се чудя какво да правя - да си прекъсна временно трудовия договор или да се надявам, че дори да го впиша, няма да се окаже спънка. На всички останали условия отговарям.
аз имам следния въпрос: [i]Възможно ли е да ми откажат виза, тъй като в момента съм на трудов договор?[/i] От агенцията, която ще ми подготвя документите, доста ме наплашиха, тъй като са имали случай, в който кандидатът е скрил това и виза е била отказана. Моите документи не са готови още и се чудя какво да правя - да си прекъсна временно трудовия договор или да се надявам, че дори да го впиша, няма да се окаже спънка. На всички останали условия отговарям.
Публикувано на 16-02-2013 21:05 | RE: Издаване на виза?
Зависи за кака виза ще кандидатсвате това има голямо значение .Ако е туристическа то вашият договор дори ще ви помогне защото това е вид застраховка че ще се върнете ,друг е слу1аят разбира се ако кандидатсвате за работна тогава може и да е проблем
Публикувано на 17-02-2013 18:47 | RE: Издаване на виза?
Студентка съм, кандидатствам по програмата Work & Travel USA. Т.е. нито туристическа, нито точно работна.
Публикувано на 18-02-2013 15:21 | RE: Издаване на виза?
не съм сигурна но би трябвало тогава и условията да са няква коомбинация от 2 незнам наистина разрови се в нета и виж неможели да намериш нещо
Публикувано на 23-02-2013 11:02 | RE: Издаване на виза?
има ли някои които да е бил на интервю за виза вече.Ако да,моля да напише как е протелко,имал ли е проблеми и т.н. благодаря предварително
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители