Форум >
Публикувано на 26-02-2013 13:55 | RE: Издаване на виза?
Raddy писа:
има ли някои които да е бил на интервю за виза вече.Ако да,моля да напише как е протелко,имал ли е проблеми и т.н. благодаря предварително
има ли някои които да е бил на интервю за виза вече.Ако да,моля да напише как е протелко,имал ли е проблеми и т.н. благодаря предварително
Извинявай , че ти се меся ама направи си една тема за интервютата специално тъй като сега има много ще ти е по-лесно направо да влизаш в темата и да видиш кой какво ти е написал. Не ме разбирай погрешно не ми пречиш, но наистина е по - удобно ако си е отделна тема измисли хубаво заглавие да привлича вниманието....
Публикувано на 26-02-2013 13:58 | RE: Издаване на виза?
pkoleva писа:
Извинявай , че ти се меся ама направи си една тема за интервютата специално тъй като сега има много ще ти е по-лесно направо да влизаш в темата и да видиш кой какво ти е написал. Не ме разбирай погрешно не ми пречиш, но наистина е по - удобно ако си е отделна тема измисли хубаво заглавие да привлича вниманието....
Raddy писа:
ееее че му се скара на пича , аз с такъф интерес следиах темата да видия отг. на въпроса пук ти .... му секна ентусиазма

Публикувано на 26-02-2013 14:01 | RE: Издаване на виза?
Simply_ писа:
ееее че му се скара на пича , аз с такъф интерес следиах темата да видия отг. на въпроса пук ти .... му секна ентусиазма
pkoleva писа:
Raddy писа:

Не съм бе не ми е това целта ,но не съм ли права , че ще му е по-удобно ако направи така. Наистина не съм искала да му сецна ентусиазма!!!
Публикувано на 26-02-2013 15:13 | RE: Издаване на виза?
Аз бях на интервю за J1 виза миналия месец. Не съм студент, завърших миналата година и кандидатствах по стажантска програма за обмен, питаха ме само 2 въпроса, къде отивам , какво уча, отговорих честно и ми дадоха виза. Останах с впечатление, че до голяма степен нещата се решават преди интервюто.

Публикувано на 26-02-2013 15:35 | RE: Издаване на виза?
Само да вметна на pkoleva, че темата си е точно за интервюто и взимането на виза.
А има и още една тема за интервюта..
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=3077
Та от още една тема - няма смисъл.
А има и още една тема за интервюта..

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=3077
Та от още една тема - няма смисъл.

Редактирано от Ivo на 26-02-2013 15:37
Публикувано на 26-02-2013 19:56 | RE: Издаване на виза?
Ззнам ,че има такава тема единствено се опитах да помогна мисля , че ще му помогнат повече. Ако бъркам съжелявам наистина.
Публикувано на 21-03-2013 23:07 | RE: Издаване на виза?
3дравейте, на мен ми предстои такова интервю, първи курс съм, редовно.
По студентска бригада Work and Travel. До колкото разбрах, визата за която ще се кандидатства е J1 . Та, въпроса ми е тъй като там ще работя 4 месеца ( но нямам намерение да оставам ! ) дали няма да се позамислят да ми дадат виза? :| малко ми е притеснено....
По студентска бригада Work and Travel. До колкото разбрах, визата за която ще се кандидатства е J1 . Та, въпроса ми е тъй като там ще работя 4 месеца ( но нямам намерение да оставам ! ) дали няма да се позамислят да ми дадат виза? :| малко ми е притеснено....

Публикувано на 22-03-2013 09:43 | RE: Издаване на виза?
Бъди сигурна в себе си!Предимство е, ако си взела изпитите си.Въпросите, които най-често задават са:
Къде учиш?Кой курс си?Какво учиш?Къде ще работиш?Какво ще работиш? Това е основно.Вече от тях зависи .Успех.
Къде учиш?Кой курс си?Какво учиш?Къде ще работиш?Какво ще работиш? Това е основно.Вече от тях зависи .Успех.
Публикувано на 22-03-2013 19:36 | RE: Издаване на виза?
Аз пък се притеснявам, защото имам братовчеди в Щатите. Нямам никакво намерение да оставам там, но знам ли ги какво ще решат ... Нямам намерение да лъжа, но според вас дали ще е проблем :?
Публикувано на 02-04-2013 16:33 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, колеги! Днес бях на интервю за виза и ме попитаха все за общи неща: Къде учиш? Какво учиш? Бил ли си досега извън България? .. и т.н. Аз им отговорих всичко, но в края на интервюто ми казаха, че визата ми е "approved", обаче са щели да преглеждат още веднъж и ми дадоха само един документ, в който пише "ADM(Administrative) Process" и ми казаха да изчакам докато се обадят или ми изпращат документите. Това много ме раздразни и притесни. Да попитам дали на някой друг му се е случило такова нещо или е в час с този случай?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители