Форум >
Публикувано на 22-04-2013 21:47 | RE: Издаване на виза?
darky това е ужасно!!! Какво се случи???
Публикувано на 09-05-2013 21:27 | RE: Издаване на виза?
Здравейте на всички и честито на тези, които вече са взели визи. Искам да попитам нещо понеже скоро ми предстои интерю и напрежението се увеличава
. Мислите ли, че има голям шанс да не ми дадат виза след като съм на 26 и съм втора магистратура. ходила съм 4 години в Щатите без да пропускам и съм се връщала навреме. Ако някои има има мнение моля да сподели
)))) Най- вероятно да питат защо съм записала втората и от отговора да зависи всичко поне така си мисля 

Публикувано на 16-05-2013 16:27 | RE: Издаване на виза?
здравейте, може ли да споделите колко време мина от както подадохте документите и ви насрочиха интервю за US виза и сами ли ги изпратихте или агенцията, която ви представлява
Публикувано на 16-05-2013 17:40 | RE: Издаване на виза?
документите се изпращат от агенцията
интервю-то за виза ще ти бъде от 7 до 10 работни дни от датата на получаване на документите. Т.е ако днес си ги занесъл всичките в агенцията, те ще ги изпратят утре до посолството и смяташ 7 до 10 дни, а иначе може да разбереш самата дата кога ще ти е още същия ден или евентуално на следващия. 

Публикувано на 17-05-2013 08:21 | RE: Издаване на виза?
мерси
но от агенцията ми казаха, че са изпратили документите на 9 май, но още нямам насрочена дата за интервю

Публикувано на 17-05-2013 14:13 | RE: Издаване на виза?
хмм би трябвало да си на 20ти или 21ви .. виж си в профила на сайта на агенцията, аз така разбрах кога ми е интервю-то
Публикувано на 17-05-2013 14:44 | RE: Издаване на виза?
Сега се връщам от интервю в посолството, зададаха ми 3 въпроса мн лесни и ми казаха, че ше ми проверят отново документите, но кога ще стане не е ясно... СЛед 12 дни заминавам и се притеснявам 

Публикувано на 17-05-2013 17:31 | RE: Издаване на виза?
spacy ти какво ще работиш и какви въпроси ти зададоха ?
Публикувано на 17-05-2013 20:25 | RE: Издаване на виза?
Еми ще съм в Лавалет, Ню Джърси Служител на бензиностанция, трябваше сервитьор, ама и тва става
Въпросите бяха при една дебела жена, мн малко питаше, на човека пред мен пита: Как се казвате? Какво учите? и му даде виза. Мен ме пита какво уча, имам ли роднини или приятели в САЩ и дали ще обикалям и каде. Тва беше, мн бързо мина, отговорих си честно и очаквах да ми даде виза, ама ме прати в девета глуха за преразглеждане...

Публикувано на 20-05-2013 16:15 | RE: Издаване на виза?
Здравейте! Моля някой, който е бил с административна проверка да сподели- колко време е отнела, взел ли е виза след това.Благодаря предварително!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители