Форум >
Публикувано на 20-05-2013 18:01 | RE: Издаване на виза?
От агенцията ми бяха казали, че ако получиш проверка - си взел виза, просто трябвало да ти проверят работодателя . Не знам колко е достоверна информацията .
Публикувано на 28-05-2013 01:27 | RE: Издаване на виза?
sniperbg писа:
От агенцията ми бяха казали, че ако получиш проверка - си взел виза, просто трябвало да ти проверят работодателя . Не знам колко е достоверна информацията .
пу,пу а дано

Публикувано на 28-05-2013 10:16 | RE: Издаване на виза?
Аз вече луднах от чакането
Ако и тази седмица нямам никакъв резултат мисля да се отказвам от бригадата.

Публикувано на 26-08-2013 21:25 | RE: Издаване на виза?
peteto818 писа:
Здравейте,
аз имам следния въпрос: [i]Възможно ли е да ми откажат виза, тъй като в момента съм на трудов договор?[/i] От агенцията, която ще ми подготвя документите, доста ме наплашиха, тъй като са имали случай, в който кандидатът е скрил това и виза е била отказана. Моите документи не са готови още и се чудя какво да правя - да си прекъсна временно трудовия договор или да се надявам, че дори да го впиша, няма да се окаже спънка. На всички останали условия отговарям.
Здравейте,
аз имам следния въпрос: [i]Възможно ли е да ми откажат виза, тъй като в момента съм на трудов договор?[/i] От агенцията, която ще ми подготвя документите, доста ме наплашиха, тъй като са имали случай, в който кандидатът е скрил това и виза е била отказана. Моите документи не са готови още и се чудя какво да правя - да си прекъсна временно трудовия договор или да се надявам, че дори да го впиша, няма да се окаже спънка. На всички останали условия отговарям.
Кажете нещото по този въпрос, след като има хора който се интересуват,както и аз също в момента работя и съм на трудов договор.Искам да отида на ст.бригада идната година на Америка и ме инетерува дали това, че се водя на трудов договор тук би ми попречило за издаване на виза? Има ли някакъв вариант да излеза в неплатен отпуск в болнични и т.н Благодаря...

Публикувано на 27-08-2013 01:20 | RE: Издаване на виза?
И аз работя в момента и догодина Април имам планове да напусна, за да замина(евентуално).А вие как така от тук с трудов договор и ще отидете до щатите да работите?? Нали подписвате договори за работа в the USA, аз поне не мога да си го обесня, но някой ако знае нека да каже.
Публикувано на 30-10-2013 11:02 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, искам да замина да работя в САЩ..
Мислите ли, че щом съм задържан в полицията/не съм съден/, би могла да стане причина за отказ на виза?
Мислите ли, че щом съм задържан в полицията/не съм съден/, би могла да стане причина за отказ на виза?
Публикувано на 24-02-2014 10:54 | RE: Издаване на виза?
Може също така да намериш информация на страницата на агенция Травълър за студентски бригади и WAT http://traveller.bg
Публикувано на 24-02-2014 11:51 | RE: Издаване на виза?
Може също така да намериш информация на страницата на агенция Травълър за студентски бригади и WAT http://traveller.bg
Публикувано на 16-03-2014 18:47 | RE: Издаване на виза?
някой вече да е ходил на интервю за виза и да знае има ли много откази?
Публикувано на 16-03-2014 19:38 | RE: Издаване на виза?
При мене им дадоха на повечето...За тези които са осъждани или задържани... НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ...ШАНСА ВИ Е КАТО НА ДРУГИТЕ. Просто пишете в ДС160, че сте не осъждани и не задържани! 

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители