Форум >
>
Искам да замина на бригада в САЩ >
Тема: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
Публикувано на 03-09-2012 11:54 | Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
bambu4o
Потребител

Вече съм завършил и магистратура и съм на 26, януари правя 27. Мога да запиша висше бакалавър 1 семестър само и само за да отида лятото на бригада, обаче ми е много чудно дали в посолството имат информация, че вече съм магистър? Ако я виждат тази информация съм толкова потенциален емигрант, че изобщо няма и смисъл да се пробвам. До сега не съм ходил на бригада, откак завърших се сетих и знам, че аз съм си виновен.

Публикувано на 03-09-2012 12:14 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

До 28 години е ограничението за Work and Travel.
Естествено и изискването за редовно обучение.

Публикувано на 04-09-2012 19:29 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
Paradise
Потребител

Да, могат да разберат че имаш завършена магистратура и те съветвам да не лъжеш. Иначе защо не пробваш с работна виза?
Публикувано на 23-11-2012 23:54 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
luni4ka
Потребител

Здравей, bambu4o!
Това лято бях на бригада с колега който беше на 27г. и дори тази година навърши 28г. магистър е и без никакъв проблем са му издали виза, обработили са му документите и всичко както си му е реда.. така че действай и смело напред! А това че сега ще си бакалавър отново нищо не значи ти напълно си отговаряш на изискванията на WAT стига да си редовно обучение razz
Публикувано на 24-11-2012 09:02 | RE: brigada
HarmonyConsult
Потребител
rosiharmony https://www.facebook.com/profile.php?id=554515835

luni4ka писа:
Здравей, bambu4o!
Това лято бях на бригада с колега който беше на 27г. и дори тази година навърши 28г. магистър е и без никакъв проблем са му издали виза, обработили са му документите и всичко както си му е реда.. така че действай и смело напред! А това че сега ще си бакалавър отново нищо не значи ти напълно си отговаряш на изискванията на WAT стига да си редовно обучение razz

Не говорете така наизуст, ще докарате отказ на момчето.
Ако запишеш нова бакалавърска степен на 27 години, задължително трябва да напишеш в документите за посолството и предишната бакалавърска, и магистратурата, и ще те попитат на интервюто защо си решил да учиш 2ра бакалавърска. От отговорът ти ще зависи дали ще ти дадат виза.
За мен си много рисков.
Публикувано на 27-11-2012 00:37 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
luni4ka
Потребител

И какво като е записал отново бакалавър... решил е че му се учи и друга специалност в друга насока, човек може да учи колкото си иска нали така?! А относно визата, в момента на 99% им я дават, ако искат да се заядат то биха го направили заради възрастта, а не защото е записал отново бакалавър само аз да ти кажа
Публикувано на 27-11-2012 10:49 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
HarmonyConsult
Потребител
rosiharmony https://www.facebook.com/profile.php?id=554515835

luni4ka писа:
И какво като е записал отново бакалавър... решил е че му се учи и друга специалност в друга насока, човек може да учи колкото си иска нали така?! А относно визата, в момента на 99% им я дават, ако искат да се заядат то биха го направили заради възрастта, а не защото е записал отново бакалавър само аз да ти кажа

Хайде пък аз само да ти кажа да не ми казваш неща, за които само си чул/чула градски легенди.
Момчето рискува отказ на виза. Да, дават 99% виза, защото повечето фирми съветват такива като него да не кандидатстват. Всеки има право да си учи каквото и колкото си иска, тук става въпрос за съвсем друго нещо.
Публикувано на 27-11-2012 18:16 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
estrellita
Потребител

От тази година е сменен изцяло консулският отдел, тъй че няма как да се знае дали отново ще дават визи на всеки. Може да затегнат положението и да имат по-строги изисквания за владеене на английски, за изпити, за възраст. По мое мнение шансовете ти са 50 на 50. Агенциите няма да ти откажат и ще те запишат, но рискуваш отказ на виза. It`s up to you. Успех
Публикувано на 27-11-2012 19:21 | RE: Имам ли шанс за бригада на 27г. магистър
luni4ka
Потребител

estrellita писа:
От тази година е сменен изцяло консулският отдел, тъй че няма как да се знае дали отново ще дават визи на всеки. Може да затегнат положението и да имат по-строги изисквания за владеене на английски, за изпити, за възраст. По мое мнение шансовете ти са 50 на 50. Агенциите няма да ти откажат и ще те запишат, но рискуваш отказ на виза. It`s up to you. Успех

И човек как да разбере без да рискува?! Ми хайде да не пробва и да си стои в Бг и да мизерства а ?? laugh В този живот ако нишо не предприемаш си осъаваш едно нищо и никооиииииииии! Щом човек има желание да пробва,нека се опита да осъществи една мечта, вече много фирми след отказ на виза ти възвъщат сумата, ако не цялата то на 90%! razz
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23901 | Форумни мнения 29900 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 38 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: jhb66
Бригадири в момента или преди малко във форума:
jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng Ephraim zazz2 koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 enyar Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen Ternence nataliana plitvinko BennieDe Theodore219 FranklinMyer

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти