Форум >
Публикувано на 01-10-2013 21:06 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
И аз се върнах преди две седмици от бригада-беше ми за 1ви път в САЩ. Мога да споделя ,че съм много доволен и този месец се записвам пак за ледващото лято Сега ходих с Интеграл, но не останах очарован от агенцията и тази година ще се запиша с друга. Аз бях в кейп код на една работа и след това пак там си намерих и втора. Това, което разбрах е че ако искате втора работа трябва да отидете по рано. За справка аз заминах на 7ми май. Кинти изкарах повече от доволно и за да оборя по горния коментар повечето хора дето бяхме там направиха 7000-10 000 долара аз също. Естествено на две работи, ама ако искате кинти ще работите. Даже едно момиче дето беше от хасково за 3ти път идваше сервитьорка се прибра една вечер с 700 долара бакшиш късметлийка.
Публикувано на 18-10-2013 16:59 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
Lilian Stoykova писа:
Благодаря много за полезната информация )) Аз си мислих за Usit Colours, защото имам познати, които са доволни от нея. Какво мислите за тази агенция ?
Благодаря много за полезната информация )) Аз си мислих за Usit Colours, защото имам познати, които са доволни от нея. Какво мислите за тази агенция ?
Аз мисля че е най-добре всеки да си обиколи фирмите, да види какво ще му предложат и така да избере фирма. Аз ще пътувам за трети път тази година и до този момент съм чувала какво ли не, за всички фирми...
Публикувано на 15-01-2014 13:57 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
Здравейте!
Знаете ли как стоят нещата при кандидатстване и участие в студентска бригада в САЩ, в случай че си студент в САЩ?
Има ли опит някой по този въпрос?
Знаете ли как стоят нещата при кандидатстване и участие в студентска бригада в САЩ, в случай че си студент в САЩ?
Публикувано на 15-01-2014 18:56 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
Решил съм да ходя на бригада но не мога да си избера агенция. Колебая се между Ориндж и Интеграл коя бихте ми препоръчали??
Публикувано на 17-01-2014 10:30 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
Здравейте!
Знаете ли как стоят нещата при участие в студентска бригада в САЩ, в случай че си студент в САЩ?
Знаете ли как стоят нещата при участие в студентска бригада в САЩ, в случай че си студент в САЩ?
Публикувано на 17-01-2014 12:05 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
l_sam писа:
Здравейте!
Здравейте!
Не се заминава. Бригадата е за студенти, които учат извън САЩ.
Редактирано от HarmonyConsult на 17-01-2014 12:05
Публикувано на 17-01-2014 21:09 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
madfrog77 писа:
Решил съм да ходя на бригада но не мога да си избера агенция. Колебая се между Ориндж и Интеграл коя бихте ми препоръчали??
Отиди и виж къде имат по-хубави оферти. Най-добре си намери някой с когото да отидеш и се запишете заедно.
Публикувано на 20-01-2014 18:21 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
brigadi usa komenta писа:[/b]
Отиди и виж къде имат по-хубави оферти. Най-добре си намери някой с когото да отидеш и се запишете заедно.[/quote]
Намерил съм с кой да ходя, но се колебая за агенцията харесах си orange , но прочетох доста негативни коментари, което е нормално не може да се перфекни. Надявах се да ми дадете някакъв съвет или предложение.
madfrog77 писа:
Отиди и виж къде имат по-хубави оферти. Най-добре си намери някой с когото да отидеш и се запишете заедно.[/quote]
Намерил съм с кой да ходя, но се колебая за агенцията харесах си orange , но прочетох доста негативни коментари, което е нормално не може да се перфекни. Надявах се да ми дадете някакъв съвет или предложение.
Публикувано на 21-01-2014 12:54 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
madfrog77, достатъчно е агенцията да е легитимна и да разполага с оферти, за които ти да искаш да кандидатстваш (по-добре да са няколко, за да имаш резервни варианти). А и все още има време да се запишеш, че и да се отпишеш.
Публикувано на 10-02-2014 16:15 | RE: Как се заминава на студентска бригада в САЩ?
Здравейте!Бих иска да попитам,на кой адрес да изпратя,моето „CV“?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители