Форум >
Публикувано на 20-01-2013 19:07 | Интервю
Здравейте , записах се за бригада в САЩ даже вече избрах работна оферта в zephyr cove resort , но още не знам на каква позиция точно.Имам интервю с работодателя на 08.02.2013 и тей като не съм много добре с английския какви въпроси ще ме пита , веднага ли ще ми каже дали съм приет на работата , колко време протича интервюто ? От 12 свободни места при този работодател ми се падна точно последното свободно и сега сме 12/12 

Публикувано на 07-02-2013 17:04 | RE: Интервю
Makaveli77 писа:
Здравейте , записах се за бригада в САЩ даже вече избрах работна оферта в zephyr cove resort , но още не знам на каква позиция точно.Имам интервю с работодателя на 08.02.2013 и тей като не съм много добре с английския какви въпроси ще ме пита , веднага ли ще ми каже дали съм приет на работата , колко време протича интервюто ? От 12 свободни места при този работодател ми се падна точно последното свободно и сега сме 12/12

Аз бях на такова интервю по скайп... беше около 10 мин на човек, говориш с работодателя той те пита как си, какво учиш, къде учиш, какво искаш да работиш, защо искаш да ходиш в Америка, излизал ли си някъде извън БГ и др. елементарни въпроси.. и накрая ти казва ще ми е приятно да работим заедно и готово

Публикувано на 08-02-2013 11:10 | RE: Интервю
голяма ли е успеваемостта на тези интервюта в сравнение с джоб феърите?
Публикувано на 10-02-2013 23:47 | RE: Интервю
минах джоб феъра мина за няма и 2 мин .
човека беше приготвил договорите на всички ни , които бяхме при него и общо взето нищо не пита :Д

Публикувано на 13-02-2013 15:31 | RE: Интервю
Аз бях на CIEE Hair.Въпросите ,които ме питаха бяха къде учиш и какво,имам опит в ресторантьорството и затова ме питаха кое ми е любимото ястие и как се приготвя. Нищо друго за около 5 минити ми мина интервюто. 

Публикувано на 13-02-2013 21:16 | RE: Интервю
Горе долу колко време преди интерюто фирмата ти каза точния час и дата?
Публикувано на 16-02-2013 19:02 | RE: Интервю
iNCREDIBAD писа:
Ако можв някой да ми отговори!?
Публикувано на 16-02-2013 20:52 | RE: Интервю
А тези интервюта как се провеждат и къде? кой го определя това??? И какви въпроси има на тях зависи от мястото за което се кандидатсва или какво даите информация
Публикувано на 17-02-2013 14:31 | RE: Интервю
Skype интервюто се провежда или от вкъщи, или от агенцията и са с продължителност от около 10мин. Задават се въпроси като :
- Как се казваш ?
- Какво учиш ?
- Бил ли си до сега в Америка ?
- Защо искаш да дойдеш в Америка ?
- Работил ли си досега и какво ?
- От кога до кога можеш да работиш ?
Общо взето въпросите са от този тип. Може да питат и дали ти имаш някакви въпроси към тях и е хубаво да зададеш и ти въпрос - например за квартирата, за начина и честотата на плащане, овъртайм и т.н.
- Как се казваш ?
- Какво учиш ?
- Бил ли си до сега в Америка ?
- Защо искаш да дойдеш в Америка ?
- Работил ли си досега и какво ?
- От кога до кога можеш да работиш ?
Общо взето въпросите са от този тип. Може да питат и дали ти имаш някакви въпроси към тях и е хубаво да зададеш и ти въпрос - например за квартирата, за начина и честотата на плащане, овъртайм и т.н.

Публикувано на 17-02-2013 17:18 | RE: Интервю
Да мерси значи доло горе като едно нормално интервю за работа което се провежда ако кандидатсваш за работно място в някоя българска фирма. Аз предолагах че е нещо доста по специално.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители