Форум >
Публикувано на 17-03-2013 23:41 | RE: Интервю в посолството
Anton_217 писа:
Makaveli77 писа:
Здравейте , и на мен ми предстои интервю за Виза в посолството , но не съм много добре с английския и ме е страх да не ме скъсат ... Първи курс съм дали ще ме разпитват много въпроси и какви ще са горе долу знаете ли ?
На колко си години ?Здравейте , и на мен ми предстои интервю за Виза в посолството , но не съм много добре с английския и ме е страх да не ме скъсат ... Първи курс съм дали ще ме разпитват много въпроси и какви ще са горе долу знаете ли ?
На 20 ако е от значение 1992 година : )
Публикувано на 18-03-2013 04:39 | RE: Интервю в посолството
Здравеите. И аз имам 2 вапроса относно интервуто за VISA в посолството. Ходил сам и преди но просто сам забравил и се надявам някои да мойе да ми помогне:
1. Някои знае ли колко време отнема долу горе да ми пратят висата след самото интерву?
2. Ако отнема пове4е от 2-3 седмици, то дали е вазмойно да ми пратят визата на адрес изван БГ?
Ако някои мойе да отговори, нека да пи6е. Благодаря предварително
(пи6а с кирилизатор - за това има толкова гре6ки)
1. Някои знае ли колко време отнема долу горе да ми пратят висата след самото интерву?
2. Ако отнема пове4е от 2-3 седмици, то дали е вазмойно да ми пратят визата на адрес изван БГ?
Ако някои мойе да отговори, нека да пи6е. Благодаря предварително
(пи6а с кирилизатор - за това има толкова гре6ки)Редактирано от Speedo на 18-03-2013 04:42
Публикувано на 22-03-2013 15:10 | RE: Интервю в посолството
3-4 дни oтнема 

Редактирано от nara92 на 22-03-2013 15:10
Публикувано на 22-03-2013 16:04 | RE: Интервю в посолството
Ясно, ами това е 4удесно, благодаря
Аз мислех 4е отнема поне 1-2 седмици, не знам за6то сам останал с такова впе4атление.
Аз мислех 4е отнема поне 1-2 седмици, не знам за6то сам останал с такова впе4атление.Публикувано на 22-03-2013 18:17 | RE: Интервю в посолството
Още един от мой приятел мина в сряда и му дадоха виза,4ти курс за 3та годна отива при същият работодател,питали са го,цитирам:
Консула: Пак ли в Аляска ще ходите?
Нашия:Да
Консула:Приятно прекарване.
Консула: Пак ли в Аляска ще ходите?
Нашия:Да
Консула:Приятно прекарване.
Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 22-03-2013 23:52 | RE: Интервю в посолството
Браво дан и моето мине по същия начин
Публикувано на 24-03-2013 00:09 | RE: Интервю в посолството
Здравейте на всички,
Преди да си задам въпроса искам да кажа, че проучих добре въпроса ми, питах мои приятели, които биха могли да ми дадат отговор - но нещо конкретно така и не получих. Първо ще дам малко информация за себе си:
Студент съм, редовно обучение, 3-ти курс - НБУ. Миналата година бях на бригада и взимането ми на ВИЗА протече благополучно (около 1-2 мин общи приказки накрая Консула (Браян) ми пожела приятно пътуване) и бях много щастлив. Престоят ми в Америка също беше супер, не съм имал провинения, не съм пресрочвал ВИЗА-та, въобще всичко беше ОК. Сега ето го и въпроса ми:
Поради стечение на обстоятелствата имам невзети изпити от миналия и по-миналия семесър и то не 1 или 2. Така или иначе ще ми се наложи да представя Обща справка за това как ми върват нещата в университета. Миналата година нямам спомен да са ми я преглеждали, но тогава нямах и никакъв проблем с оценките. Какъв е шанса да ме одрежат за това, че имам невзети изпити от минал семесър, като все пак имам взети, но те са по-малко от невзетите, но пък съотношението е 2/7 ? И искам да подчертая, че не съм скъсан, просто не съм се явил и съответно в протокола пише Няма оценка. Ще съм благодарен на всеки, който ми даде някаква яснота за ситулацията, понеже скоро ще ми бъде назначена дата за интервю, а доколкото разбрах тази година е тегаво в посолството и съм леко притеснен...
Благодаря предварително!
Преди да си задам въпроса искам да кажа, че проучих добре въпроса ми, питах мои приятели, които биха могли да ми дадат отговор - но нещо конкретно така и не получих. Първо ще дам малко информация за себе си:
Студент съм, редовно обучение, 3-ти курс - НБУ. Миналата година бях на бригада и взимането ми на ВИЗА протече благополучно (около 1-2 мин общи приказки накрая Консула (Браян) ми пожела приятно пътуване) и бях много щастлив. Престоят ми в Америка също беше супер, не съм имал провинения, не съм пресрочвал ВИЗА-та, въобще всичко беше ОК. Сега ето го и въпроса ми:
Поради стечение на обстоятелствата имам невзети изпити от миналия и по-миналия семесър и то не 1 или 2. Така или иначе ще ми се наложи да представя Обща справка за това как ми върват нещата в университета. Миналата година нямам спомен да са ми я преглеждали, но тогава нямах и никакъв проблем с оценките. Какъв е шанса да ме одрежат за това, че имам невзети изпити от минал семесър, като все пак имам взети, но те са по-малко от невзетите, но пък съотношението е 2/7 ? И искам да подчертая, че не съм скъсан, просто не съм се явил и съответно в протокола пише Няма оценка. Ще съм благодарен на всеки, който ми даде някаква яснота за ситулацията, понеже скоро ще ми бъде назначена дата за интервю, а доколкото разбрах тази година е тегаво в посолството и съм леко притеснен...
Благодаря предварително!
Публикувано на 24-03-2013 03:11 | RE: Интервю в посолството
По принцип не вийдам за6то това 4е има6 само 2/7 взети изпита би било проблем (имаики предвид 4е НЕ си скасан на другите 5). Аз като ходих на бригада парвия пат ваоб6те не са ми гледали оценките (макар 4е обстоятелствата при мен са по разли4ни). Дайе не сам сигурен какво об6то имат оценките с йеланието и вазмойността да утиде6 на работна бригада, но агенциите си знаят предполагам (това е за друга тема извинявам се)
Ина4е аз бих ти предлойил да говори6 с хората от агенцията с която заминава6 и об6то взето да им обясни6 това което си написал тук. А ина4е за интервуто, ако все пак те питат за6то са ти така изпитите, просто бади спокоен и си измисли някакви медицински или психологи4ески при4ини и определено акцентираи варху това 4е не са ти провалени, а просто отлойени 4рез неявяване.
Не знам дали тази информация 6те ти е полезна, но на твое място това бих направил. Извиняваи ако я смята6 за ненуйна
И успех с итнтервуто! (аз са6то 6те ходя в близките няколко седмици)
П.С. Извиняваи за гре6ките, знам 4е трудно се 4ете
Ина4е аз бих ти предлойил да говори6 с хората от агенцията с която заминава6 и об6то взето да им обясни6 това което си написал тук. А ина4е за интервуто, ако все пак те питат за6то са ти така изпитите, просто бади спокоен и си измисли някакви медицински или психологи4ески при4ини и определено акцентираи варху това 4е не са ти провалени, а просто отлойени 4рез неявяване.
Не знам дали тази информация 6те ти е полезна, но на твое място това бих направил. Извиняваи ако я смята6 за ненуйна
И успех с итнтервуто! (аз са6то 6те ходя в близките няколко седмици) П.С. Извиняваи за гре6ките, знам 4е трудно се 4ете

Ползвам он-лайн кирилизатор, за това правя грешки!
Публикувано на 24-03-2013 12:07 | RE: Интервю в посолството
Speedo, благодаря ти за информацията. Както казах, всяко едно мнение ще ми е от полза. Говорих с агенцията, с която 'е заминавам, и те не казаха, че ще има проблем, просто да се опитам да си взема още някои изпит. Естествено и тогава в посолството няма да им направи чак такова впечатление, в случай, че изобщо погледнат. Но просто обичам винаги да бъда подготвен и затова премислям всякакви варианти. Искрено бих искал и при мен да се стекат така обстоятелствата и да ме питат: Пак ли на същото място? - Да / Приятно прекарване
, но ще видим. Иначе всички други документи са ми изрядни, даже подсигурен хаусинг - всичко е налице. Също така смятаме да пътуваме няколко мои приятели и това също е опоменато в отделен документ, такаче няма скрито покрито. Дано разговора в посолството не тръгне в тази посока...
Ще се радвам да видя и други мнения по този въпрос!
, но ще видим. Иначе всички други документи са ми изрядни, даже подсигурен хаусинг - всичко е налице. Също така смятаме да пътуваме няколко мои приятели и това също е опоменато в отделен документ, такаче няма скрито покрито. Дано разговора в посолството не тръгне в тази посока...Ще се радвам да видя и други мнения по този въпрос!
Публикувано на 24-03-2013 21:05 | RE: Интервю в посолството
[quote]recoba писа:
Здравейте на всички,
Благодаря предварително
Сега за товя случай.Това ще ми бъде 5 година бригада на интервю съм бил 2009 и тази година само.И аз съм студент в НБУ.В студентската книжка не съм имал и една оценка,никога.В общата справка 2 3 4 ми година съм имал поне по около 5 -6 невзети изпита(няма оценка) и винаги са ми издавали виза и то на Дроп-Бокс.Тази година записах 2 бакалавър и то от пролетния семестър.Занесох обща справка и конусла ми каза:"добре ама има малък проблем.Справката ти е само подпечатана но не и подписана което може да е проблем."Отидох до НБУ взех подписана и попечатана обща справка и така "Хев ъ грейт съмър" Не казвам че при всички е така но мисля че при студентите от НБУ(а може би и други частни университети) невзетите изпити не са чак толкова голям проблем,защото не водят до прекъсване както е в СУ или УНСС.успех!!!
Здравейте на всички,
Благодаря предварително
Сега за товя случай.Това ще ми бъде 5 година бригада на интервю съм бил 2009 и тази година само.И аз съм студент в НБУ.В студентската книжка не съм имал и една оценка,никога.В общата справка 2 3 4 ми година съм имал поне по около 5 -6 невзети изпита(няма оценка) и винаги са ми издавали виза и то на Дроп-Бокс.Тази година записах 2 бакалавър и то от пролетния семестър.Занесох обща справка и конусла ми каза:"добре ама има малък проблем.Справката ти е само подпечатана но не и подписана което може да е проблем."Отидох до НБУ взех подписана и попечатана обща справка и така "Хев ъ грейт съмър" Не казвам че при всички е така но мисля че при студентите от НБУ(а може би и други частни университети) невзетите изпити не са чак толкова голям проблем,защото не водят до прекъсване както е в СУ или УНСС.успех!!!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД