Форум >
Публикувано на 24-03-2013 21:57 | RE: Интервю в посолството
Raddy,
Може би точно нещо такова чаках като отговор. Някой със сходен проблем като моя. Аз миналата година като бях на интервю бях занесал студентска книжка и Обща справка, която издадоха в отдел студенти и там ми я подпечатаха. Явно ще ги карам да ми дават и автограф. Също така, само факта, че тази година си бил на интервю и са ти се развили така нещата и си взел ВИЗА, ми е достатъчно да вярвам, че и с мен нещата ще се развият благополучно. Така или иначе, съвсем скоро всичко ще бъде ясно...
Благодаря!
Може би точно нещо такова чаках като отговор. Някой със сходен проблем като моя. Аз миналата година като бях на интервю бях занесал студентска книжка и Обща справка, която издадоха в отдел студенти и там ми я подпечатаха. Явно ще ги карам да ми дават и автограф. Също така, само факта, че тази година си бил на интервю и са ти се развили така нещата и си взел ВИЗА, ми е достатъчно да вярвам, че и с мен нещата ще се развият благополучно. Така или иначе, съвсем скоро всичко ще бъде ясно...
Благодаря!
Публикувано на 25-03-2013 18:20 | RE: Мнение
Аз и преди съм пускал тема по мои въпорс но бих искал да попитам дали сте чували или имате позанти в моето положение значи 4 курс съм и презаписах годината си...
Две лета съм бил в USA какво вие мнението ...
БЛАГОДАРЯ
БЛАГОДАРЯ

Публикувано на 25-03-2013 21:12 | RE: Интервю в посолството
Искаш да кажеш , че за втори път си четвърти курс ?
Публикувано на 25-03-2013 21:44 | RE: Интервю в посолството
alper_api писа:
Аз и преди съм пускал тема по мои въпорс но бих искал да попитам дали сте чували или имате позанти в моето положение значи 4 курс съм и презаписах годината си...
БЛАГОДАРЯ
БЛАГОДАРЯ

Мнението за кое? Не става много ясно от това, което си написал. Предполагам питаш за отзиви от бригадите в USA - работа като всяка друга, леко няма никъде.
</Just a...Enthusiast>
Публикувано на 26-03-2013 00:15 | RE: Интервю в посолството
сега видях че не съм оточнил въпроса си,да за 2 път сте съм 4 курс,исках да попитам дали имам шансове за виза 

Публикувано на 26-03-2013 21:56 | RE: Интервю в посолството
здравейте, като бях лятото почнах втора работа но не съм писал на спонсора това дали ще е причина да не ми дадат виза
Благодаря
Благодаря
Публикувано на 27-03-2013 06:09 | RE: Интервю в посолството
dargo писа:
здравейте, като бях лятото почнах втора работа но не съм писал на спонсора това дали ще е причина да не ми дадат виза
Благодаря
Благодаря
Ако заминава6 сас са6тия спонсор, сигурно би могло да баде при4ина, но да ти кайа ме самнява. Ако си с друг спонсор оба4е, според мене няма да има6 никакви грийи. Един познат ходи 2011 на бригада, изпокара се сас 6ефовете си и го уволниха, но тои продалйи да си работи на втората работа до изти4ането на визата, вапреки 4е спонсора му нареди да се прибира. На следва6тата година пак си утиде на бригада без никакав проблем (бе6е сас са6тата агенция от БГ но сас разли4ен спонсор) Мисалта ми е 4е неговата ситуация бе6е доста по сериозна от твоита, и пак му дадоха виса.
И в двата слу4ая не бих се притеснявал толкова, но все пак е добра идеята да говори6 с агенцията си за това.
Ползвам он-лайн кирилизатор, за това правя грешки!
Публикувано на 27-03-2013 14:14 | RE: Интервю в посолството
И аз съм на това дередже- 4 курс 4 път все при един и същ работодател в Аляска. Дано и моето интервю мине така. 

vladimir_pigov писа:
Още един от мой приятел мина в сряда и му дадоха виза,4ти курс за 3та годна отива при същият работодател,питали са го,цитирам:
Консула: Пак ли в Аляска ще ходите?
Нашия:Да
Консула:Приятно прекарване.
Още един от мой приятел мина в сряда и му дадоха виза,4ти курс за 3та годна отива при същият работодател,питали са го,цитирам:
Консула: Пак ли в Аляска ще ходите?
Нашия:Да
Консула:Приятно прекарване.
Публикувано на 29-03-2013 20:29 | RE: Интервю в посолството
Здравейте , може би първо трябва да ви кажа какво ми е положението и след това да си задам въпроса. Значи студентка съм в УНСС и след прекъсване от две години съм пак трети курс на 27 години съм . Имам две фирми на мое име , като част от социалните ми осигуровки не са платени . Имам три невзети изпита.
Искам да замина за САЩ на бригада , към средата на април ми е интервюто , какви са ми шансовете да ми дадът виза?
Искам да замина за САЩ на бригада , към средата на април ми е интервюто , какви са ми шансовете да ми дадът виза?
Публикувано на 10-05-2013 21:22 | RE: Интервю в посолството
sandritta писа:
Хей, как сте, някои, който е минал интервюто ще сподели ли какви въпроси са задавали?
Хей, как сте, някои, който е минал интервюто ще сподели ли какви въпроси са задавали?

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители