Форум >
>
Искам да замина на бригада в САЩ >
Тема: Интервю в посолството

страница 7 от 7

<< < 4 5 6 7
Публикувано на 28-05-2013 16:58 | RE: Интервю в посолството
vikissocoollike
Потребител

Здравейте,
Днес ми мина интервюто за виза успешно и просто исках да кажа, че се паднах точно там където не исках да се падна а именно при възрастната жена, но това се оказа късмет защото тя се оказа наистина много любезна..единственото е, че просто разпитва малко повече ..пита ме 15минути най-различни въпроси за който даже не съм си мислил, че ще може да ме попитат...та се едно де..не се страхувайте от нея...или единствено ако ви куца много английския..но иначе е печена много..незнам дали след мен е късала защото аз бях втори при нея ..(същност 2 гишета бяха отворени само днес...възрастната жена и едно младо момче) та това е..успех на другите, на които им предстои интервю

Редактирано от vikissocoollike на 28-05-2013 17:00
Публикувано на 28-05-2013 19:12 | RE: Интервю в посолството
vdanov
Потребител

Ние все още нямаме DS1920, и вече започваме да се дразним. Има ли някой друг, който все още не е получил DS-a ?
Публикувано на 28-05-2013 23:52 | RE: Интервю в посолството
memfis_89
Потребител

vdanov писа:
Ние все още нямаме DS1920, и вече започваме да се дразним. Има ли някой друг, който все още не е получил DS-a ?

Колега, може да ти прозвучи малко грубо, но ако смяташ до 15 септември да се прибереш, а все още чакаш ДС-а , не знам за какво ще ходиш, много забавяне много нещо... все пак успех
Публикувано на 29-05-2013 21:13 | RE: Интервю в посолството
vdanov
Потребител

memfis_89 писа:
vdanov писа:

Колега, може да ти прозвучи малко грубо, но ако смяташ до 15 септември да се прибереш, а все още чакаш ДС-а , не знам за какво ще ходиш, много забавяне много нещо... все пак успех

Да не би да се бавим защото така ни е готино, нищо не зависи от нас, все едно не знаеш...
Публикувано на 05-06-2013 00:36 | RE: Интервю в посолството
GalinaB
Потребител

на мен и още двама човека с който заминавам ни доидоха чак днес ДС-ите след почти 2 месеца чакане. От фирмата ми обясниха че тази година кандидатите и работодателите се проверяват по няколко пъти и в момента е наи-големия наплив за интервюта понейе всичи чакали по доста.Дано и твоят дойде скоро
Публикувано на 05-06-2013 00:40 | RE: Интервю в посолството
GalinaB
Потребител

Да попитам някой от вече участвалите в програмата минали години да му липсва W-2 form и ако има такива как е преминало интервйто и патали ли са изобщо за него
Публикувано на 05-06-2013 01:35 | RE: Интервю в посолството
AddicteD
Потребител

Ако имаш последните си чекове,не е никакъв проблем. А и това да изискват W-2 или чековете в посолството е от тази година,не помня минали години да са ми връщали чекове с документите.
Публикувано на 05-06-2013 15:52 | RE: Интервю в посолството
enka
Потребител

На мен ми липсваше W2 и не намирах и чековете си. Наложи се да пращам молба до бившия си работодател да ми прати копие. Сега документите са ми наред, но много ми се забави дс-а. Вече трябваше да пътувам, а още интервю не съм минала :/
Публикувано на 07-06-2013 12:27 | RE: Интервю в посолството
vdanov
Потребител

Ние се отказахме.
Пожелавам ти успех на интервюто

страница 7 от 7

<< < 4 5 6 7

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 28 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти