Форум >
Публикувано на 08-11-2013 20:42 | Аляска 2014 :)))
Сигурна съм, че има доста желаещи за тази дестинация. Интересно ми е има ли някой, който иска да ходи в Феърбанкс другото лято, тъй като тази година ще съм самичка .. и ми се ще да се запозная с повечко хора за там
П.С. Като цяло тази тема е за всички, които избират щата Аляска за своето 2014 лято, а не само за Феърбанкс.
П.С. Като цяло тази тема е за всички, които избират щата Аляска за своето 2014 лято, а не само за Феърбанкс.
Публикувано на 08-11-2013 21:28 | RE: Аляска 2014 :)))
Споко аз бях в Аляска преди 2 години само ,че в Денали парк там ще се запознаеш с много хора има много много Българи ,но не се надявай на много добро от тях Един съвет търси си работа с F&B не се хващай камериерка ще съжаляваш .Весело прекарване ,но си помисли много добре за Аляска защото не винаги е златната мина която я изкарват аз примерно бях много добре 7000$ чисто ,но познавам хора които бяха вътре така че го имай на предвид но все пак весело изкарване.
Публикувано на 08-11-2013 22:32 | RE: Аляска 2014 :)))
Принципно знам, че там има страшно много българи, аз не се притеснявам за това, дори и само с чужденци да съм ще ми е супер, бях тази година само,че на друго място и бяхме много малко българи .. кофти е сам да пътуваш обаче иначе за Аляска съм чувала само хубави отзиви, но естествено кой как случи. Пък и според мен без 2ра работа си изгубен. Аз работих само на едно място ... и се върнах на - минус, надявам се сега да не стане така
Публикувано на 09-11-2013 10:30 | RE: Аляска 2014 :)))
Къде си била това лято?Ами зависи каква ти е работата ако на бар или сервер ще си ок но всичко друга една работа е загубена кауза
Публикувано на 09-11-2013 15:57 | RE: Аляска 2014 :)))
спасителка в Масачузетц
Публикувано на 09-11-2013 19:22 | RE: Аляска 2014 :)))
И колко са ти плащали и какви разходи си имала, че си била чак на минус?
Защото аз бях миналата година в Масачузетц и недоволни нямаше.
Защото аз бях миналата година в Масачузетц и недоволни нямаше.
Публикувано на 10-11-2013 14:06 | RE: Аляска 2014 :)))
И аз мисля да ходя към Аляска, но не във Феърбанкс, а в Denali park.
Публикувано на 11-11-2013 14:01 | RE: Аляска 2014 :)))
daniel91 плащаха ми по 8$ на час, имах средно по 48 часа на седмица, но на месец housinga ми беше 600$, така и не разбрах защо, тъй като на седмица е 104,5$. Общо съм взела 7000$, но 2000 бяха за housinga за целия период, с 2000 се върнах и останалото беше за храна, цигари и всякакви други глупости.
Та за това сега се надявам да си намеря и 2ра работа, чудя се още къде точно в Аляска, но май в Феърбанкс и Анкоридж е по - голям шанса..
Та за това сега се надявам да си намеря и 2ра работа, чудя се още къде точно в Аляска, но май в Феърбанкс и Анкоридж е по - голям шанса..
Публикувано на 11-11-2013 16:26 | RE: Аляска 2014 :)))
Тоест на теб разходите като ги смятам така както ти си ги казала са ти били 5000$. Това е много според мен. Моя хаузинг на месец беше 400$ и храната ми не знам точно, но на месец не съм забелязал да ми е излизала повече от 250$ като ти говоря за обикновена храна, не съм си купувал специални храни. Аз обаче не пуша, а пък и след бригадата си дойдох право в БГ, не съм имал време и да харча.
Публикувано на 11-11-2013 19:42 | RE: Аляска 2014 :)))
Абе квото е било това лято няма да го бъде другото за мен хахаха .. не съм се лишавала от абсолютно нищо, супер много се глезих, направо една голяма почивка си направих в Щатите
Както и да е .. аре бе няма ли някой за таз прословута Аляска
Както и да е .. аре бе няма ли някой за таз прословута Аляска
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители