Форум >
Публикувано на 08-11-2013 20:42 | Аляска 2014 :)))
Сигурна съм, че има доста желаещи за тази дестинация. Интересно ми е има ли някой, който иска да ходи в Феърбанкс другото лято, тъй като тази година ще съм самичка .. и ми се ще да се запозная с повечко хора за там
П.С. Като цяло тази тема е за всички, които избират щата Аляска за своето 2014 лято, а не само за Феърбанкс.

П.С. Като цяло тази тема е за всички, които избират щата Аляска за своето 2014 лято, а не само за Феърбанкс.

Публикувано на 08-11-2013 21:28 | RE: Аляска 2014 :)))
Споко аз бях в Аляска преди 2 години само ,че в Денали парк там ще се запознаеш с много хора има много много Българи ,но не се надявай на много добро от тях
Един съвет търси си работа с F&B не се хващай камериерка ще съжаляваш
.Весело прекарване ,но си помисли много добре за Аляска защото не винаги е златната мина която я изкарват аз примерно бях много добре 7000$ чисто ,но познавам хора които бяха вътре така че го имай на предвид но все пак весело изкарване.

Публикувано на 08-11-2013 22:32 | RE: Аляска 2014 :)))
Принципно знам, че там има страшно много българи, аз не се притеснявам за това, дори и само с чужденци да съм ще ми е супер, бях тази година само,че на друго място и бяхме много малко българи .. кофти е сам да пътуваш обаче
иначе за Аляска съм чувала само хубави отзиви, но естествено кой как случи. Пък и според мен без 2ра работа си изгубен. Аз работих само на едно място ... и се върнах на - минус, надявам се сега да не стане така 

Публикувано на 09-11-2013 10:30 | RE: Аляска 2014 :)))
Къде си била това лято?Ами зависи каква ти е работата ако на бар или сервер ще си ок но всичко друга една работа е загубена кауза 

Публикувано на 09-11-2013 15:57 | RE: Аляска 2014 :)))
спасителка в Масачузетц 

Публикувано на 09-11-2013 19:22 | RE: Аляска 2014 :)))
И колко са ти плащали и какви разходи си имала, че си била чак на минус?
Защото аз бях миналата година в Масачузетц и недоволни нямаше.
Защото аз бях миналата година в Масачузетц и недоволни нямаше.
Публикувано на 10-11-2013 14:06 | RE: Аляска 2014 :)))
И аз мисля да ходя към Аляска, но не във Феърбанкс, а в Denali park.
Публикувано на 11-11-2013 14:01 | RE: Аляска 2014 :)))
daniel91 плащаха ми по 8$ на час, имах средно по 48 часа на седмица, но на месец housinga ми беше 600$, така и не разбрах защо, тъй като на седмица е 104,5$. Общо съм взела 7000$, но 2000 бяха за housinga за целия период, с 2000 се върнах и останалото беше за храна, цигари и всякакви други глупости.
Та за това сега се надявам да си намеря и 2ра работа, чудя се още къде точно в Аляска, но май в Феърбанкс и Анкоридж е по - голям шанса..
Та за това сега се надявам да си намеря и 2ра работа, чудя се още къде точно в Аляска, но май в Феърбанкс и Анкоридж е по - голям шанса..
Публикувано на 11-11-2013 16:26 | RE: Аляска 2014 :)))
Тоест на теб разходите като ги смятам така както ти си ги казала са ти били 5000$. Това е много според мен. Моя хаузинг на месец беше 400$ и храната ми не знам точно, но на месец не съм забелязал да ми е излизала повече от 250$ като ти говоря за обикновена храна, не съм си купувал специални храни. Аз обаче не пуша, а пък и след бригадата си дойдох право в БГ, не съм имал време и да харча.
Публикувано на 11-11-2013 19:42 | RE: Аляска 2014 :)))
Абе квото е било това лято няма да го бъде другото за мен хахаха .. не съм се лишавала от абсолютно нищо, супер много се глезих, направо една голяма почивка си направих в Щатите 
Както и да е .. аре бе няма ли някой за таз прословута Аляска

Както и да е .. аре бе няма ли някой за таз прословута Аляска

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители