Форум >
Публикувано на 07-02-2014 17:02 | RE: Аляска 2014 :)))
Здравейте и от мен.Нов съм във форума , но видях че не съм само аз .Аз също съм лятото на тази година във Fairbanks , но river's edge както каза колегата преди мен започвам работа на 14ти май и мисля около 10ти някаде да съм хвръкнал . И аз съм сам и съм за първа година ако има някой около моята дата да пише , а ако не пак така или иначе 4 месеца има няма там ще сме заедно , ще е хубаво ако си знаем поне имената от сега . Също ако някой си търси секвартирант но заминава сам нататък и си мисли като мен , че ако е сам в квартира няма да му излезе края да не се притеснява да сподели

Публикувано на 10-02-2014 20:32 | RE: Аляска 2014 :)))
Nikolay93 писа:
Здравейте, и аз ще патувам към Аляска догодина
Ще работя във Fairbanks River's Edge Resort, някой да има за там или около Fairbanks, кога патувате, споделете нещо ако някой е ходил преди там.
Здравейте, и аз ще патувам към Аляска догодина

Съветвам те да почнеш да си търсиш квартира още от сега и то мн сериозно. Overtime не очаквай да правиш там. Има една баба там която се води като супервайзър и не позволява да се прави овъртайм. Другия минус е че ривър едж се намира на единия край на града и е далече от далнталн така че се приготви да въртиш доста с колелото.
Публикувано на 10-02-2014 20:40 | RE: Аляска 2014 :)))
Ако някой има въпроси свързани с Fairbanks с радост ще му отговоря 

Публикувано на 11-02-2014 15:40 | RE: Аляска 2014 :)))
Аз също съм за fairbanks river's edge щом не се прави оръртайм и няма да направя милионите от там
можеш ли да ми предложиш към какво да се ориентирам като втора работа имам 21 английския ми е отличен и нося на тежка работа , кажи към какво да се насоча като търся 2ра работа там мерси 

Публикувано на 17-02-2014 18:15 | RE: Аляска 2014 :)))
Аз и един приятел сме в Princess Wild нещо си. Започваме от 14 май. Георгиев, и ние сме без housing, така че пиши.
Публикувано на 23-02-2014 15:51 | RE: Аляска 2014 :)))
borismanev писа:
Аз и един приятел сме в Princess Wild нещо си. Започваме от 14 май. Георгиев, и ние сме без housing, така че пиши.
Намери ме във Facebook Ivan Georgiev с черна китара съм на профилната ми снимка , мисля си че там имаме по-голям шанс да се засечем и разберем нещо
Публикувано на 19-03-2014 01:10 | RE: Аляска 2014 :)))
Става въпрос за Денали,в отговор на друга подтема,някой ако има върпоси да пише...
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=3676&pid=54810#post_54810
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=3676&pid=54810#post_54810
Редактирано от evgeni на 19-03-2014 01:10
Публикувано на 26-03-2014 23:16 | RE: Аляска 2014 :)))
Здравейте! Аз ще работя в Girdwood, Anchorage и ще пътувам на 10ти май, ако някой има за същата дата, може да се свърже 

Публикувано на 01-04-2015 16:45 | RE: Аляска 2014 :)))
Здравейте,бих искал да ви помоля да ми помогнете това лято ще ходя на бригада във Феърбанкс и нямам уредена квартира за първите няколко дни.Ако може да ме насочите към нещо ще съм ви благодарен. 

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители