Форум >
>
Искам да замина на бригада в САЩ >
Тема: Избор на wat агенция?

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 02-11-2014 12:13 | Избор на wat агенция?
byybka
Потребител

Здравейте на всички, ще се радвам, който е пътувал в Щатите да сподели с коя агенция е пътувал и дали е доволен или недоволен от нея, защото голям избор от агенции, много ровене в страниците и отзиви, вашето мнение също ще бъде от полза и за много други, които са решили да пътуват.

Публикувано на 02-11-2014 21:38 | RE: Избор на wat агенция?
army_8807
Потребител

2 пъти съм ходил с Викинг и съм доволен сега мисля и 3-ти път с тях да пробвам.
Публикувано на 03-11-2014 11:10 | RE: Избор на wat агенция?
byybka
Потребител

Мерси за отоговора, а предлагат ли разнообразие от оферти?
Публикувано на 03-11-2014 15:14 | RE: Избор на wat агенция?
army_8807
Потребител

Огромно има буквално за почети всеки един щат
Публикувано на 11-11-2014 17:44 | RE: Избор на wat агенция?
iva_p
Потребител

Аз съм ходила само веднъж, заминах с work abroad llc и останах много доволна
Публикувано на 17-11-2014 11:48 | RE: Избор на wat агенция?
Dark
Потребител

Зависи също така и на къде сте се насочили. Като цело различни агенции държат различни дестинации,тези Викинг маи имаха много за ocean city и Colorado ,Orange за Аляска ,едната година бях с едните а втората с другите .И от двете съм доволен,каквото зависеше от тях направиха ама в Аляска не ми хареса. Не знам всеки си решава но ако сте първа година може би бих ви препоръчал по-малка агенция щото в големите си малко на "конвеирн" влизаш плащаш и заминаваш щото други чакат на вратата докато при по-малка агенция имат време да ти обяснят всичко подробно и спокоино щото аз като ходих първата година и хал хабер си нямах какво и как а предполагам с повечето е така
Публикувано на 19-11-2014 11:55 | RE: Избор на wat агенция?
margy
Потребител

Можеш ли да ми кажеш защо си недоволен от Аляска ... аз следващото лято ще ходя там и събирам мненияя
Публикувано на 20-11-2014 12:31 | RE: Избор на wat агенция?
Dark
Потребител

Ами, в Аляска е било супер преди години и са се изкарвали много пари,когато все още не е била популярна дестинация за студенти и когато студентите са можели да работят неща които сега доколкото знам немогат(или поне легално) fish boats и подобни. През този период се създава и митът,че там се правят страшно много пари, поради което сега всяко лято таме бъкано с J-1-ки,шансът за втора работа (сносна) намалява от година на година и т.н. Да не говорим че билета е по скъп,изолиран си от останалата част на щатите,квартирите като цяло също са по скъпи,но хората продължават да ходят там упорито в търсене на многото пари.Сега не казвам че няма и студенти които си изкарват добре и се връщат с пари,такива на които квартирата е сравнително евтина но такива има на почти всяко място.Просто през последните години(от мои опит и на приятели) разбирам че Аляска не е златната мина която е била преди време.Е ако имаш късмет може и да изкараш,но аз бих се насочил към вътрешните щати ,не чак толкова популярни дестинации на които може да се изкарат много ама много пари.Все пак успех с Аляска дано да греша
Публикувано на 20-11-2014 12:36 | RE: Избор на wat агенция?
mikvo
Потребител

напълно подкрепям горното мнение
много качествен коментар
clap
Публикувано на 20-11-2014 13:00 | RE: Избор на wat агенция?
army_8807
Потребител

Сългасен съм напълно с DARK, само искам да добавя ,че Америка и бригадите не са само да изкидириш няколко бона отгоре, които после тук ще свършат многоооо бързо целта и да видиш тяхната култура пак и да понаучиш Аглийски ,което в Аляска е малките села с по 700-800 българи няма как да стане .Успех.

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23904 | Форумни мнения 29918 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: UrbanNomad
Бригадири в момента или преди малко във форума:
UrbanNomad AllieBrady enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana plitvinko BennieDe

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти