Форум >
Публикувано на 21-03-2017 18:01 | Бригада (Trackerville,Epharim,NJ,Alaska,Grant CO,SC Myrtle Beach)
Здравейте , имам няколко въпроса към Вас надявам се за разбиране , благодаря.
Аз и мой приятел искаме да заминем на бригада тази година , аз съм първи курс магистър , а той трети курс (бакалавър).
Решихме да си изберем като работна позиция (Dishwashers) понеже , английския ми е малко под средното , неговия е на ниво добър.
Та въпросите са ми следните :
1. Какво мислите за тази позиция , английският би ли бил проблем ?
2.Биха ли ми дали виза на мен , който съм магистър ?
3.Кога горе долу , като дата е заминаването , до кога трябва всичко да ми е готово и т.н , като дата ориентировъчно?
4.Какво съдържа интервюто като въпроси , защото имам притеснения със самият английски.
5.Какво мислите за езика ?
Би ли бил той пречка и т.н...
6.Споделете полезна информация (тези които сте ходили)
7.Спането осигурено ли е , от работодателя ?
Поздрави !
Аз и мой приятел искаме да заминем на бригада тази година , аз съм първи курс магистър , а той трети курс (бакалавър).
Решихме да си изберем като работна позиция (Dishwashers) понеже , английския ми е малко под средното , неговия е на ниво добър.
Та въпросите са ми следните :
1. Какво мислите за тази позиция , английският би ли бил проблем ?
2.Биха ли ми дали виза на мен , който съм магистър ?
3.Кога горе долу , като дата е заминаването , до кога трябва всичко да ми е готово и т.н , като дата ориентировъчно?
4.Какво съдържа интервюто като въпроси , защото имам притеснения със самият английски.
5.Какво мислите за езика ?
Би ли бил той пречка и т.н...
6.Споделете полезна информация (тези които сте ходили)
7.Спането осигурено ли е , от работодателя ?
Поздрави !
Публикувано на 23-03-2017 17:48 | RE: Бригада (Trackerville,Epharim,NJ,Alaska,Grant CO,SC Myrtle Beach)
Ако мислите сега те първа да се записвате за бригада ще е малко трудно, да не кажа невъзможно, Това трябваше да се направи още миналата година, тъй като се чака доста време за одобряване на работните оферти, после пристигане на работно разрешително DS2019 и след това насрочване на дата за интервю. В най-добрият случай това отнема 2-4 седмици, но е много субективно и може да се проточи до няколко месеца, а интервютата за виза за тази година вече започнаха на пълни обороти и мисля че се провеждат до средата на Май месец, така че физически би било много трудно ако се кандидатства сега - да се подготвят всички документи навреме. Относно въпросите - това, че си магистратура не е проблем, аз лично взех виза докато бях последен семестър от магистратурата. Има хора и с втора магистратура пак вземат визи, но всеки случай е индивидуален, зависи как ще протече интервюто. Английският е едно от основните неща, на които държат, така че по-добре вземи някоя граматика да попрочетеш и упражнявай отговори на примерни въпроси. Хаузинга в повечето случай е осигурен от самия работодател. Най-добре да отидете в някоя агенция и да Ви обяснят дали все още имате шанс, както и за програмата детайлно.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители