Форум >
Кофа >
Публикувано на 01-02-2011 12:41 | Права във Великобритания
Някой знае ли кои са английските държавни институции, които следят за спазване на законодателството в фермите? Имам предвид заплащане, условия и неща от този тип, разбира се говоря за сериозни нарушения, не за лигавщини или други дребни глупости!?
Имам страшно големи опасения да ги искам, така че ще съм благодарен ако някой сподели нещо.
Имам страшно големи опасения да ги искам, така че ще съм благодарен ако някой сподели нещо.

Редактирано от alexxg на 01-02-2011 12:42
Публикувано на 01-02-2011 12:46 | RE: Права във Великобритания
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=834
Разгледай темата и ще ти стане ясно.По принцип фермите са в регулираният сектор от GLA.
Ako искаш може да си споделиш опасенията тук
Разгледай темата и ще ти стане ясно.По принцип фермите са в регулираният сектор от GLA.
Ako искаш може да си споделиш опасенията тук

Публикувано на 01-02-2011 13:05 | RE: Права във Великобритания
ама и да го направиш нищо няма да стане, най-много да те изгонят от фермата
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 01-02-2011 13:05 | RE: Права във Великобритания
Еми накратко казано, заминавам със сериозна фирма, но благодарение на форума разбирам че фермата сигурно ще е проблемна.
Не мога да кажа нищо от мое виждане, понеже не съм отишал, но сакам да съм подготвен за война.

Ето за пример- length of training 1 ден, забранени трансфери и т.н. това не е проблем по принцип, но като сложим и още камара мнения от форума, става чудна приказка.
Не мога да кажа нищо от мое виждане, понеже не съм отишал, но сакам да съм подготвен за война.

Ето за пример- length of training 1 ден, забранени трансфери и т.н. това не е проблем по принцип, но като сложим и още камара мнения от форума, става чудна приказка.

Публикувано на 01-02-2011 13:16 | RE: Права във Великобритания
Има 2 важни теми в първия раздел по този въпрос. Нека там се пише само.

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители