Форум >
Кофа >
Публикувано на 21-01-2014 17:07 | Ферма Allanhill
Здравейте, днес получих оферта за тази ферма в State Andrew's. Прочетох доста отрицателни коментари за тази ферма. Бих искала все пак още някой да сподели мнение за там, защото винаги има хора, които се оплакват, а аз съм пред дилема?
Публикувано на 21-01-2014 17:40 | RE: Ферма Allanhill
Пиши на лично,ще ти дам много инфо
Публикувано на 21-01-2014 17:41 | RE: Ферма Allanhill
Dory1234 писа:
Здравейте, днес получих оферта за тази ферма в State Andrew's. Прочетох доста отрицателни коментари за тази ферма. Бих искала все пак още някой да сподели мнение за там, защото винаги има хора, които се оплакват, а аз съм пред дилема?
Най добре да си зададеш въпроса в тази тема тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=351 имаш по-голям шанс да ти отвърнат хора които са ходили там. Все пак има тема за тази ферма - а моя съвет е да внимаваш и да не четеш коментарите много много и да им се доверяваш най вече. Иначе, да ако си за 1-ва година няма да ти е никак лесно. Успех от мен
Публикувано на 21-01-2014 18:43 | RE: Ферма Allanhill
Да, мислех да пиша там, тъй като изчетох и половината коментари, но го направих и с друга цел. Понеже ми казаха, че ще заминавам с още момичета, предположих, че и те като мен веднага ще се разровят да прочетат нещо и може би така ще се запозная и с тях. Знам, че няма да е лесно, но поне съм наясно с това и работата със сигурност не ме плаши, а по-скоро отношението!
Публикувано на 23-01-2014 00:43 | RE: Ферма Allanhill
Здравейте получих оферта от тази ферма, моля някой ако може да даде някаква информация за нея и е бил скоро да сподели впечатленията си и условията за живот какви са. Благодаря!!!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители