Форум >
Кофа >
Публикувано на 30-03-2016 10:15 | моля ви за малко инфо
Здравейте колеги,ще ви помоля за малко помощ и инфо.Извинете ме ако нещо съм сгешил но съм нов,и ще ми е за пръв път. Мерси предварително.
Въпросът ми е следният.
Кандидатствах по обява през заплата бг.за сезонна работа свързана със черешо или малини.
Фирмата посредник е ***********
Някои от вас уважаеми колеги ползвал ли е техните услуги,мнение и отзиви или поне нещо за тях,понеже в нета неоткривам нищо.
Иначе това което предлагат е договор за 6м. Със заплащане м/у. 7и9 паунда на час. Билет за моя сметка и 300 паунда комисионна след престигането ми.
Благодаря на отзовалите се,и моля за извинение ако нещо съм сгрешил.
Иначе като цяло работата стартира от краят на април.
Още веднъж благодаря за разбирането.
Въпросът ми е следният.
Кандидатствах по обява през заплата бг.за сезонна работа свързана със черешо или малини.
Фирмата посредник е ***********
Някои от вас уважаеми колеги ползвал ли е техните услуги,мнение и отзиви или поне нещо за тях,понеже в нета неоткривам нищо.
Иначе това което предлагат е договор за 6м. Със заплащане м/у. 7и9 паунда на час. Билет за моя сметка и 300 паунда комисионна след престигането ми.
Благодаря на отзовалите се,и моля за извинение ако нещо съм сгрешил.
Иначе като цяло работата стартира от краят на април.
Още веднъж благодаря за разбирането.
Редактирано от Ivo на 30-03-2016 11:14
Публикувано на 30-03-2016 11:15 | RE: моля ви за малко инфо
Да, сгрешил си. 
Разгледай форума - запознай се с правилата за използването му и заповядай пак с въпрос.
Това за тая комисионна след пристигане и посредника, който беше написал пък изобщо няма да го коментирам...

Разгледай форума - запознай се с правилата за използването му и заповядай пак с въпрос.
Това за тая комисионна след пристигане и посредника, който беше написал пък изобщо няма да го коментирам...
Редактирано от Ivo на 30-03-2016 11:16
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители