Форум >
Публикувано на 27-12-2010 15:23 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
хаха по-добре прочетете една книга вместо да си давате времето за тая мизерия...
Публикувано на 27-12-2010 15:29 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
и аз се занимавам с МЛМ от скоро, но друга фирма
Публикувано на 27-12-2010 15:35 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Щом си в друга фирма имаме и още по-специално предложение за теб на http://mrejov.net : )
Публикувано на 27-12-2010 16:42 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
смелчаците ги поздравявам и аз, пожелавам им успех, на теб също ти пожелавам успех, виждам че имаш потенциал. и един съвет ще си позваля да дам на смелчаците, гледайте минималната сума и срока за плащане, добре е, ако плащането се прави всяка седмца или 2 пъти на месец, включването в партньорска програма по принцип е безплатно по всяко едно време
Публикувано на 27-12-2010 17:45 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
регистрирах се но нещо ми се бави имайла за потвърждение?? ко праим?
Публикувано на 27-12-2010 18:43 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Потвърждението е ръчно и се бави, освен това трябва малко време да разпределяме хората между нашия екип, така че с всеки желаещ да работи човек в неговия град. Със сигурност няма да пропуснем никого.
Публикувано на 28-12-2010 08:29 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
piramidalni shemi.....ni6to novo
Публикувано на 28-12-2010 10:47 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
И това мнение е за кофата, но пък ми дава възможност да напомня, че схема, в която нямаш и 1 лев разходи (не наливаш пари в системата), няма как да бъде пирамида :)
Редактирано от NWA на 28-12-2010 10:49
Публикувано на 28-12-2010 11:25 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
най-добре е да накараш админа да изтрие всички мнения и да заключи темата на ниво първия ти пост, така ще навиеш някое и друго момиче, може би
Публикувано на 28-12-2010 12:11 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
NWA писа:
И това мнение е за кофата, но пък ми дава възможност да напомня, че схема, в която нямаш и 1 лев разходи (не наливаш пари в системата), няма как да бъде пирамида
И това мнение е за кофата, но пък ми дава възможност да напомня, че схема, в която нямаш и 1 лев разходи (не наливаш пари в системата), няма как да бъде пирамида
Ne razbrah-parvo si kupuvam produktite na distributorska cena i posle si gi prodavam s nadcenka ili parvo gi polu4avam i sled kato gi prodam se izdaljavam na firmata vi?Ako e parvoto zna4i e piramida
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители