Форум >
Публикувано на 28-12-2010 12:18 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
pg писа:
най-добре е да накараш админа да изтрие всички мнения и да заключи темата на ниво първия ти пост, така ще навиеш някое и друго момиче, може би
най-добре е да накараш админа да изтрие всички мнения и да заключи темата на ниво първия ти пост, така ще навиеш някое и друго момиче, може би
Всъщност вече има 6 записани, сред които и от мъжки пол : ) Колкото повече хейтвате, карате хората да се замислят и ми вършите услуга, така че давайте смело!
Публикувано на 28-12-2010 12:31 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
пич, тия работи дето ти си се зарибил сега, когато още си бил в детската градина познавам хора дето са доста набутани и единствено главния шарлатанин в софия е бил на печалба, щото е бил представител на някой от унгария или от чехия или нещо подобно. Просто не ги подвеждай хората да си губят времето( тва може да го запомните, ще си кажете след време имаше един форум едно време и един там някъв ни предопреди). просто който се хване на тая въдица е найвник за мен.
кажи им, че ще ги зарибявате постоянно да си купуват продуктите щото са оригинални и уникални, ми то и без тва няма кой друг да ги купи, просто тия джундурии дето ги продават ги има на едро по директориите на производителите на смешни цени, да не говорим че има тръстед афилиет програми дето плащат по 4 пъти на месец, без да се занимавш с гръцки и турски представителства, получаване и простотии и включването е безплатно, не както плашите тука до 1 януари после платено, ще ги оплашиш хората да знаеш, ПАРТНЬОРСКИТЕ ПРОГРАМИ СА БЕЗПЛАТНИ НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ДАВАТЕ ПАРИ, просто съм по напред в интернет бизнеса от теб братле ама не се права като теб, ходи цъкай по бъксовете и не губи времето на хората
кажи им, че ще ги зарибявате постоянно да си купуват продуктите щото са оригинални и уникални, ми то и без тва няма кой друг да ги купи, просто тия джундурии дето ги продават ги има на едро по директориите на производителите на смешни цени, да не говорим че има тръстед афилиет програми дето плащат по 4 пъти на месец, без да се занимавш с гръцки и турски представителства, получаване и простотии и включването е безплатно, не както плашите тука до 1 януари после платено, ще ги оплашиш хората да знаеш, ПАРТНЬОРСКИТЕ ПРОГРАМИ СА БЕЗПЛАТНИ НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ДАВАТЕ ПАРИ, просто съм по напред в интернет бизнеса от теб братле ама не се права като теб, ходи цъкай по бъксовете и не губи времето на хората
Редактирано от pg на 28-12-2010 12:44
Публикувано на 28-12-2010 12:39 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Georgi90 писа:
Ne razbrah-parvo si kupuvam produktite na distributorska cena i posle si gi prodavam s nadcenka ili parvo gi polu4avam i sled kato gi prodam se izdaljavam na firmata vi?Ako e parvoto zna4i e piramida
Ne razbrah-parvo si kupuvam produktite na distributorska cena i posle si gi prodavam s nadcenka ili parvo gi polu4avam i sled kato gi prodam se izdaljavam na firmata vi?Ako e parvoto zna4i e piramida
Може да привличаш клиентите за дистрибутори и да им кажеш да си пазаруват сами, за да им е по-евтино. Тогава не рискуваш нищо и си взимаш бонуси за обема.
Първото също е възможно и не виждам защо е пирамида? Клиентът си поисква нещо, ти поръчваш, плащаш, продаваш му го, накрая си на печалба над 30%. Както много магазини например : ) Понеже няма задължителни поръчки и обеми, може да поръчваш само, когато продажбата после е сигурна.
Публикувано на 28-12-2010 12:57 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Ако може администраторът да изтрие долното мнение + това мое, понеже съм сериозен и зает човек и времето ми е ценно, а ще ми трябва много, за да отговоря на толкова много глупости, написани наведнъж. Благодаря!
pg писа:
пич, тия работи дето ти си се зарибил сега, когато още си бил в детската градина познавам хора дето са доста набутани и единствено главния шарлатанин в софия е бил на печалба, щото е бил представител на някой от унгария или от чехия или нещо подобно. Просто не ги подвеждай хората да си губят времето( тва може да го запомните, ще си кажете след време имаше един форум едно време и един там някъв ни предопреди). просто който се хване на тая въдица е найвник за мен.
Публикувано на 28-12-2010 15:19 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
...времето ми е ценно, а ще ми трябва много, за да отговоря на толкова много глупости, написани наведнъж...
А защо изобщо трябва да отговаряш? Отговаряй на въпросите на хората, които се интересуват от работата и приеми критиката като градивна защото дали тук, дали някъде другаде нея винаги ще я има...
Редактирано от Fairy на 28-12-2010 15:30
Публикувано на 28-12-2010 23:48 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Ами аз не съм отговорил Не можах и да схвана точно какво има предвид човека, да не говорим за аргументи...
Публикувано на 29-12-2010 16:13 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Понеже се поинтересувах как стоят нещата при вас и след като навсякъде в нета пише ,че регистрацията ще е безплатна в крайна сметка се оказва ,че трябва да се заплати 9,90 евро за каталога ви, е къде е безплатното тук Аз съм представител на друга фирма и там при регистрацията плащаш определена сума ,но получаваш и мостри например.
Другите ми въпроси са :
Как се доставят поръчките?
Доставката за чия сметка ще бъде при положение, че може да се поръча и един артикул.
Другите ми въпроси са :
Как се доставят поръчките?
Доставката за чия сметка ще бъде при положение, че може да се поръча и един артикул.
Публикувано на 29-12-2010 20:30 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Регистрацията е напълно безплатна. Не се заблуждавайте, че системата на NWA ви казва нещо за 9,90 евро, това е таксата за останалите държави, но България е в промоция до 31 януари и е безплатна.
Който иска може да си купи каталози, който не иска може да ползва онлайн каталози или в PDF.
Доставката на продуктите от Германия отнема 7-10 дни и е на цена от 4,50 лева (за малка поръчка) При по-големи поръчки намалява цената и над 150 лева обем е безплатна.
Който иска може да си купи каталози, който не иска може да ползва онлайн каталози или в PDF.
Доставката на продуктите от Германия отнема 7-10 дни и е на цена от 4,50 лева (за малка поръчка) При по-големи поръчки намалява цената и над 150 лева обем е безплатна.
Редактирано от NWA на 29-12-2010 20:37
Публикувано на 05-01-2011 13:48 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
ЕГН не искате ли или нещо по така , утре може и заем да изтеглите, никаде не пише каква е работа, обяснено , отгоре отгоре и накрая регистрирай се
Редактирано от Ivo на 05-01-2011 14:00
Публикувано на 05-01-2011 14:18 | RE: Свободна работа с цел допълнителни доходи
Точно защото NWA компанията не иска пари или лични данни, нито договор, е ясно, че предложението е напълно неангажиращо. Който има печалба вече попълва декларация с всичките си данни, необходими за отчитане, както и банкова сметка, където да се преведат парите.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители