Форум >
>
Интересно от света на Интернет! >
Тема: Нов скайп вирус!
Публикувано на 30-12-2009 15:37 | Нов скайп вирус!
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Пиша тази тема, за да предупредя потребителите на този форум.
Не отваряйте линкове, които ви изпращат абонатите от скайп листите Ви, които изглеждат по следния начин!
http://Цифри или някякво име/Вашето скайп име/Вашето име/Bulgaria?i=Вашето име&l=us&t=s

Съществуват няколко вариации на имената - вашите и тези на абоната, който е заразен.

Отварянето на този линк води до един bat файл, който като го активирате си прикачвате вирусчето.
Резултата е, че почвате да пращате на абонатите от скайп листата Ви подобни линкове за заразяване, а също така разни съобщения, които ми съдейки по това, което ми пращат мои абонати са кореспонденциите им с други абонати...или нещо подобно.

Публикувано на 30-12-2009 16:26 | RE: Нов скайп вирус!
kraso1
Потребител

ами нека хората с по силни щайги (PC) да си сложат kaspersky internet security 2010 пак нека си ги има смешните skype вируси, а вече хората с по слаби щаиги (ПЦ) трябва повече да внимават с линковете или пак идиотщината да си смени човек скайп иконите, Лично мое мнение човек трябва да е прекалено тъп за да го направи това, заразяването е почти гарантирано без добра антивирусна . По е лесно да се хване вирус от пощата в АБВ чрез fishing от колкото от скайп! Междо другото вашата антивирусна не е ваш враг пускайте я да сканирва от време на време за някое конче. и запомнете тя не прави чудеса за вашата щайга просто ви казва кое каде е и как да го изгонимwink

Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Редактирано от kraso1 на 30-12-2009 16:28
Публикувано на 25-04-2010 14:34 | RE: Нов скайп вирус!
pchack
Потребител

laugh верно сега се подести тъпия ми брат беше заразил компа у дома едвам го изчистиха ама аз нали гъзар без анти вирусна, полсе и анти вирус не ще да инсталира не беше .вбс каквито всеки втори идиот може да напише беше си много умен червей евала на пичагата къде го е писал

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти