Форум >
>
Архивен >
Тема: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Публикувано на 14-10-2008 10:41 | Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Снощи чух по новините, че няколко наши сънародника, които са отишли на бригада в Херефорд са били ограбени.
Не разбрах как точно е станало, но са останали без пари, без багаж...нищо.

Което ме подсети, че не сме засегнали темата за опасностите.
Хубаво е като заминавате да бъдете няколко човека заедно, защото още със пристигането в Англия...Лондон..особено на Виктория ще се почувствате по-зле отколкото на Централна гара в София.
Очите трябва да са на 6!

Публикувано на 14-10-2008 12:03 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
geripz
Потребител

na 6 neznam dali trqbva da sa,ala na 10 sas sigurnost i pak ne e garanciq 4e 6te si opazite bagaja..otnostno Victoria station...neznam dali nqkoi znae,ala v London pone ima mn BG cigani,koito se zanimavat predimno s krajbi prosene..na mene mi se e slu4valo da sre6tna takava murgava sanarodni4ka v metroto s malko dete da prosi ot horata vav vlaka..pove4eto i dadoha po moneta,ala az kato gi znam kakvi sa..dade6 i prast,te ti othapvat rakata..
taka 4e,koito e re6il da patuva zad granica e dobre da e s nqkoi,ili nai malkoto da ne e sas 5 saka koito ne moje da si opazi...
pari i dok-ti..po skoro vav vatre6nite djobove,v damskite 4anti-po edin portfeil s malko pari,po vazmojnost bez dok-ti i kreditni/debitni karti..
kasmet na vsi4ki koito sa re6ili da patuvat,i o4i i na garba
Публикувано на 21-07-2009 15:47 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
proof_15
Потребител

Да.. никога не си бях губил документите.. до преди няколко дена, което се случи пред Tesco. Проблема е, че личната ми карта заедно със шофьорската книжка беше в портфейла.. нямам паспорт. Сега ще видим какви ще ги свършим..
Публикувано на 21-07-2009 17:37 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Принципно загубени документи на чужденци се пращат в съответното посолдтво, ако някой ги намери , така че свържи се с посолството :
http://www.mfa.bg/london/index.php?option=com_content&task=view&id=5148&Itemid=401

Също така трябва да съобщиш в полицията, да попъулниш едни документи за изгубен (откраднат) паспорт и т.н.

Редактирано от Fairy на 21-07-2009 17:42
Публикувано на 21-07-2009 22:25 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
proof_15
Потребител

Благодаря. Тепърва почвам да обикалям..
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23874 | Форумни мнения 29823 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 72 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: FrostWarden
Бригадири в момента или преди малко във форума:
FrostWarden Ivo RyujiSaeki Ternence Damakov stanislav91 AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти