Форум >
Архивен >
Публикувано на 14-10-2008 10:41 | Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Снощи чух по новините, че няколко наши сънародника, които са отишли на бригада в Херефорд са били ограбени.
Не разбрах как точно е станало, но са останали без пари, без багаж...нищо.
Което ме подсети, че не сме засегнали темата за опасностите.
Хубаво е като заминавате да бъдете няколко човека заедно, защото още със пристигането в Англия...Лондон..особено на Виктория ще се почувствате по-зле отколкото на Централна гара в София.
Очите трябва да са на 6!
Не разбрах как точно е станало, но са останали без пари, без багаж...нищо.
Което ме подсети, че не сме засегнали темата за опасностите.
Хубаво е като заминавате да бъдете няколко човека заедно, защото още със пристигането в Англия...Лондон..особено на Виктория ще се почувствате по-зле отколкото на Централна гара в София.
Очите трябва да са на 6!
Публикувано на 14-10-2008 12:03 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...

na 6 neznam dali trqbva da sa,ala na 10 sas sigurnost i pak ne e garanciq 4e 6te si opazite bagaja..otnostno Victoria station...neznam dali nqkoi znae,ala v London pone ima mn BG cigani,koito se zanimavat predimno s krajbi prosene..na mene mi se e slu4valo da sre6tna takava murgava sanarodni4ka v metroto s malko dete da prosi ot horata vav vlaka..pove4eto i dadoha po moneta,ala az kato gi znam kakvi sa..dade6 i prast,te ti othapvat rakata..
taka 4e,koito e re6il da patuva zad granica e dobre da e s nqkoi,ili nai malkoto da ne e sas 5 saka koito ne moje da si opazi...
pari i dok-ti..po skoro vav vatre6nite djobove,v damskite 4anti-po edin portfeil s malko pari,po vazmojnost bez dok-ti i kreditni/debitni karti..
kasmet na vsi4ki koito sa re6ili da patuvat,i o4i i na garba

Публикувано на 21-07-2009 15:47 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Да.. никога не си бях губил документите.. до преди няколко дена, което се случи пред Tesco. Проблема е, че личната ми карта заедно със шофьорската книжка беше в портфейла.. нямам паспорт. Сега ще видим какви ще ги свършим..

Публикувано на 21-07-2009 17:37 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Принципно загубени документи на чужденци се пращат в съответното посолдтво, ако някой ги намери , така че свържи се с посолството :
http://www.mfa.bg/london/index.php?option=com_content&task=view&id=5148&Itemid=401
Също така трябва да съобщиш в полицията, да попъулниш едни документи за изгубен (откраднат) паспорт и т.н.
http://www.mfa.bg/london/index.php?option=com_content&task=view&id=5148&Itemid=401
Също така трябва да съобщиш в полицията, да попъулниш едни документи за изгубен (откраднат) паспорт и т.н.
Редактирано от Fairy на 21-07-2009 17:42
Публикувано на 21-07-2009 22:25 | RE: Ограбени българи на бригада в Херефорд...
Благодаря. Тепърва почвам да обикалям..
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД