Форум >
Публикувано на 20-03-2011 23:26 | Ягоди или зеленчуци ?
Кое е по-трудоемко ягодите или зеленчуците и ако ви дадат избор кое бихте избрали?
Публикувано на 20-03-2011 23:42 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Sorry , но конкретизирай си въпроса Така ще ти отговорят по бързо и по ясно , а и за теб ще е по добре
От зеленчук до зеленчук има мноооогоо голяма разлика.
От зеленчук до зеленчук има мноооогоо голяма разлика.
Публикувано на 20-03-2011 23:50 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Не знам кое е по- трудно, но ако те интересува финансовия аспект на салати се правят повече £ отколкото на ягоди.
Публикувано на 21-03-2011 12:21 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Да говоря за финансов аспект, но защо е така нормите не са ли по трудно постижими на салати отколкото на ягоди? И работата е по тежка на салати или на ягоди
Публикувано на 21-03-2011 14:41 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
На "Салати" е по-добре във всяко отношение... Нормата се хваща, и даже много над нормата, добре платено е... Ако трябва да избираш, не се замисляй
Публикувано на 23-03-2011 18:29 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
На салати в зависимост от това дали има работа хората вадят съвсем нормално 350 паунда, че и повече. Докато за ягодите от това, което слушам ... май не всички стават топ пикъри.
Публикувано на 23-03-2011 18:48 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Ivo писа:
На салати в зависимост от това дали има работа хората вадят съвсем нормално 350 паунда, че и повече. Докато за ягодите от това, което слушам ... май не всички стават топ пикъри.
350 паунда на седмица нали? ама това са чисти пари без наем за каравана основни пари или...?
Публикувано на 23-03-2011 18:53 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Казах го като средна цифра, която съм виждал хората на салати във фермата, в която бях взимаха. Да, чисти пари. Взимали са и повече ..взимали са и по-малко.
Сега видях, че ти под "чисти пари" имаш предвид "бруто".. аз говоря за "нето"
Сега видях, че ти под "чисти пари" имаш предвид "бруто".. аз говоря за "нето"
Редактирано от Ivo на 23-03-2011 18:53
Публикувано на 24-03-2011 12:02 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Стана ясно,че "салатите" са по-добре от ягодите,но искам да ви попитам кое бихте избрали като работа отностно салатите,от тези които в момента имат още свободни места...
1-Planting by machines. This is a 12 row machine planting salads and moving some boxes.
2-Harvest C2 team. Harvesting salad in all weather conditions. Working as a team cutting and packing salads.
1-Засаждане с машини..засаждане и прехвърляне на некои кутии..
2-Жътва ... Събирането салата при всякакви метеорологични условия. Работа в екип рязане и опаковане салати.
Дано има някой запознат да ме посъветва.
Мерси предварително!
1-Planting by machines. This is a 12 row machine planting salads and moving some boxes.
2-Harvest C2 team. Harvesting salad in all weather conditions. Working as a team cutting and packing salads.
1-Засаждане с машини..засаждане и прехвърляне на некои кутии..
2-Жътва ... Събирането салата при всякакви метеорологични условия. Работа в екип рязане и опаковане салати.
Дано има някой запознат да ме посъветва.
Мерси предварително!
Публикувано на 30-03-2011 10:24 | RE: Ягоди или зеленчуци ?
Тва предполагам е от сайта на Concordia YSV - и съм почти сигурен, че става въпрос за фермата Jepcо.
Първото е готина работа - плантинг - писал съм в този раздел в темата.
Второто си е типичното бране на салати.
На първото няма пари. На второто има.
Първото е готина работа - плантинг - писал съм в този раздел в темата.
Второто си е типичното бране на салати.
На първото няма пари. На второто има.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители