Форум >
Публикувано на 02-10-2011 20:43 | Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
Нека тези които са работили във ферми за картофи да дадат малко информация за работата, настаняването, заплащането кои месеци се работи и дали си заслужава да се работи в такава ферма???
Редактирано от Fairy на 02-10-2011 21:05
Публикувано на 02-10-2011 21:32 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
Доколкото съм чувал от приятели които са били е доста добре като заплащане но е за малко време.
Публикувано на 03-10-2011 09:25 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
И аз така знам. В моята ферма има картофи по това време, но трябват малко хора, защото картофите се вадят от машина и работата е не повече от 2-3 седмици. Иначе от условията зависят от фермата
Публикувано на 29-06-2013 12:30 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
тези които са работили във ферми за картофи да дадат малко информация за работата
Публикувано на 29-06-2013 18:02 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
Pavlinka писа:
тези които са работили във ферми за картофи да дадат малко информация за работата
Машина ги вади на полето, а в пак-а минават през една лента, на която ти сортираш, махаш, разбиваш буци и т н. Много часове, ама седиш на едно място и се схващаш.
Публикувано на 01-12-2013 18:36 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
през кои месеци се ходи на картофи?
Публикувано на 05-06-2014 10:25 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
Аз ходя 4 години на картофи и работата не е 2-3 седмици това зависи каква площ, колко полета има фермата с картофи. Ние вадим картофи от юни до края на октомври
Публикувано на 30-04-2015 17:19 | RE: Kартофи - вид на работа, заплащане и др.
В нашата ферма вадим картофите привечер с ръце ,пълним ги в торби ,прибираме се в караваната 10 тина пича и мацките почват да правят пържени картофки. Натряскаме се иху ахо купон и това е.
Общо взето по горе е описано правилно естеството на работа.... това е .
Общо взето по горе е описано правилно естеството на работа.... това е .
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители