Форум >
>
Видовете селскостопански култури и работа по фермите >
Тема: Работа като Мотокарист
Публикувано на 30-10-2014 18:30 | Работа като Мотокарист
krasen1987
Потребител

ВИДЯХ ЧЕ няма тема и реших да я пусна а и все пак има и такава длужност.Нека всеки който я е работил или е запознат да изкаже своето виждане....

Публикувано на 30-10-2014 18:37 | RE: Работа като Мотокарист
niki 84
Потребител

Аз търся такава работа като мотокарист
Публикувано на 02-08-2016 17:27 | RE: Работа като Мотокарист
mur4owec
Потребител

Моят приятел сега работи като мотокарист , но прави по-малко часове ,отколкото аз на брането ... Може да е затова,че е нов,но все пак...Иначе за самата работа трябва си да не си нервен. Той е в пака и казва,че има много хора-трябва да пазиш всички (никой не гледа къде ходи и всеки бърза). Преди в България също беше на мотокара,ама не е виждал така хората да не ги интересува за собственото им здраве(той им бибкал и те не се пазат ). Там си на час и той казва, че началника много се ядосвал щом не изпълняваш бързо поръчките,но като имаш много поръчки в рамките на малко време няма как да си бърз(особено като той е нов и не знае още къде са някой неща). Има доста различни неща,който трябва да се научат(той учи наименования на касетки,кашони и т.н.). Знам,че не знае английски въобще и се справя , а там се говори по радиостанция(която пръщи). Надявам се да съм помогнала с нещо
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 107 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти