Форум >
>
Видовете селскостопански култури и работа по фермите >
Тема: Работа в пакхаусове

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 22-02-2011 17:56 | RE: Работа в пакхаусове
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

какъвто и да е пакхуса си е пакхаус, на полето е мизерията така че

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 15-04-2011 21:58 | RE: Работа в пакхаусове
deina
Потребител

Във фермата в която бях се работеше 4 дена поле и 2 дена пакхаус, пакетирахме аспержи.При нас всичко беше на час , в пакхауса наистина по-бавно минава времето, но поне не си наведен постоянно и не се притесняваш за метеорологичните условия, но както казаха и по горе на полето е много по добре.В този пакхаус в, който бях всичко почти беше на лента, която се движеше доста бързо и чесно казано ако не ти стане лошо , то най-малкото 5 мин . след спирането на лентата света ти се вижда двоен. имаше и хора на кантарите и на опаковката , което си беше малко по-хубаво като работа, но ако имам избор бих предпочела да съм си на полето
Публикувано на 09-11-2011 03:20 | RE: Работа в пакхаусове
ninarichy777
Потребител

АЗ също бях в пак-хауса (НА АСПЕРЖИ).ПЪРВИЯ ДЕН КАТО ВЛЯЗОХМЕ ДОСТА СЕ СТРЕСИРАХМЕ КАЖИ РЕЧИ НИКОИ НЕ НИ КАЗА КАКВО ДА ПРАВИМ,ПОСЛЕ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ЕДИН СЕ СКУТАВА ДРУГ РАБОТИ ЗАРАДИ НЕГО,АКО ПЪК СИ БАВЕН ПРОСТО ЗАБРАВИ. ПРИ НАС БЕШЕ ТАКА-КОГАТО ИМА РАБОТА СИ ДАВАХМЕ ЗОР,КОГАТО НЯМА се подпираме и това е.Но като цяло пака си е 6-ца пред това да си на полето,поне си чист и сух не като навън. но който иска да е в пака найстина трябва да е много бърз и с доста набито око ,и най -важното да се сдушиш с някой вайзер
Публикувано на 17-01-2014 15:14 | RE: Работа в пакхаусове
milkodd
Потребител

Може ли някакви имена на ферми за пакхаус? Или сайтове...
Публикувано на 17-01-2014 15:36 | RE: Работа в пакхаусове
Mr-Tokamori
Потребител

milkodd писа:
Може ли някакви имена на ферми за пакхаус? Или сайтове...

Приятел,
тези теми не са за намиране на работа в селското стопанство, нито за ферми и работа в пакхаусове, нито за цехове, планини и долини. Почти всяка ферма си има 'Пак Хаус' и почти всеки който е ходил на бригада в (Англия) би трябвало да го знае това, както за пакхауса, така и за плантинга на предната ти тема. Та затова предлагам да тръгнем от тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254
+ това:
prodanov писа:
няма ферми които набират директно за паковете

доколкото съм наясно, единици бройки са хората които отиват директно 'одобрени' за пакхаус.
Като отидеш във фермата сега през Февруари например, ще имаш и така обичания от теб плантинг и след време и пакхаус.
... четеш и ще разбереш, после задавай въпроси.
Ако нещо бъркам, предварително се извинявам laugh

Редактирано от Mr-Tokamori на 17-01-2014 15:50
Публикувано на 18-02-2014 00:09 | RE: Работа в пакхаусове
destorm
Потребител

на 3-ти заминавам за 1 път и ще работя в пакхаус.. поне така ми каза човека.Сортиране и пакетиране на някви зеленчуци.. по цял ден прав ли ще стоя? Също ми каза, че работата била от 8 до 12 часа, в смисъл аз си избирам да работя 8часа и спирам или ако искам мога да работя 12, но на овъртайм?
Публикувано на 18-02-2014 09:49 | RE: Работа в пакхаусове
Elektra
Модератор

destorm писа:
на 3-ти заминавам за 1 път и ще работя в пакхаус.. поне така ми каза човека.Сортиране и пакетиране на някви зеленчуци.. по цял ден прав ли ще стоя? Също ми каза, че работата била от 8 до 12 часа, в смисъл аз си избирам да работя 8часа и спирам или ако искам мога да работя 12, но на овъртайм?

Най-вероятно да - по цял ден ще си прав. То общо взето по фермите или си цял ден прав или цял ден наведен. Нито едното не е оферта, ама прав е една идея по-добре. Работата там не е концерт по желание, работиш докато има работа. Някои дни ще са по 8 часа, други по 12..докато има продукция за пакхауса за опаковане, сортиране и тн, ти ще си там. Освен, ако шефът ти не реши да те спре на определен час, но по принцип, ако има работа би трябвало да стоиш докато не свърши.

Публикувано на 25-02-2015 13:36 | RE: Работа в пакхаусове
bebka08
Потребител

здравейте
дайте мнения и ферми за работа в пакхаусове

Thank you
bebka
Публикувано на 25-02-2015 14:42 | RE: Работа в пакхаусове
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Какво по-точно искаш да попиташ? Почти във всяка ферма има пакхаус. Едни работят "на полето", други в пакхаус. Работа, като работа.

Публикувано на 03-03-2015 22:33 | RE: Работа в пакхаусове
bebka08
Потребител

за директно търсещи ферми от УК.....поразгледах и тези тук в сайта-само това ли са,знам че има мн хора които работят в пакове-дайте мнения........искаме да подадем докум.с моя приятел за пакхаус в друга ферма след като преключим с тази ферма в която сме сега(близо до leeds),контракта ни свършва след месец и сме за 1-ва год.на работа по ферма............имаме малко стаж в лондон с почистването,но държим да поработим още малко по фермите,а летния сезон наближава. В югоизточната част на англия,имало мн ферми и е било по топло, Аз имам малък проблем с здравето и затова държа работата да е в пакхаус,знам че всяка ферма си има пакхаус хайде хора споделете мнения,дайте фермички.... clap

Thank you
bebka

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 82 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти