Форум >
Публикувано на 21-12-2008 21:16 | Работа в пакхаусове
Моля, който е работил в пакхаус да пише своите впечатления, да разкаже за работата...и т.н.
Редактирано от Ivo на 22-02-2011 17:45
Публикувано на 21-12-2008 22:11 | RE: Работа в пакхаусове
Работата в Pack House е може би най-лесната, там се заплаща само на час поне при нас .....
Аз бях за кратко там и пакетирахме замръзени плодове(касис,малини,къпини)
Аз бях за кратко там и пакетирахме замръзени плодове(касис,малини,къпини)
Публикувано на 21-12-2008 22:48 | RE: Работа в пакхаусове
Аз съм била за седмица в пакхаус, работехме по 12 часа но не ни платиха овъртайма Иначе наистина работата беше лека, пакетирахме ябълки...Направи ми впечатление, че имаше страшно много поляци, май те са окупирали пакхаусовете, а и цяла Англия:?
Публикувано на 22-12-2008 00:07 | RE: Работа в пакхаусове
Ми не при нас бяха само румънци :?
но иначе се плащаше добре и овъртайм ми всичко
доста добри пари правеха по време на ягодите.....
но иначе се плащаше добре и овъртайм ми всичко
доста добри пари правеха по време на ягодите.....
Публикувано на 22-12-2008 00:10 | RE: Работа в пакхаусове
В нашата ферма пакхаусаджиите правеха по 15 часа дневно. ...6 дни в седмицата.
Бях веднъж - дваж и аз там, но не ме влече.
Предпочитам си на къра.
Бях веднъж - дваж и аз там, но не ме влече.
Предпочитам си на къра.
Публикувано на 22-12-2008 22:02 | RE: Работа в пакхаусове
не минава времето в тея packhouses... часовника спира направо... Иначе при нас хората са все наредени, дъщарята на драйвъра, познатата на една от мениджърките, жената на вайзера...
Публикувано на 23-12-2008 15:18 | RE: Работа в пакхаусове
И аз съм била в пакхаус,първата година като бях на бригада.Нямахме овертайм,кой колкото си изкара.Работеше се по доста часове,по време на пика започвахме в 4ч сутринта и суршвахме в 23ч,като имахме и междинни почивки.Наистина се изкарват добри пари там,ала трябва да си много сръчен,иначе просто няма смисъл.Ако ще правиш колкото е заработката на час,по-добре да си на полето,там може и малко да скатаеш като си си изпълнил нормата и не гониш бонуса.В пакхауса не става,просто има мн хора който те гледат..ала за сметка на това в края на седмицата си с доста по добра заплата.Така че,аз ако имам възмойност да избирам,бих избрала пак пакхауса,най-малкото няма да ме вали,но пък и шоуто го няма...
Публикувано на 24-12-2008 11:58 | RE: Работа в пакхаусове
v paca e depresiq .drugo si e na poleto.ima mnogo smqh tam,qko e
Публикувано на 27-12-2008 12:40 | RE: Работа в пакхаусове
I аз работех в пакхауса ,и ко да ви кажа ,много пари ,плащаха ни всичко,ako se pak nqkoi go iteresuva moje da pita nqma nikakuv provlem,shte obmenim informaciq,rabotata beshe mnogo ,no si zaslugavashe:
Редактирано от Serbezov83 на 28-12-2008 11:11
Публикувано на 01-03-2009 02:05 | RE: Работа в пакхаусове
Така си е както един 1та год като бях на бригада каза таймчето си чука...ама както някой по нагоре каза времето не минава супер спарващо.Бил съм в пак на лук на тайм +овър ама за кратко 12дни супер айляк беше.2та год бях на аспержи е там няма такова спане по таз лента общо зето и там на тайм+овър,после като дойде боба на касетка плащаха наистина,който е сръчен и със стабилни нерви пака си е добре и се работи почти 7дни в седмицата и няма да те брули вятър и дъжд.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители