Форум >
Публикувано на 04-03-2015 18:24 | RE: Работа в пакхаусове
че то може ли да се избира какво да работиш
Публикувано на 05-03-2015 00:00 | RE: Работа в пакхаусове
mikvo писа:
да, до колкото съм запозната може има и този вариант,но не винаги ти дават възможност,защото сме бели роби и те пращат на полето ,,да пасеш,, и да ,,се дупиш,,на едни им харесва,а на други не,не виня никои-въпрос на избор си е,.....ако попиташ в агенцията от която кандидатстваш дали може и имат възможност за пака,за вида работа,за плодове или за зеленчук,ще ти кажат............но не им се занимава.
Thank you
bebka
bebka
Публикувано на 18-03-2015 03:51 | RE: Работа в пакхаусове
Здравейте имам оферта за работа във пак хаус ливърпул англия, някой бил ли е там да сподели!
Публикувано на 18-03-2015 11:45 | RE: Работа в пакхаусове
@vanina, дали има един пакхаус в Ливърпул? Тази тема е за коментари относно същността на работата в пакхауса, без значение къде.
Ако знаеш къде отиваш си пусни тема, тук не е мястото за подобни коментари.
Ако знаеш къде отиваш си пусни тема, тук не е мястото за подобни коментари.
Публикувано на 20-03-2015 21:43 | RE: Работа в пакхаусове
Някой бил ли е в пакхаус за лук?
Публикувано на 20-03-2015 22:55 | RE: Работа в пакхаусове
Силно казано, че съм бил, тъй като няколко пъти са ме слагали в пакхауса на поточната линия за чистене на лука. Какво точно те интересува?
Публикувано на 22-03-2015 19:27 | RE: Работа в пакхаусове
И аз ще бъда за лук и ми е любопитно, какъв е процесът на работа?
Публикувано на 22-03-2015 23:39 | RE: Работа в пакхаусове
Ами не знам дали навсякъде е едно и също и вероятно е по-добре да си питаш в темата с информация за дадената ферма, в която отиваш.
Иначе със сигурност има общи точки.
Както казах, малко съм работил - няколко пъти в пакхауса във фермата, в която бях.
Работи се прав на поточна линия. Чисти се лука с вода (много вода) и се пакетира. Разбирай, че с две думи се работи дълго време прав, работи се бързо и на мокро. Общо взето еднотипна работа и със сигурност не ми беше приятна.
В същия пак съм бил и при салатите - чистят се външните листа, махат се малките салатки и е се пакетират. Все се работи бързо и прав.
Когато има много поръчки се работи и над 12 часа. Естествено всичко това вероятно си има разновидности на различните ферми.
Ето и една снимка от поточната линия:
Иначе със сигурност има общи точки.
Както казах, малко съм работил - няколко пъти в пакхауса във фермата, в която бях.
Работи се прав на поточна линия. Чисти се лука с вода (много вода) и се пакетира. Разбирай, че с две думи се работи дълго време прав, работи се бързо и на мокро. Общо взето еднотипна работа и със сигурност не ми беше приятна.
В същия пак съм бил и при салатите - чистят се външните листа, махат се малките салатки и е се пакетират. Все се работи бързо и прав.
Когато има много поръчки се работи и над 12 часа. Естествено всичко това вероятно си има разновидности на различните ферми.
Ето и една снимка от поточната линия:
Редактирано от Ivo на 22-03-2015 23:41
Публикувано на 30-03-2015 20:13 | RE: Работа в пакхаусове
mili писа:
Аз съм била за седмица в пакхаус, работехме по 12 часа но не ни платиха овъртайма Иначе наистина работата беше лека, пакетирахме ябълки...Направи ми впечатление, че имаше страшно много поляци, май те са окупирали пакхаусовете, а и цяла Англия:?
Аз съм била за седмица в пакхаус, работехме по 12 часа но не ни платиха овъртайма Иначе наистина работата беше лека, пакетирахме ябълки...Направи ми впечатление, че имаше страшно много поляци, май те са окупирали пакхаусовете, а и цяла Англия:?
Извинете ме, но съм нова и не съм изчела всичко. Какво е овъртайма?
Публикувано на 30-03-2015 20:28 | RE: Работа в пакхаусове
Това са работните часове над 8-те часа за деня. Някой ферми го заплащат по 1.5. Ако пропускам нещо, моля някой да допълни.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители