Форум >
Публикувано на 17-02-2010 19:32 | RE: I do not speak Is english.Problem
То по бригадите се става полиглот 

Публикувано на 17-02-2010 19:36 | RE: I do not speak Is english.Problem
Познавам хора който една дума незнаят на езика, обаче тръгват сами и се оправят. И по магазини и по летища и по метра. Ориентират се хората посочват обесняват им с ръка с посоки.
Просто е факт че ако знаеш езика ще ти е по лесно.

Просто е факт че ако знаеш езика ще ти е по лесно.

Публикувано на 17-02-2010 21:13 | RE: I do not speak Is english.Problem
Абе каквото мога за тия 2 месеца ще науча.То за магазините ако не можеш да се оправиш.Все пак съм на 30 и от обща култура трябва да знаем , но като си говорим за ягодки,кал и направи това ми не знам??Ще наблегна в тая насока...
Публикувано на 17-02-2010 21:23 | RE: I do not speak Is english.Problem
pavel7901 - q kaji s koq firma 6te hodi6 kato si na 30 ,student li si ? za6toto moq priqtel e na tolkova i ne znam s koq firma mojem da otidem,az sam studentka,a toi ne
Публикувано на 17-02-2010 23:36 | RE: I do not speak Is english.Problem
спокойно ще се оправите и без английски,по-добре е даже да знаете полски,руски и румънски.те повече ще ви влязат в употреба.аз добре,че разбирам и от 4 езика.

Публикувано на 18-02-2010 08:25 | RE: I do not speak Is english.Problem
ще ходя с IBC .от октомври съм си подал документите абе доста се чака.аз питах за езика и жената ми обясни че не е проблем.
Публикувано на 23-02-2010 20:02 | RE: I do not speak Is english.Problem
"Me not speak english"

,поне от моя опит в САЩ не е проблем,стига да не работиш в хотел на рецепция разбира се,но от това което видях две години който прекарах в Аляска хората който не говореха езика се спрвавяха прекрасно.Така че си правя извод че тези който не говорят езика в Англия ще се оправят,все ще се намери някой да им превежда....

,поне от моя опит в САЩ не е проблем,стига да не работиш в хотел на рецепция разбира се,но от това което видях две години който прекарах в Аляска хората който не говореха езика се спрвавяха прекрасно.Така че си правя извод че тези който не говорят езика в Англия ще се оправят,все ще се намери някой да им превежда....Публикувано на 23-02-2010 21:46 | RE: I do not speak Is english.Problem
Да, хората без английски се справят с работата, спор няма, обаче е важна и комуникацията. Накъде без език бе, хора, ние прост народ ли сме или какво, уж повечето студенти отиваме, пак гледаме и не разбираме елементарни неща, заради това си оставаме источно европейци с лоша слава, евтина работна ръка. На тия дето се успокояват, че може без английски- по хубаво почнете с разговорник, и нататак, нататак

Публикувано на 23-02-2010 22:48 | RE: I do not speak Is english.Problem
Bonita, мацка пише се изток а не источно, а също и нататък а не нататак.
На който му трябва езика ще учи, няма начин. Успех на всички!
На който му трябва езика ще учи, няма начин. Успех на всички!
Публикувано на 23-02-2010 22:53 | RE: I do not speak Is english.Problem
Браво, мацка, мерси за корекциите!- правилно ли го написах? (все пак сам блондинка)

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД