Форум >
Публикувано на 18-01-2011 00:41 | Насекоми и гадни твари във фермата.
Комари, мухи, хлебарки, бълхи, змии и други твари - присъствието им във фермите и вредата от тях. Моля всички земеделстващи в Англия да напишат "възхищенията" си от тях.

Редактирано от n3cr0man на 19-02-2011 16:46
Публикувано на 18-01-2011 00:56 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Ми да започнем с хлебарките. Мисля че са наи фкусни пържени с картофки. Отлична вечеря след дългия работен ден. И друг плюс е че спестяваш пари от шопинга 
На второ място искам да кажа за плъховете. Много по гостоприемни са от наште в БГ.
Най-недоволен съм от комарите. Най-мразех да ми тропар сутрин по караваната и да ме събуждат в най-сладкия ми сън.
Нещо друго интересува ли те?

На второ място искам да кажа за плъховете. Много по гостоприемни са от наште в БГ.
Най-недоволен съм от комарите. Най-мразех да ми тропар сутрин по караваната и да ме събуждат в най-сладкия ми сън.
Нещо друго интересува ли те?

Публикувано на 18-01-2011 00:56 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.

Редактирано от R_Lakov на 18-01-2011 00:57
Публикувано на 16-02-2011 16:59 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Тази тема не съм я видял..
)
Последно много мъка беше с едни супер малки мушици ... целия камп беше пощурял буквално от тия гадинки...лазеха навсякъде... и буквално навсякъде, даже за спомен си имам една в дисплея на лаптопа.

Последно много мъка беше с едни супер малки мушици ... целия камп беше пощурял буквално от тия гадинки...лазеха навсякъде... и буквално навсякъде, даже за спомен си имам една в дисплея на лаптопа.

Публикувано на 16-02-2011 17:57 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Не знам какви са били мушиците по вашите ферми, но когато бях във фермата за ягоди имаше хиляди малки дразнещи изродчета. Особенно на полето покрай биновете - като минаваш не трябва да дишаш, че 100 % си глътнал някоя. И като ти се забият по очитеее... направо подивявах. А за комарите - аз комари на фермата не си спомням да съм забелязала . Плъховете обаче са хипер охранени мутанти...
п.п Аз пък се сетих за едни поляци
... . целия камп беше пощурял буквално от тия гадинки... Сериозно!
п.п Аз пък се сетих за едни поляци

Редактирано от Fairy на 16-02-2011 18:17
Публикувано на 16-02-2011 18:04 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Fairy писа:
Аз пък се сетих за едни поляци
... . целия камп беше пощурял буквално от тия гадинки... Сериозно!
Тия са си гадини,а не гадинки наред и с гадните Румънци.МдаАз пък се сетих за едни поляци

Публикувано на 16-02-2011 18:05 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Придържайте се към темата, ей! 

Публикувано на 19-02-2011 12:56 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Аз пък изобщо не съм виждала никакви гадини, даже бях супер учудена, защото очаквах да е нещо ужасяващо, а и аз се ужасявам от гадини 
Хлебарки и една не съм видяла, комари имаше, ама бяха едни големи, или мъжки бяха или не са били комари, ама на такива приличаха
и не хапеха, а в бг доста ме хапят лятото. Наййй ме беше страх да има смърдешки там, понеже ги ненавиждам и са много нахални и тук в бг ни висят по терасата от ранна пролет, та чак докато температурата стане към, 7-8 градуса, че даже и вътре влизат при напълно остъклена тераса гадовете
и се молех само да няма такива там и НЯМАШЕ 
И другото, от което най ме беше страх са кърлежи, че тук постоянно намирам на кучето ни като се позатопли, а там що въргаляне е падало в полета и поля и не съм чувала за случка с кърлеж.
Само из полетата при плевене имаше гнусни голи охлюви,ама са душички
Като цяло бях изненада и очарована, че нямах никакви близки срещи с такива твари

Хлебарки и една не съм видяла, комари имаше, ама бяха едни големи, или мъжки бяха или не са били комари, ама на такива приличаха

.gif)

И другото, от което най ме беше страх са кърлежи, че тук постоянно намирам на кучето ни като се позатопли, а там що въргаляне е падало в полета и поля и не съм чувала за случка с кърлеж.
Само из полетата при плевене имаше гнусни голи охлюви,ама са душички

Като цяло бях изненада и очарована, че нямах никакви близки срещи с такива твари

Публикувано на 19-02-2011 13:02 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
В ягодите на един ред беха намерили 2 змии ( живички) ... Няма да ви обяснявам как съм брала от там насетне. Казаха, че змиите били водни, щото имаше блато до полето. Това обаче не ме успокои, ама никак.
А от паяци страх ли ви е. Те са си постоянни съквартиранти почти навсякъде. Аз нямам проблеми с тях, изхвърлях ги навън, ама те на принципа "камъка си тежи на мястото" винаги се връщаха
А от паяци страх ли ви е. Те са си постоянни съквартиранти почти навсякъде. Аз нямам проблеми с тях, изхвърлях ги навън, ама те на принципа "камъка си тежи на мястото" винаги се връщаха

Редактирано от Fairy на 19-02-2011 13:16
Публикувано на 19-02-2011 13:29 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
При нас на полето се е случвало както си берем и някои мишок да ни изкочи,зайчета и веднаж един фазан ми изкара ангелите.Имаше едно открито поле пално с гнусни голи охлюви и ако ги срещнат в някоя панетка става ужас

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители