Форум >
Публикувано на 26-01-2011 19:35 | Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Кое е най-странното нещо, което сте виждали на Карбут ? (било то стока, ситуация, в която сте попадали или друго)
Нещото, което Ви е фрапирало или пък направило впечатление... и тн.
Споделяйте да видимм....
Аз измислих темата, ама за момента не се сещам за примери, освен, че съм възмутена как може да се продава бельо
( я е ново, я не)
И другото за което се сещам е една ситуация.
Един неделен ден си се разхождам из Карбута и се чува от някъде Веско Маринов
Гледам аз - от една кола и пред нея майка и дъщеря.
На щанда пред тях всякакви накити - обеци, гривни, колиета, всичко беше ново, в опаковки. Приближавам се аз да разгледам и да видя дали са българки... и естествено докато разгледам ги чух, че говорят на български. Тогава попитах на чист български "Колко струва това" , а отговорът беше : "One pound"
Нещото, което Ви е фрапирало или пък направило впечатление... и тн.
Споделяйте да видимм....
Аз измислих темата, ама за момента не се сещам за примери, освен, че съм възмутена как може да се продава бельо

И другото за което се сещам е една ситуация.
Един неделен ден си се разхождам из Карбута и се чува от някъде Веско Маринов

На щанда пред тях всякакви накити - обеци, гривни, колиета, всичко беше ново, в опаковки. Приближавам се аз да разгледам и да видя дали са българки... и естествено докато разгледам ги чух, че говорят на български. Тогава попитах на чист български "Колко струва това" , а отговорът беше : "One pound"

Публикувано на 26-01-2011 19:41 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Ами аз бях споменал и преди някъде из темите, но най-голямо впечатление ми направи един изгнил шкаф пълен с ръждясали ключове (за брави). 

Публикувано на 26-01-2011 19:51 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Сега се сетих...
гумени ботуши ( няма нищо странно в самите тях) , но съм виждала едни такива гадни, мокри, кални...и ги сложили там да ги продават...
та, все едно са минали по пътя през някоя ферма,обрали са ги и са ги сложили за продан
гумени ботуши ( няма нищо странно в самите тях) , но съм виждала едни такива гадни, мокри, кални...и ги сложили там да ги продават...
та, все едно са минали по пътя през някоя ферма,обрали са ги и са ги сложили за продан

Публикувано на 26-01-2011 19:52 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
само рабиш.gif)

.gif)

Публикувано на 26-01-2011 19:55 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
На мен най-голямо гнусно впечатение ми направи използвана четка за тоалетна и четка за зъби. И както вече се спомена бельото. Но пък и не мога да отрека, че направих много изгодни покупки! 

Публикувано на 26-01-2011 20:12 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Е добре де кое е най хубавото нещо което сте си купили от карбута?и кои са най успешните ви покупки 

Публикувано на 26-01-2011 20:32 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Аз си купих две чисто нови Уокитоки-та за 8 лири
и си работят безотказно. Въпроса трябва да е какво не сте си купували
Като почнеш от плюшени играчки до телевизри и ДВД-та. I love Car Boot Fairs
))))

Публикувано на 26-01-2011 20:36 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
едно от хубавите това лято беше : ( за 5 паунда, новички )
http://adus.imageg.net/graphics/product_images/pADIDAS1-6464034dt.jpg
в Б-я последно ги гледах 150лв
п.с това за четката за зъби е гадноооо
http://adus.imageg.net/graphics/product_images/pADIDAS1-6464034dt.jpg
в Б-я последно ги гледах 150лв
п.с това за четката за зъби е гадноооо

Публикувано на 26-01-2011 20:40 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
ехее , Електра.. мн са якиии

Публикувано на 26-01-2011 21:08 | RE: Карбут - най-странните неща, които сме виждали...
Аз пък си купих доста изгодно 2 виброшлайфа(единия с прахосмукачка) на Бош и една фрезичка(куче марка) за 47 кинта.Оказа се че фрезичката става и на настолна бормашина,имаше си целия комплект дреболий.Останах очарован от състоянието в което ги намерих.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители