Форум >
Публикувано на 24-02-2014 19:46 | RE: Първото пазаруване ?
Съвет: Бягайте далече, ама наистина далече от всякакви колбаси made in the UK. Опитате ли ги ще ви се приреве, че сте оставили България При първото ми пазаруване напълних количката с всякакви местни месни деликатеси и после ми идеше да ида на промивка. То явно затова тея англичани са винаги едни намръщени. Ако искате нещо, което да се доближава поне малко до нашите месища яжте полски колбаси. Иначе на по- късен етап открих ендо германско месце и чоризото... Ооо , ЧОРИЗО, моя болка си и моя мъка Подправки има колкото искаш. Който ти казва, че подправки няма, то или на този човек му се спи или просто не е толкова запознат с езика. Естествено обаче да не намериш чубрица, но винаги можеш да си направиш Искаш бяло сиренце? Ами купувай си фета, което също е бяло саламурено. Вярно, че се води овче, но само като видиш цената и ще ти стане ясно, че няма как това да е дело на някоя овца, пък било то и Доли Aко го сравниш с някое наше "сирене" от по 5-6лв килото едва ли ще намериш разлика.
Имаше едни пилешки пръчици в пакет, които няколко месеца си набивах с кеф, въпреки леко по- различният им вкус и чак малко преди да си тръгна се трогнах да обърна обратно пакета, и да разбера, че тея пръчици е трябвало да се пекнат или пръжнат малко преди това Също имаше едни десертчета, които се май се казваха rice. В общи линии това си е сутляш (мляко с ориз), но там имаше варианти и с добавка от ябълки, ананас, тофи, черешки и каквото ти скимне още.
Имаше едни пилешки пръчици в пакет, които няколко месеца си набивах с кеф, въпреки леко по- различният им вкус и чак малко преди да си тръгна се трогнах да обърна обратно пакета, и да разбера, че тея пръчици е трябвало да се пекнат или пръжнат малко преди това Също имаше едни десертчета, които се май се казваха rice. В общи линии това си е сутляш (мляко с ориз), но там имаше варианти и с добавка от ябълки, ананас, тофи, черешки и каквото ти скимне още.
Редактирано от petroff на 24-02-2014 19:59
Публикувано на 24-02-2014 20:22 | RE: Първото пазаруване ?
Gladiator13 следващия път провери в ASDA там със сигурност има защото самата аз съм си купувала
Публикувано на 25-02-2014 18:30 | RE: Първото пазаруване ?
Здравейте ,искам само да предопредя,внимавайте и четете какво си пазарувате,защото във много продукти като фъстъци, чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.
Първо винаги четете и после взимайте
Публикувано на 25-02-2014 18:44 | RE: Първото пазаруване ?
sandanski писа:
Здравейте ,искам само да предопредя,внимавайте и четете какво си пазарувате,защото във много продукти като фъстъци, чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.
Първото ми ядене на такъв чипс беше меко казано странно. Беше станала една работа и бях на доста силни болкоуспокояващи, и отварям си пакета с чипс, и дъвча ама усещам един такъв кисело- металически вкус, но си мисля, че е заради хаповете, и си хапвам спокоен, а то после какво излезе Но комбинацията ми хареса всъщност
Редактирано от petroff на 25-02-2014 18:45
Публикувано на 25-02-2014 18:57 | RE: мда
sandanski писа:
1 съквартирант така си взе свинска мас понеже беше в опаковката на маслото но друго име а той незнаеше английски а и тоя чипс вярно е ОТВРАТ въпреки ,че една мацка англичанка млада готина си го папкаше и му се кефеше даже черпи ама аз отказах кофти вкус.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 25-02-2014 19:17 | RE: Първото пазаруване ?
въпреки ,че една мацка англичанка млада готина си го папкаше и му се кефеше даже черпи ама аз отказах кофти вкус.
Абе тя е искала и с друго да те почерпи но като не можеш да се престориш че ти харесва чипса
Публикувано на 25-02-2014 19:32 | RE: Първото пазаруване ?
sandanski писа:
чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.
чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.
bloodyroot писа:
а и тоя чипс вярно е ОТВРАТ
а и тоя чипс вярно е ОТВРАТ
Вярно е ужасен
Иначе поничките им не са никак за подминаване ммммм
Иначе кайма (свинска) съм си купувала в Теско. Първият път обърках и взех LAMB или нещо подобно...е страшна миризма, нещо ужасно.
Публикувано на 25-02-2014 19:39 | RE: Първото пазаруване ?
С какъв пълнеж са ти любимите понички
Публикувано на 25-02-2014 19:47 | RE: Първото пазаруване ?
stiliqnestiq писа:
Поничките им наистина са върха на сладоледа с ванилия или малини много ги харчех по 3 пакета на пазарене
Публикувано на 25-02-2014 19:58 | RE: Първото пазаруване ?
Поничките им наистина са върха на сладоледа с ванилия или малини много ги харчех по 3 пакета на пазарене
Повече ме интересува на Elektra кои са любимите и понички???
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители