Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Първото пазаруване ?

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 24-02-2014 19:46 | RE: Първото пазаруване ?
petroff
Потребител
https://www.facebook.com/mr.Petroff

Съвет: Бягайте далече, ама наистина далече от всякакви колбаси made in the UK. Опитате ли ги ще ви се приреве, че сте оставили България laugh При първото ми пазаруване напълних количката с всякакви местни месни деликатеси и после ми идеше да ида на промивка. То явно затова тея англичани са винаги едни намръщени. Ако искате нещо, което да се доближава поне малко до нашите месища яжте полски колбаси. Иначе на по- късен етап открих ендо германско месце и чоризото... Ооо , ЧОРИЗО, моя болка си и моя мъка laugh Подправки има колкото искаш. Който ти казва, че подправки няма, то или на този човек му се спи или просто не е толкова запознат с езика. Естествено обаче да не намериш чубрица, но винаги можеш да си направиш Искаш бяло сиренце? Ами купувай си фета, което също е бяло саламурено. Вярно, че се води овче, но само като видиш цената и ще ти стане ясно, че няма как това да е дело на някоя овца, пък било то и Доли laugh Aко го сравниш с някое наше "сирене" от по 5-6лв килото едва ли ще намериш разлика.

Имаше едни пилешки пръчици в пакет, които няколко месеца си набивах с кеф, въпреки леко по- различният им вкус и чак малко преди да си тръгна се трогнах да обърна обратно пакета, и да разбера, че тея пръчици е трябвало да се пекнат или пръжнат малко преди това laugh Също имаше едни десертчета, които се май се казваха rice. В общи линии това си е сутляш (мляко с ориз), но там имаше варианти и с добавка от ябълки, ананас, тофи, черешки и каквото ти скимне още.

Редактирано от petroff на 24-02-2014 19:59
Публикувано на 24-02-2014 20:22 | RE: Първото пазаруване ?
Adriana
Потребител

Gladiator13 следващия път провери в ASDA там със сигурност има защото самата аз съм си купувала
Публикувано на 25-02-2014 18:30 | RE: Първото пазаруване ?
sandanski
Потребител

Здравейте ,искам само да предопредя,внимавайте и четете какво си пазарувате,защото във много продукти като фъстъци, чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.
Първо винаги четете и после взимайте wink
Публикувано на 25-02-2014 18:44 | RE: Първото пазаруване ?
petroff
Потребител
https://www.facebook.com/mr.Petroff

sandanski писа:
Здравейте ,искам само да предопредя,внимавайте и четете какво си пазарувате,защото във много продукти като фъстъци, чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.

laugh Първото ми ядене на такъв чипс беше меко казано странно. Беше станала една работа и бях на доста силни болкоуспокояващи, и отварям си пакета с чипс, и дъвча ама усещам един такъв кисело- металически вкус, но си мисля, че е заради хаповете, и си хапвам спокоен, а то после какво излезе Но комбинацията ми хареса всъщност
Редактирано от petroff на 25-02-2014 18:45
Публикувано на 25-02-2014 18:57 | RE: мда
bloodyroot
Потребител

sandanski писа:

1 съквартирант така си взе свинска мас понеже беше в опаковката на маслото но друго име а той незнаеше английски а и тоя чипс вярно е ОТВРАТ въпреки ,че една мацка англичанка млада готина си го папкаше и му се кефеше даже черпи ама аз отказах кофти вкус.

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 25-02-2014 19:17 | RE: Първото пазаруване ?
stiliqnestiq
Потребител
нямам https://facebook.com/нямам

въпреки ,че една мацка англичанка млада готина си го папкаше и му се кефеше даже черпи ама аз отказах кофти вкус.

Абе тя е искала и с друго да те почерпи но като не можеш да се престориш че ти харесва чипса
Публикувано на 25-02-2014 19:32 | RE: Първото пазаруване ?
Elektra
Модератор

sandanski писа:
чипс най вече се предлагат със оцет, вкуса е ужасен.

bloodyroot писа:
а и тоя чипс вярно е ОТВРАТ

Вярно е ужасен

Иначе поничките им не са никак за подминаване ммммм

Иначе кайма (свинска) съм си купувала в Теско. Първият път обърках и взех LAMB или нещо подобно...е страшна миризма, нещо ужасно.

Публикувано на 25-02-2014 19:39 | RE: Първото пазаруване ?
stiliqnestiq
Потребител

С какъв пълнеж са ти любимите понички
Публикувано на 25-02-2014 19:47 | RE: Първото пазаруване ?
NIKOO
Потребител

stiliqnestiq писа:

С какъв пълнеж са ти любимите понички

Поничките им наистина са върха на сладоледа с ванилия или малини много ги харчех по 3 пакета на пазарене
coolcoolcool
Публикувано на 25-02-2014 19:58 | RE: Първото пазаруване ?
stiliqnestiq
Потребител

Поничките им наистина са върха на сладоледа с ванилия или малини много ги харчех по 3 пакета на пазарене
coolcoolcool

Повече ме интересува на Elektra кои са любимите и понички???

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 58 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти