Форум >
Публикувано на 17-02-2011 20:42 | За пушачите и фермите
Пушите ли? Как се снабдявате с цигари на фермата. Носите ли си от България, или си купувате от тези, които продават във фермата. В магазините са доста скъпи, към £3,50 за кутия х 10 цигари. Или за по- евтино минавате на тютюн
Ами има ли някой, който ги е спрял по време на престоя си. Аз съм чувала много хора да казват, че ще ги спрат, но като заминат на ферма пушат повече. Ами ако ви се допуши по време на работа какво правите?

Ами има ли някой, който ги е спрял по време на престоя си. Аз съм чувала много хора да казват, че ще ги спрат, но като заминат на ферма пушат повече. Ами ако ви се допуши по време на работа какво правите?

Публикувано на 17-02-2011 21:17 | RE: За пушачите и фермите
Пафкане му е майката.Има всичко тютюн,цигарки кой квото иска.За съжаление цигарките са скъпички.

Публикувано на 18-02-2011 00:34 | RE: За пушачите и фермите
Ами аз ги спрях и вече 2,5 години не пуша. Когато ми свършиха цигарите, си казах няма да плащам по 3-4 паунда за цигари но и не искам да свивам. И си казах спирам ги и толкова..... и както казах вече 2,5 години не пуша. Чувствам се 100 пъти по-добре като не пуша сега. 

Публикувано на 18-02-2011 12:16 | RE: За пушачите и фермите
Аз не ги спрях.Първата година се канех,но се оправдах със стреса.Втората вече имахме традиция/пушачите/ нещо като затворен клуб.Третата не се и канех да ги спирам,ами ходих до Белгия си купих евтин тютюн и цигари,даже правих малък бизнес с поляци,латвийци и литовци.Сега пак съм решила да ги спирам,но да видим!
Публикувано на 18-02-2011 12:18 | RE: За пушачите и фермите
Спри ги, лесно е ... хората по колко пъти ги спират, ехеее... 

Публикувано на 24-02-2011 17:14 | RE: За пушачите и фермите
да отворим пак тази тема-къде може да се намери евтин тютюн в Англия че като им гледам цените на цигарите...поне докато ги откажем да има от къде да си купуваме.Тук в България се намира тютюн по 50-60лв килото,дали и там ще има някой да продава?
Публикувано на 28-10-2011 03:52 | RE: За пушачите и фермите
има ли ограничение колко цигари мога да взема в мен на път за УК?
някъде бях чул че е 2 стека,ако са повече какво се случва ако ме хванат?
някъде бях чул че е 2 стека,ако са повече какво се случва ако ме хванат?
Публикувано на 28-10-2011 09:50 | RE: За пушачите и фермите
Ще ти ги вземат ако са повече (ако те хванат).
Публикувано на 28-10-2011 11:28 | RE: За пушачите и фермите
Доколкото знам 200 парчета цигари, тоест 1 стек или 200/250гр тютюн 

Публикувано на 28-10-2011 12:23 | RE: За пушачите и фермите
Една година заминах със 7 стека
Стигнаха ми за целия престои. А миналата понеже патувах с кола си всех само два и после един приятел ми донесе още два. И така изкарах 4 месеца. Пушех по точно стек на месец. И после естествено минах на тютюнец. Като с 25граме изкарвах цяла седмица!

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители