Форум >
Публикувано на 09-04-2012 19:27 | Интернет във фермата
Искам да поптам има ли начин да си прекараш интернет по някакъв начин във фермата?От миналата година имам спомен, че едни приятели си бяха закупили някаква карта на 3 мобайл и полваха телефон като рутер.Ако някой има информация нека сподели.
Редактирано от Fairy на 09-04-2012 22:44
Публикувано на 09-04-2012 20:11 | RE: Интерн ет във фермата
Да взимаш една карта на Тройката с програма ALL YOU CAN EAT DATA и ако имаш 3G телефон с вграден модем имаш нет или пък свързваш с блутуут и пак имаш за 15 паунда на месец и при това неограничен,цяло лято го ползвах и бях доволен
Публикувано на 09-04-2012 20:25 | RE: Интерн ет във фермата
На мен ми предстои първо заминаване след по- малко от месец и аз тука проучвам обстойно вариантите.
Channing, в случая говориш за Tethering и използване на телефона като hot spot. До тук добре, но това е нещо, което апаратът трябва да го притежава като функция.
Аlex, кога си го ползвал по този начин. Помня, че бях чел, че Three са забранили точно това нещо с предплатените им карти и проверих в Supporta и наистина е така:
http://ask3.three.co.uk/srvs/cgi-bin/webisapi.dll/,/?new,kb=mobile,ts=mobile,t=casedoc.tem,case=obj%283536%29,varset_username=Mobile:mobileUser
Дано да има заобикалка
Channing, в случая говориш за Tethering и използване на телефона като hot spot. До тук добре, но това е нещо, което апаратът трябва да го притежава като функция.
Аlex, кога си го ползвал по този начин. Помня, че бях чел, че Three са забранили точно това нещо с предплатените им карти и проверих в Supporta и наистина е така:
http://ask3.three.co.uk/srvs/cgi-bin/webisapi.dll/,/?new,kb=mobile,ts=mobile,t=casedoc.tem,case=obj%283536%29,varset_username=Mobile:mobileUser
Дано да има заобикалка
Редактирано от petroff на 09-04-2012 20:27
Публикувано на 09-04-2012 20:36 | RE: Интерн ет във фермата
Работи абсолютно и безпроблемно и в момента
Публикувано на 09-04-2012 21:05 | RE: Интерн ет във фермата
Благода Ви... задължително ще го ползвам това, защото интернета във фермата е много зле.
Публикувано на 09-04-2012 22:46 | RE: Интернет във фермата
Имаше подобна тема, не мога да я намеря обаче да ти пусна линк. Общо взето тройката са най - популярни, но обахвата им не е добър понякога и на опрелени места...
Публикувано на 09-04-2012 23:33 | RE: Интернет във фермата
Е да то на сайтовете на операторите имаше опция да вкараш пощенския си код да видиш как е при теб обхвата,поне на Тройката де
Публикувано на 09-04-2012 23:48 | RE: Интернет във фермата
При нас беше нещо от сорта на в едната каравана има, в другата няма, в третата само до прозореца. Сега може да са пооправили нещата де, то това беше 2008...
Публикувано на 10-04-2012 00:43 | RE: Интернет във фермата
Да като гледам обхвата на 3-ката,май и при мен може така да се получи.Моля някой ако знае нещо по добро да пише.
Публикувано на 10-04-2012 12:06 | RE: Интернет във фермата
миналата година си взех на T-Mobile 40 паунда за 3 месеца неограничен филмчета си теглех говорих си по skype без проблеми
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители