Форум >
Публикувано на 03-03-2009 21:33 | Пазаруване от ebay.co.uk/
Здравейте !
Искам в тази тема да ви попитам дали някой е пазарувал от и-бей , става въпрос по време на престоя си в Англия ... В общи линии съм наясно как става работата , но мисля , че ще е полезно да споделите от собствен опит на нас , невежите ... Интересува ме по - точно цаката с наддаването и за кои стоки по - точно се наддава , и за кои не :?!? И общо взето през престоя във фермата има ли проблем да си поръчаш нещо ? И къде евентуално престига - във пощата на фермата ли ?
Искам в тази тема да ви попитам дали някой е пазарувал от и-бей , става въпрос по време на престоя си в Англия ... В общи линии съм наясно как става работата , но мисля , че ще е полезно да споделите от собствен опит на нас , невежите ... Интересува ме по - точно цаката с наддаването и за кои стоки по - точно се наддава , и за кои не :?!? И общо взето през престоя във фермата има ли проблем да си поръчаш нещо ? И къде евентуално престига - във пощата на фермата ли ?
Публикувано на 03-03-2009 21:48 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ами как става.
Харесваш си някаква стока - виждаш инфото за нея - дали не е втора употреба, дали няма някакви дефекти.
Гледаш продавача какъв рейтинг има. Дали е коректен, дали не е.
И наддаваш, доколкото смяташ, че е оферта да купиш стоката. )
Плащаш примерно чрез PayPal - това е по-добрия вариант, защото иначе рискуваш да си дадеш данните за кредитната/дебитната карта в някой незащитен сайт и после като нищо можеш да си останеш без пари.
Ако нямаш акаунт в пейпап - правиш си. Не е голяма философия. Е, естествено във всичко това се иска английски...ама за хора, които не знаят английски не мисля, че им е работата да се занимават с това.
Във фермите това е основното занимание.
Онлайн пазаруване.
Имаш си точен адрес с post code - дали на фермата директно, или офис ...това ще ти каже там мениджъра или който е отговорник.
...и така
Харесваш си някаква стока - виждаш инфото за нея - дали не е втора употреба, дали няма някакви дефекти.
Гледаш продавача какъв рейтинг има. Дали е коректен, дали не е.
И наддаваш, доколкото смяташ, че е оферта да купиш стоката. )
Плащаш примерно чрез PayPal - това е по-добрия вариант, защото иначе рискуваш да си дадеш данните за кредитната/дебитната карта в някой незащитен сайт и после като нищо можеш да си останеш без пари.
Ако нямаш акаунт в пейпап - правиш си. Не е голяма философия. Е, естествено във всичко това се иска английски...ама за хора, които не знаят английски не мисля, че им е работата да се занимават с това.
Онлайн пазаруване.
Имаш си точен адрес с post code - дали на фермата директно, или офис ...това ще ти каже там мениджъра или който е отговорник.
...и така
Публикувано на 03-03-2009 21:59 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Онлайн пазаруване.
Онлайн пазаруване.
Не разбрах това ирония ли е или в действителност е така Иначе мерси за поясненията
Публикувано на 03-03-2009 22:01 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ти пък. Каква ирония.
Като се чудиш кво да правиш гледаш из нета нещо да си купиш.
А, и по принцип лично аз винаги намирам тънканата.
Като се чудиш кво да правиш гледаш из нета нещо да си купиш.
А, и по принцип лично аз винаги намирам тънканата.
Публикувано на 03-03-2009 22:11 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ее ... сродни души сме Майтап няма , но като гледам има доста готини неща на приемливи цени , както се казва - от пиле мляко
Публикувано на 04-04-2009 16:49 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Миналата година един колега дори си оборудва мотара с резервни 4асти от този сайт.Нищо не пре4и да опиташ(внимателно разбира се)
Публикувано на 25-01-2010 02:55 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Как стой въпросът когато поръчваш от БГ,относно мита и други видове изненади.?
Публикувано на 25-01-2010 10:38 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ами за стоки извън ЕС, сега от 1 януари 2010, докато имаше патардии с "Нагли", "Крокодили" и прочие неща, драгите управляващи са вмъкнали едни промени по митниците, че сега трябва да се плаща ДДС за всяка стока над 15 евро.
И имаше една статия в нета от един потърпевш, който си е загубил целия ден, заради едни тениски.
Е, гледай.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/06/838566_evala_be_mitnica/
и в съкратен вариант
http://capital.bg/shimg/oo_839772.jpg
Иначе в ЕС, няма ядове.
И имаше една статия в нета от един потърпевш, който си е загубил целия ден, заради едни тениски.
Е, гледай.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/06/838566_evala_be_mitnica/
и в съкратен вариант
http://capital.bg/shimg/oo_839772.jpg
Иначе в ЕС, няма ядове.
Публикувано на 07-03-2010 16:56 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Публикувано на 05-05-2010 13:25 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
OOOOOO,az mnogo sum si patila ot tova kupuvane. Vzehme si edno PSP za 70 paunda,izpratihme purite i kakvo mislite stana???
Ami prosto nikoga ne si vidiahme zakupenata stoka...mnogo biahme razo4arovani,4e i v Anglia se slu4vat takiva ne6ta...Sled tova kakvo li ne probvahme,za da si vurnem purite,no uvi-ni6to!!!
Za tova vnimavaite i mislete predi da si poru4ate niakakuv produkt!!!
Ami prosto nikoga ne si vidiahme zakupenata stoka...mnogo biahme razo4arovani,4e i v Anglia se slu4vat takiva ne6ta...Sled tova kakvo li ne probvahme,za da si vurnem purite,no uvi-ni6to!!!
Za tova vnimavaite i mislete predi da si poru4ate niakakuv produkt!!!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители